- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Air.Wolf
csendes tag
Mivel nem túl acélos a WIFI hardver arra gondoltam, hogy egy USB Wifi adapterrel helyettesíteném alkalmanként ha szükség lenne nagyobb érzékenységre.
Valamelyikőtök próbált már hasonló megoldást? -
Air.Wolf
csendes tag
Van Magyarországon valamelyik Webshopban tok hozzá?
Ma jött meg ez a típus, ne vegyétek nem jó a méret!
[link]Itt a hiba amit már elöttem is reklamált más de úgy gondoltam javítva lett. Hát nem!
[ Szerkesztve ]
-
Hompi01
tag
Wifivel kapcsolatban én Xiaomi Wifi jelerősítőt használok ami egy konnektorba van bedugva de USB a csatija amúgy. Így az egész házban van mindenhol wifim és a tablet is érzékeli rendesen
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
Hompi01
tag
Én akarok rosszat ndelni üvegfóliát olyan 3000ft körül van
-
Air.Wolf
csendes tag
Ha le szeretném cserélni az OS Remixet Win10-re menne probléma mentesen?
-
User_Smike
csendes tag
válasz Air.Wolf #3618 üzenetére
persze, sajnos a pontos menetében nem tudok segíteni, mert ismerős által lett nekem is Win 10 Remix helyett. (VI10 Plus)
Chuwi fórumon fent vannak a driverek, amik kellenek, és ha jól tudom a telepítés menete is fent van.
Elsőnek is a BIOS-t kell frissíteni, utána már Pendriveról megy a telepítés. -
Air.Wolf
csendes tag
válasz User_Smike #3619 üzenetére
És minden jól működik? Az összes driver jó lett, különös tekintettel a wifi.re mert azzal voltak gondok win10-nél. Át kellene tennem Win10-re mert vannak olyan szoftvereim amik nem mennek android alól és nem is lesz droidos verzió belőle.
-
Thusor
őstag
válasz User_Smike #3619 üzenetére
Chuwi fórumon pontosan merre találhatóak meg a működő driverek? Illetőleg a telepítés menete a Windows 10-hez? Az a gondom hogy amikor frissítem a BIOS sehogy se tudom rávenni, hogy az érintőképernyő működjön, de ha a régi BIOS marad fenn akkor meg működik.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
wentworth
tag
Sziasztok. 221510 hez tudna valaki adni mukodo double drivers vagy macrium mentest?
A hddrol sajnos elszalltak a dolgok. Fel evig kinlodtam mig jo lett de mar nem tudom melyikkel.
Windows on ghost touchol, a tolton hasznalhatatlan.
Android alatt hibatlan[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
wentworth
tag
Vagyis akinek MYI2C neven fut
5/12/2015
16.8.0.615
Beijing Chipone Technology Co. ,Ltd van most fennt, de neha rosszalkodik. Hasonlo kene
Ami a lenyeg:
A hardver lds: fulon
ACPI\VEN\CHPN&DEV_0001
ACPI\CHPN0001
*CHPN001[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
-
Air.Wolf
csendes tag
válasz User_Smike #3621 üzenetére
Köszi!
Amint látom nem egy egyszerű feladat angol tudás és számtech ismeretek nélkül. Inkább hagyom úgy ahogy van eladom és veszek helyette egy HI10plus gépet dual op rendszerrel. -
wentworth
tag
válasz this is life #3625 üzenetére
Köszi a választ.
Úgy látom mindegyikbe Silead van, ACPI\MSSL1680 azonositoval, amit az enyém nem fogad beVi10 32G Q32G221510...
-
egopista
csendes tag
Ajjaj, win10 megint kitalálta, hogy ő majd kicseréli a drivereket, kilistázott 3 Qualcomm drivert, felhasználói beleegyezésre vár... előre félek, remélem a hosszú hévégéig engedi halasztani, akkor lenne időm megjavítani, ha elszáll
-
-
wentworth
tag
Olvastam hogy a szellemérintéseket, a touch csere megoldaná.
Szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=g7UgLqOXXAITényleg? Bár a vezérlő chip más lehet, igy valószinüleg más driverrel megy.
Valaki tudna ebbe nyilatkozni?Vi10 32G Q32G221510...
-
Hompi01
tag
Megjött az üvegfólia holnap vagy holnap után felteszem 8$ volt
-
szucsi1962
csendes tag
Akkor várd meg az új Chuwit, habár nem tudni mennyi még az ára, de már első látásra is jónak tűnik.Chuwi Indiegogo néven fog kijönni. Amúgy ha nem akarsz csatlakozó problémákkal küzdeni akkor szerintem a HI'§ pro, vagy plusz minkettő jó gép. És már van Magyaroszági márka szervíze is, nem kell Kínába küldeni, Itt a link : http://chuwishop.com/chuwi-tablet-es-lapbook-javitasa/
üdv, szücsi
-
szucsi1962
csendes tag
válasz wentworth #3630 üzenetére
Nálam Touch panel csere nem vált be, azután találtam egy bedöglött kondit a chip mellett, amit ki cseréltem, de az a gyanúm, valami túlfeszültség van a dologban, mert azzal is pár nap után újra kezdte. Bemelegedés után már tökéletesen megy az érintő panel, de ha kihűl a gép akkor 5-10 percig önállóan nyitogatja az ablakokat mintha egyszerre 20 ujjal püfölném.
üdv, szücsi
-
szucsi1962
csendes tag
Így van , BIOS-al nem érdemes küzdeni, mert csak az jó ami a gyári számához van ajánlva a chuwi forumon. Ha megírod a szériaszámot akár priviben, elküldöm a linket, addig a Driver telepítéssel hiába küzdesz, ha már a biosban nem ismeri fel. A Bios sajnos úgy van megírva, mind általában az androidos tableteké, tehát csak amit gyárilag beleépítenek azt ismeri fel. És van amelyikbe Silead-ot tettek, van amelyikbe Chipone touch vezérlőt. De Silead-ból is több félével kísérleteztek. A másik amit még kitapasztaltam, hogy elsőnek legjobb telepítés után a gyári chipset drivert feltelepíteni, mert a Windows általános drájverével a HID eszközök fele nem működik, és ez lehet sd-kártya, érintő panel hangkártya stb. Amúgy link a letöltésekhez_ en.chuwi.com ezen belül a Forum, majd a download oldal. Jelenleg itt: http://forum.chuwi.com/forum-83-1.html. Újra telepítéshez itt egy jó leírás: http://itwshungary.hu/chuwi-tablet-felhasznaloknak/
üdv, szücsi
-
FingR86
őstag
hali mindenki
kis segítséget szeretnék kérni.adott az alábbi széria számos vi10pro
VI10PQ64G22151001407
szeretnék egy gyári 8.1-et vissza rakni rá, de a drivereknél szórakozik.
techtablets-ről letöltöttem a 11 tömörített részből álló win 8.1-et
USB1 és USB2-es módszerrel feltelepül a rendszer, azután beállít még magának pár dolgot a rendszer egy restartot követően. Feláll a szűz rendszer. Eszközkezelőben van vagy 5 sárga.
hiányzik: i2c hid, wifi, hang, bluetooth, touch
hiába raktam fel DD-vel a techtablets-en lévő 8.1-es dd mentést, semmi nem változik.
manuálisan sikerült orvosolni kb az összes hiányzót, de az az i2c nagyon nem jön össze, már csak érintő hiányzik.vkinek tipp esetleg ?
-
FingR86
őstag
válasz Blue Eagle #3639 üzenetére
hali
sikerült össze hoznom a dolgot.
megcsináltam még egyszer a telepítést 2 pen-ről, aztán amikor felállt a rendszer, szimplán ebből a pack-ból felraktam a drivereket. (bt, wifi, hang, touch)
ULTIMATE PACK GENESISezután 1db sárga maradt generic sdio, azt pedig hardverazonosító alapján megtaláltam google segítségével
SD\VID_02D0&PID_A9A6&FN_2
bcmfn2 Deviceennek a driverét pedig a techtablets-es hi8 dd mentéséből szedtem ki.
úgy néz ki minden megy jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
FingR86
őstag
válasz Blue Eagle #3641 üzenetére
ha most rákérdezek hogy azt hol találom és hogyan kell elő kaparni, akkor nagyon madár leszek ?
fingom nincs róla hol van az.
anno mikor megjött a tab, már nem gyári rendszerrel kaptam, mert ki lett rajta próbálva a 10 aztán nem jött be sztem a dolog és vissza lett vhogy téve a 8.1, de már nem vmi tökéletesen. Mert az érintés menet közben gondolt egyet és időszakosan megszűnt. Toltam rá egy dirty win10-et simán update-el, de ott sem volt igazán kóser minden, meg túl kevés volt a szabad hely is vmiért. Gindoltam ügyes vagyok én és intézek egy win10 clean install-t. Na hát onnantól kezdve volt csak kuvvvvavvanyázás Touch ugyanúgy elszállt időközönként, wifi hol ment hol nem, kamera csak restart után működött, amint lement alvóba és vissza tért már nem ment.és extrának még újra is indulgatott kikapcsolt kijelzőnél pedig az eszközkezelőben minden rendben volt, vagyis annak tűnt. na kb egy fél évig így használtam ma pedig akadt egy kis szabadidőm és úgyis túl nyugodtnak éreztem magam, aztán bele fogtam. Meg is lepődtem, hogy 2. próbálkozásra össze is jött (úgy tűnik kopp kopp kopp). Szóval most tesztüzem. -
FingR86
őstag
válasz this is life #3642 üzenetére
nekem végig futott a TT-es 8.1 DD mentések (rendszergazda mód ON), de ugyanaz az 5 ott maradt működésképtelenül, mint amikor felállt a rendszer elsőnek. Semmi nem volt jó belőle.
Hálistennek még emlékeztem arra a pakkra, amit korábban találtam egy TT-es topicban [link] -
Blue Eagle
őstag
válasz FingR86 #3643 üzenetére
Gépház > Frissítés és helyreállítás > Helyreállítás > Tartalom és alkalmazások törlése, aztán a Windows újratelepítése.
De, először is nézd meg a lemezkezelőt. 17 db. partíciónak kéne lennie az Android partíciókkal együtt, ebből az egyik, az 5 GB-nál kicsit nagyobb a helyreállítási partíció. Nálad hogyan van most a partíciók kiosztása?
-
FingR86
őstag
válasz Blue Eagle #3645 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz FingR86 #3646 üzenetére
Na. Akkor itt a remek alkalom, hogy megnézzük mi lesz. Rosszra nem kell számítani, a lényeg, hogy ha elvégzed a gépházból a fentebb említett visszaállítást, akkor azt követően ugyanaz a 8.1 rendszer köszön majd vissza ami eredetileg lenne. Feldrájvozva, insyde2Q OS választóval, tökéletes gyári mivoltában, feltéve, hogy ez a gyári helyreállító partíció, nem pedig az amit most utóbb Te behúztál. Szerintem egy próbát megérne, minden esetre tartsd elmentve azokat a cuccokat amik most kellettek a rendbe rakáshoz drájver ügyileg.
-
FingR86
őstag
válasz Blue Eagle #3647 üzenetére
Szerintem most hallgatok az összefoglaló első mondatára: Ami jó, azt ne akard megjavítani!
Megvárom, hogy vmi baja legyen, aztán rápróbálok majd. Mert jelenleg közel 1 napja hibamentes.
De köszönöm a tippet, feljegyzem vhova. -
Schimi070
tag
Az utóbbi időben elkezdett rendetlenkedni az aksi, nem bírt ki már egy órát sem, ezért rendeltem egy újat, ami már meg is jött. Viszont pár napja felraktam tölteni (Blitzwolf töltő+ 2m Bw. kábel) bekapcsoltam megnéztem pár oldalt a böngészőn, majd leraktam és csak másnap vettem le a töltőről, megfeledkeztem róla. Akkor jött a meglepetés, azóta az aksi ugyanúgy bírja, mint régebben, amikor simán lehetett használni 3-4 órát.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Schimi070 #3649 üzenetére
A teljesen lemerült akksira sem enged a töltés szabályzó 1,7-1,9 ampernél többet, kikapcsolt eszköz esetében természetesen. Tehát, kell kb. 5 óra a teljes feltöltéshez. A Vi10Pro-m most múlt egy éves, még tudja az 5, max 6 óra akkuhasználatot vegyes használat mellett (böngészés, youtube).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest