- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Flashget #2093 üzenetére
Hihetetlen de igaz..dec. 14. óta Holland postával eu raktárról a mai napon megérkezet Mo-ra a töltő...mondjuk más kérdés ezt már valszeg csak két ünnep között kapom meg.
Dec 23, 2015 15:41
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryRealme GT Master Edition
-
xtend
senior tag
válasz Flashget #2351 üzenetére
Vazz én soha többet holland posta! Tovább tart mint a simával. Simával 2 hét alatt itt van, eddig holland postával meg 3-3és fél hét amire megjött!!!! Na meg megérkezett Mo-ra, aztán nov27-től dec 4-ig semmit sem csináltak vele utána lett belföldi feldolgozásra tovább küldve, aztán ott is még 3 nap elment...pfffff...Kínából meg ingyen küldik még a fél dolláros vackokat is LOLL
[ Szerkesztve ]
-
wentworth
tag
válasz wentworth #2350 üzenetére
Eszembe jutott valami és kipróbáltam.
Ami rajta volt:
Broadcom 802.11n Wireless SDIO Adapter Version: 1.278.1.0 [2014.10.31]Amire lefrissitettem:
Broadcom 802.11n Wireless SDIO Adapter Version: 1.496.0.0 [2015.08.23]Ettől nem is találtam frissebbet. Mostmár ugyanúgy van Wifim. Remélem ezzel már menni fog rendesen és nem fog elszállni.
Ha valakinek kellene, irjon, és el tudom küldeni.[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
Flashget
félisten
ráadásul eu-s ország ugye...viszont ha simát kérem nincs TN a BG-n. nem volt külön opció ilyenre.
dec. 7-én AliExpressről free shippingel, svéd postával 21-én már átvehető volt MP-n az üveg. ez 2 hét kínából küldve!
még úton vannak a kábelek meg majd valamikor egy ebay rendelés is elindul a tartóval és majd valamikor kínából a bill. is.Realme GT Master Edition
-
Janaboy
veterán
Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Janaboy
-
torma1981
veterán
Sziasztok. A Gearbest mennyire ajánlott oldal? Megbízható? Garancia jó? Látom van EU-s raktár is.
-
this is life
Ármester
Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
xtend
senior tag
Boldog karit nektek is!!
(#2357) torma1981
szvsz ajánlott oldal...többen is onnan vettük a ketyerét eu raktárból
esetleg még DX eu raktár bár ott euro miatt asszem drágább [link][ Szerkesztve ]
-
egopista
csendes tag
Na egy kis BIOS összefoglaló, ha valakinek még mindig nem lenne tiszta.
G1D_S165_205: Ez a gyári verzió a 221509***** ALATTI gépeken, Win 8.1-hez (techtablet oldalon is 8.1-es bios néven)
G1D_S165_206: Szintén 221509***** ALATTI gépekre, Win 10-hez, akinek gondok vannak a korábbi változattal win10-en. (techtablet oldalon Win 10 bios néven) Ehhez valók a techtablets Win10 driverek (S165 Drivers)J1D_S165C_206: Ez a 221509***** és újabb gépekre való, röviden s165c BIOS. Ehhez az S165C driverek is kellenek.
Tehát a 09-es vagy újabb gépekre a techtablets-es BIOS-okat NE tegyétek fel, mert azok régiek. Az régebbi gépekre pedig az újat ne, mert mindkét esetben elveszik az érintés! Remélem sikerült tisztázni
-
gps76
őstag
válasz egopista #2361 üzenetére
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Köszi a BIOS mizéria tisztázását. Akkor a lényeg, hogy a C jelölésű BIOS a 1509-nél újabb gépeké,ez alapján kell driver-t is felrakni,ez a sorozatszám a választóvonal, amire nagyon kell figyelni. Az 1. hozzászólásba bele kellene tenni,csak nem kellene a magyarázat, hanem az egészet szétbontani 1509 előtti gépekre, meg utániakra és akkor nem lenne kavarodás.
-
albinolynx
őstag
Szép és jó, de marad:
MYI2C device cannot start (felkiáltójel)
generic SDIO device
generic SDIO device
unknown device
unknown deviceAz ismeretlen eszközök nem gond, mert másik driverek kellene. A hangkártyánál lesz egy felkiáltójeles - realtek I2S. Plusz touch nem fog utána sem működni.
Nekem még az éjszaka volt egy próbálkozásom: legújabb bios ahogy írod. Majd egy win 8.1 és egy win 10 telepítőbe integrálni a drivereket. I2C legalább már megszűnt, lettek újak. Hangot és az érintőkijelzőt nem sikerül életre kelteni.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #2364 üzenetére
Ennyire sikerült felhozni: [link]
- touch
- hangeszközIngyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
SirAlo
aktív tag
válasz wentworth #2348 üzenetére
Aliexpress-re gondoltál ? Innen EUból hozzák?
-
SirAlo
aktív tag
Lehet én visszaállítom a tabletet win 8,1-re mivel nálam van néhány probléma a 10el , pl. SD kártya kezelésével sok probléma van .
Az lenne a kérdés hogy az összefoglalóba van egy leírás Win 8,1-re való visszaállításról 2 pendrive kell hozzá stb.
Szóval ez a 2 pendrivos telepítés mivel jobb mintha leszedném a Win 8,1 With Binget és felraknám simán mint egy PCre? -
Tomsteel
tag
Köszi!! Nagyon hasznos infók!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, és nagyon köszönöm a sok segítséget amit kaptam tőletek! Janaboy hihetetlen segítőkészségét nem tudom eléggé értékelni és megköszönni, főleg az ünnepek előtti hajrában ilyen kedvesen és odaadóan, becsülettel segíteni egy számára ismeretlen embernek óriási dolog. Nagyon nagyon köszönök mindent!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Nincs nekik EU raktár.
Viszont megjött minden gond nélkül és a csomagolás brutálisan túl volt biztosítva, hogy ne törjön el az üveg.
Itt összeszedtem az apraját mik azok a dolgok amik általában rendelődnek a chuwihoz. Kiegészítve ezzel a billel.Realme GT Master Edition
-
Gford
csendes tag
Oke sracok ha ez massal tortenik meg el sem hinnem, de azert leirom mert vegulis happy endes karacsonyi sztori.
Tegnap kollegakkal elmentunk iszogatni (amolyan ev vegi ceges buli, mert iden mar nem dolgozunk).
Valahogy hazaertem, a reszletek homalyosak, es nekialltam szorakozni a tabbal, es itt filmszakadas.Reggel (olyan 11 korul) ki lettem rugdosva az agybol, hogy 'faragjadbeleafatatartobamerdiszitenenk' meg "jonnekavendegeksiesselmar".
Kozben probalom csatakmasnaposan osszerakosgatni az elmult 12 orat.
Tab mellett ures sorosuveg, ahogy tennem arreb a tabot reagalt az erintesre, majdnem elejtettem ugy meglepodtem.
A tabon uj bios van, amit kerestem, de nem talaltam meg a gepen a letoltesek kozott, de mashol se.
Teljesen jol mukodo RemixOS+Win10 kombo van rajta, touch meg minden megy driverek is rendben vannak.
Tuti hogy nem mas csinalta meg mert a Win10 az MS acommal es az en kulcsommal lett telepitve.
Viszont en csak arra emlekszek hogy leulok a gep ele.Szoval ha valakinek meg gondja van a tablettel a recept 4 emberre:
Sor
2x0.5L unicum
2L szilva
Es egy Uveg Jack Daniels meg amerikabol.Nekem ugy nez ki ez bevalt, de valaki ellenorizhetne csak a biztonsag kedveert.
Jah igen, es Boldog Karacsonyt mindenkinek a PH-n.
[ Szerkesztve ]
"You can hide a semi truck in 300 lines of code"
-
nagyúr
-
Gford
csendes tag
Dede 2L palesz volt az. Csak aztan talalkoztunk egy nagyobb csoport ismerossel is... Szoval nem mi ittuk meg az egeszet, de az akarat megvolt .
4-en indultunk neki a fent emlitett mennyiseggel a varosnak, es a vegen kb 10-12 fos volt a tarsasag.
(ahogy hallom, oket sem kell felteni, hogy tul sokat esznek ma)[ Szerkesztve ]
"You can hide a semi truck in 300 lines of code"
-
mrzed
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ilyet [wsken] használ valaki vi10-el?
Mennyire akadályozhatja az usb-s eszközöket az un. "metal plug'? -
Schimi070
tag
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
-
-
-
this is life
Ármester
Nagy sztori ☺ ha legkozelebb muszaki gondom lesz , kiprobalom a receptet ... bar 2 hete a haverokkal fel nap alatt hasonlo adag folyt le a torkunkon, de szerencsere nem kellett semmit se javitani... sot masnap mar le amortizaltam a telefonom ...
Kellemes unnepeket kivanok mndenkinek !!!Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Joccc07
addikt
Nektek is elnyeli az SD kártyát?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-
-
Joccc07
addikt
Köszi! Az volt a jó. Megkellet nyomni az usb felőli oldalát és úgy kidobta.
Mire érdemes formázni?
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
wentworth
tag
válasz albinolynx #2365 üzenetére
Szia. Nekem van MYI2C Driverem, ha VI10-ed van. G221510... serial számon használtam.
Ha érdekel, irj üzenetet.Wifi elszállás probléma viszont sajnos még mindig megvan. Az új driver még rosszabb mint a 2014-es
[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
silver-pda
aktív tag
Helló!
Hétfőn berendeltem egy ilyen csodát (GB EU-s), hétfőn elvileg nálam lesz. Csüt. reggel már Pesten volt. DHL szállítás.
Kiváncsi leszek milyen bios verzió lesz.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
nah, uj nas beuzemelvem, megarol a fajl letoltve, transmissionnak beadva. szedje, akinek kell, bennhagyom 10es aranyig.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Android szakmai topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest