-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Használja valaki a VI10-et S7 töltővel és kábellel?
-
toBIN
tag
válasz this is life #3452 üzenetére
Megoldodott. 1 dollaros kinai kabellel meg iphone 6 adapterrel tokeletesen mukodik
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Win 8.1-ről a frissítéseket lehet valahogy törölni ? A WinSiS mappa mérete már több mint 5 GB, a szabad hely is alig több mint 5 GB pedig a Chrome a Splash és a Ccleaner-en kívül más nincs is telepítve a tabletre. -
Bozso68
őstag
Na végre megvettem a Blitzwolf dupla 2.4A-es töltőt. Az S7 kábelével használat közben sem merül, lassan kúszik felfelé a töltöttség.
Az S7 töltője viszont sok a Chuvinak, szerintem gyorstöltést akar erőszakolni, ezért a tablet letiltott újraindításig. -
-
Flashget
félisten
-
egopista
csendes tag
válasz Flashget #3461 üzenetére
Én is (kopp-kopp) meg vagyok vele elégedve, szinte kizárólag a win10-et használom, androidot nagyon ritkán, max 1-2 játékhoz.
Minden működik, hálás kis gép. Viszont töltőkábelből nagy hiba volt a megfordítható Blitzwolf, mert kitágította a microUSB portot, így a sima kábel már kicsúszik belőle sajnos. De ezt leszámítva tökély a gép, pedig van használva rendesen!
Remélem az Anniversary Update nem fogja tönkretenni, jobb lenne, ha meg se kapná[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz egopista #3462 üzenetére
Viszont töltőkábelből nagy hiba volt a megfordítható Blitzwolf, mert kitágította a microUSB portot, így a sima kábel már kicsúszik belőle sajnos.
őő ezt nem igazán értem.
a téma összefoglalóban található töltő és kábel van nekem hozzá. Mit fordítasz meg a töltőn?
a kábelre gondoltál? abból azt használta a párom amit adtak a chuwihoz mikor a képeket mentette le a telóról az SD kártyára.Egyébként nem tudom miért, de ha pl. win-be nézek FF-el valamilyen streamet akadásmentesen megy semmi gond vele.
Ha droidban használom a DigiOnline vagy a MindigTV appot egy darabig teljesen jól megy a lejátszás majd megáll a mint a cövek esetleg ki is fagy...Realme GT Master Edition
-
Bozso68
őstag
-
Bozso68
őstag
válasz Blue Eagle #3465 üzenetére
Hát igen, a miniatürizálás. Ez olyan, hogy amikor normál csavarhúzó kell, akkor csak kereszthornyost találok, na meg fordítva. Így vagyok a mini és micro usb kábelekkel is.
-
egopista
csendes tag
válasz Flashget #3466 üzenetére
Igen, Bozso68 jól írta, a töltőkábelnek van megfordítható USB-je mindkét oldalon, így a micro egy kicsit vastagabb. Ez meg (jó sok dugdosás után) szétpattintotta a foglalatot. Azóta már összeszorítottam amennyire lehet, meg pöttyintettem kétkomponensű ragasztót a tetejére, így már majdnem olyan, mint új korában
Videó és kép a kábelről.Szóval ezeket kerüljétek! Nagyon jól hangzik, meg tényleg ötletes, de hosszú távon nem "egészséges"
-
Schimi070
tag
válasz egopista #3468 üzenetére
Február óta van Blitzwolf töltő 2 m-es kábel fordítható usb-vel, a Banggod-tól vettem Kínából jött, és azóta azt használtam, eddig nem volt probléma az aljzattal és a sima is kellően szorul. Most vettem 1m-est annak csak a normál usb fordítható, az is a Banggodtól, csak EU-ból 665Ft. volt, és 10 nap alatt ide ért.
[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
Chuwi Vi10 (32GB) gépen Remix OS alatt azt vettem észre, hogy gyakran rájön a dili a tabletre és pár pillanatra megszakad a wifi kapcsolat, majd visszaáll. Ezt elég rendszeresen csinálja, legfőképpen akkor, ha a lányom az Angry Birds Fighton játszik. Más tapasztalt hasonlót? Esetleg a gyári Androiddal jobb lenne a helyzet? (Win10 alatt nem vettem észre ilyesmit, pedig pár havonta elviszem a tabot CS:Source partikra, ahol wifin kapcsolódunk össze.) Vagy esetleg az ótvar UPC-s router lehet a gond?
-
wentworth
tag
válasz Schimi070 #3469 üzenetére
Én is vettem, szerencsére nekem nem lett tágulási bajom, de gyorsban lecserélem.
Az USB-A részének egyik forditó oldala adta meg magát nekem. A MicroUSB megy.
Mindkettő forditható volt (USB és micro is). Szóval nem ajánlom annyira a Blitzwolf-ot. Nem tudom mi tud meghalni az USB részénél, mikor a réz érintkezővel sincs baj.Jah egyébként nekem minden microUSB kábel ferdén megy be a tabletba, majd kicsit rátolok, és akkor beugrik a helyére.
Látszólag semmi se látszik, nem is értem az okát. Valakinek még ilyen, vagy csak nekem? Kezdetektől ilyen volt, gyári kábellel is.[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
egopista
csendes tag
Na, felkerült az Anniversary Update. Persze, megint a legrosszabbkor állt neki telepíteni, de ehhez már hozzászoktam, nagyobb baj ne legyen.
"Funkciófrissítés a Windows 10 1607 verziójára" ha ezt látjátok az update listán, akkor készüljetek fel lelkileg, hogy kb egy óráig tökölni fog, meg -40% az akksiból, ha esetleg vinnétek magatokkal a gépet (mint én).
Ha másról nem, legalább a kameráról készítsetek DD-mentést, nekem ugyanis lecserélte valami nem működőre a drivert, de hál isten vissza tudtam tenni az aznap délelőtti működő változatot
A kamerán kívül első ránézésre nem történt semmi baki, a felület kicsit másabb, de minden (amit azóta használtam) működik.
Ja még valami, a pdf-ek társítása elveszett, és az Edge-dzsel akarja használni. Először megijedtem, hogy letörölte a reader appot, de simán vissza lehetett rá állítani. Lehet, hogy csak reklámfogás.
Szóval nem kell félni tőle, de egy DD-mentés azért javallott, mint mindig! -
Schimi070
tag
Felment már valakinek az Anniversary Update 32 GB tabra? A napokban elkezdte, egy órát szöszölt a telepítéssel, a végén visszaállította az előző verziót. Nekem a régi is megfelelne, leginkább internetezem róla, ha hirtelen meg akarok nézni valamit akkor kapcsolom be, csak pár program van telepítve és semmi sem eszi a kevés tárhelyet, 9 GB szinte mindig van.
-
this is life
Ármester
válasz Schimi070 #3475 üzenetére
A 9 giga keves lesz a frissiteshez , emlekeim szerint valahol tizenv valahany giga kell majd neki , gondolom a temp ,win old mappa ...stb . Esetleg tiszta telepites , win particiot leformazod es az UA-t telepited ra pendriverol,majd dd a drverek vissza pakolasa ...amugy egy tisztan wines lenovora , kitakaritott rendszerrel iscsak ugy ment fel hogy tomoritve lett a meghajto...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
XtremLor
őstag
válasz this is life #3476 üzenetére
Par napja hoztak egy kis acer switch-et amikor elinditottam a frissitot ami lentebb van linkelve, 16GB tarhelyet kert, nem volt eleg persze 32-es volt ez is, office +par appot torolnom kellett, majd jott a frissites, 1.5h mulva a kijelzon megjelent hogy elozo verzio visszaalitas, itt meguntam igaz hajnal 2h volt.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Schimi070
tag
válasz this is life #3476 üzenetére
Egyenlőre nem erőltetem a frissítést. A régivel is megfelel nekem, amire használom.
-
Xmodule
őstag
no en a tegnap felraktam az aniversary updatet nem volt semmi gond kiveve hogy csak kb 2gb szabad helyem volt a gepen de egy 32gb os usb pen megoldotta gondot ugyhogy most siman megy. amugy a gepet mar tobb honapja be sem kamcsoltam ennek ellenere nem sokat merult a gep ugyhogy csodalkoztam is.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Thusor
őstag
Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik a tablethez a billentyűzet és egér. Ilyenkor wifin keresztül olyan szinten belassul az internet, hogy csak na, az egér is be belassul. Mit lehetne ez ügyben tenni, esetleg driver frissítés vagy beállítás?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
Thusor
őstag
-
-
Thusor
őstag
válasz Victoryus #3484 üzenetére
6-oson volt, áttettem 11-re. Nem javult a helyzet. Windows 10 alatt ugyanúgy miközben tölt be a weboldal akad az egér... Próbáljam meg mondjuk 2-esre tenni?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Speedtesten lemérve. Bluetooth bekapcsolva 0.20 Mbit/3Mbit a le- és feltöltés. Bluetooth kikapcsolva 15 Mbit/3 Mbit le- és feltöltés. Na ez mitől lehet?
-
Ha csak a billentyűzet kapcsolódik akkor is belassul? Lehet, hogy hiába teszed másik csatornára, mindenképpen zavarni fogja az egér. Próbáld meg esetleg a wifit arrébb tenni, vagy a bluetooth egeret resetelni, hátha másik csatornára megy.
Ami még zavarhat: vezeték nélküli telefon, mikró, neon, illetve ha valamiről visszaverődik a jel.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Thusor
őstag
válasz Victoryus #3487 üzenetére
Csak billentyűzet esetén is ugyanez a hiba. Közelben nincs mikro, illetve nem ment ez idő alatt. Mobil telefon van csak az adott helyen. De bárhol csatlakozom vele a netre azonnal belassul az internet. Mintha a wifi sávszéléből levenne a bluetooth mikor használom. Ahogy kikapcsolom a BT-t azonnal megjavul a wifi.
A wifi arréb tétele nem segített.Megpróbálom még azt, hogy törlöm a BT kapcsolatokból mindent, majd újra indítom a tabletet teljesen és újra csatlakoztatom az eszközöket, hátha.
De valahogy tényleg olyan mintha a BT és a wifi egy sávszélen menne és az egyik elveszi a másiktól a sávszélt.
-
Thusor
őstag
válasz egopista #3489 üzenetére
Megpróbálom még 1-re állítani de kevés esélyt adok a dolognak. Neten keresgélve úgy néz ki windows 10 a probléma, valamint az hogy csak egy antenna van a tabban, mind a bluetooth mind a wifi ugyanazt használja. Nagyon sokan panaszkodnak erre a hibára.
-
Flashget
félisten
Sajna azt sem tudja a chuwi wifi, hogy droidon futtatva akár a Mindigtv appot akár a DigiOnline appot pl. a konyhában főzés közben nézni a tévét, egy darabig folyamatosan megy majd megáll de olyan szinten a folyamat, hogy akár le is fagy. DO-nál ráadásul lehet állítani a HD-től a legkisebb felbontásig, hogy kevés adatot pörgessen a számlálón (ha valaki nem wifin nézi otthon hanem adaton keresztűl)
Viszont ha böngészőben nézek streamet pl. innen semmi gond vele.
Ennek a jelenségnek nem tudom az okát miért van. Egy darabig szépen megy mondjuk 1 percig aztán game over.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
doczi89
csendes tag
Sziasztok,
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
Sikerült ajándékba kapnom egy Chuwi Vi10 Pro gépet, amin csak Remix OS 2.0 van. Róla van szó pontosan.
Nagyon tetszik a masina, de szeretnék rá Win10-et varázsolni.
Az oldalon ezt az információt találtam:
"Note:This item does not included the keyboard and supports dual OS (Windows 10 + Android 5.1), but needs to be rooted by users."Ahogy ebből az infóból kivehető, utólag is elkészíthető a dual boot a gépre? Nem szívesen bántanám a remix OS-t, inkább csak kiegészíteném a win10-el.
Lehetséges ez valamilyen módon?
Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
Üdv!
-
válasz doczi89 #3496 üzenetére
Szia!
Igen, lehetséges. A pontos menetét már nem tudom, régen nincs már meg a tabom.
A http://techtablets.com oldalon fenn kell hogy legyenek a driverek, és a telepítők is. Esetleg nézz szét a Chuwi Vi8 topicban is, a visszaállítás menete úgy is egyforma.
Szerintem a Remixet törli ha visszaállsz dual bootra, mert a gyári telepítő visszateszi a normál gyári androidot+windowst, de legalább meglesz a dual boot. Utána az androidot meg már le tudod cserélni remixre, az az egyszerűbb része.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
egopista
csendes tag
válasz slayer006 #3499 üzenetére
Az előző linkből neked ez a rész kell legelőször:
" The Windows 10 image is here: http://pan.baidu.com/s/1dDnqFIx "
Ez kb 5 gb, ha jól emlékszem, és újra partícionálja a gépet, majd felteszi a windowst+anroidot.
Ha tudsz letölteni baidu-ról akkor nagyszerű, ha nem akkor használd a topic keresőjét, úgy rémlik valaki anno feltette google drivera. Én is feltenném, de koliban vagyok és nincs itt meg. Kitartást hozzá, szerintem megéri vele szórakozni, mert hálás kis masina
Bocs, rossz postra válaszoltam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest