-
Mobilarena
Chuwi VI10 32GB/64GB pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
válasz zeze7100 #3100 üzenetére
Igen az update is 32bit-est rak fel! Mivel a Hi8 win10 driverek között a wifi ugyan az a verzió számú mint ami az update-el felment így sajna nem jó megoldás,tehát,hogy nálad működik valami az nem garancia,hogy másnál is fog szeriaszám függvénye
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
floratm
senior tag
Üdv! havernakezt a tabletet néztem ki...szempontok az ár méret, filmnézés játékra...romolás nélkül csak használni.
Ugye nem fogtam mellé?http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_228787.html
gondoltam.. Esetleg ha valaki tud jobb forrást ne tartsa magába. köszönöm
-
Hasek99
csendes tag
Minden rendben a tablettel.
Magyar minden és szuperul müxik.
Kell valami mentést csinálnom most?
És hogy?
Köszi -
vandor01
őstag
válasz floratm #3102 üzenetére
keress EU raktarast kulonben SARC-ot kell fizetni
VAM nincs telefonre es tabletra...
de van 27%AFA (megállapitott vagy a bizonyithato számla alapjan)
ha posta hozza kb 2e ft ha DHL akkor 6e ft vam-ugyintézésidij!
ne felejts el ra biztit ha posta hozza akkor tracker szamot venni!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
floratm
senior tag
Igen nem akarok vámot fzetni.a sajátomat a merimovilesrol vettem ami szintén kinabil jött de eu direct szállitással ami vámmentes...
[ Szerkesztve ]
-
pistikebacsi
csendes tag
válasz FingR86 #3049 üzenetére
Koszi a valaszt, csak most irok mert sokat probaltam kijavitani a windowsban
jelentkezo hibat, a front kamera nem mukodik minden allitas ellenere.
Ha ez a kod mond valamit, valaki esetleg megmondana, megis milyen tipusu kamerak
vannak beepitve az ilyen gepbe: VI10PQ64G22151100396.Imaging devices
Intel(R) Imaging Signal Processor 2400
System devices
Camera OV2680
(Ez OK, a rear kamera.)
Camera Sensor HM2056
(Ez hibas, ez lenne a front kamera, ami windows10 alatt nem mukodik.)
(This device cannot start. (Code 10)
STATUS_DEVICE_POWER_FAILURE)A front-kamererat nem tudtam mukodesre birni az osszes kiprobalt driverrel sem,
elofordulhat, hogy mas tipusu?
Esetleg meg piszkalni kene valami beallitast a bios-ban? A beirt bios valamint a hasznalt
driverek az S165C csomagbol vannak. A biosban a kamerak tipusat nem lehet valtoztatni,
de itt LiteOn tipuskent szerepelnek, ezt csak megjegyzem azert, hogy tisztazhassuk: a windows
nem minden biosban tarolt adatot hasznal fel...
Erdekesnek tunik, a kinai gyarto oldalrol ez a tipus eltunt. Jelent ez valamit nektek?
Nekem sajnos azt sejteti, ezzel a tipussal tul sok gond van/volt, talan ezert is ilyen sok a hozzaszolas
ezen a forum teman...
Koszi a valaszokat - Pistikebacsi. -
Flashget
félisten
filmnézés...én mp4 filmet néztem rajta (sorozat) teljesen jó volt. de ez is olyan, hogy milyen felbontású filmet.
játék? hát a win10-nek a kártyás játékával sem volt gond. De te milyen játékra gondolsz? a hardver azért behatárolja milyen játékok futnak rajta és a felbontás is.viszont amit előttem is írtak várd meg míg lesz EU raktáron, hogy ne kelljen fizetned 27% ÁFÁ-t amihez bekérik a számlát éls banki utalásról a nyomtatványt + szállítási költség +2000Ft posta díj.
Ehhez más teendőd nincs csak naponta nézni (akár többször is) az oldalt. Általában 2-4 hét alatt mindig feltöltik bár mióta van Chuwi HI10 is lehet már kevesebbhez jutnak hozzá.Realme GT Master Edition
-
válasz pistikebacsi #3108 üzenetére
Én úgy látom, ide főleg azok írnak, akiknek gondjuk van. A legtöbb abból adódik, hogy mindenki nekiáll frissíteni, bios-t állítgatni, windowst/androidot letörölni mentés nélkül, aztán megy a sírás-rívás, hogy nem tudják megcsinálni.
Alapból minden használható a tabon, amikor megveszi az ember. Nem kötelező elbarmolni.Az tény, hogy több hardver változata volt, ezért van többféle ic2 driver stb. Vásárlás után célszerű (kötelező) lementeni róla mindent, a komplett partíciókat, akkor nem sok meglepetés érheti az embert. Nekem volt 32 meg 64 gigás tabom is, egyikkel se volt gond.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
XtremLor
őstag
-
Joccc07
addikt
Ezzel próbált valaki androidot flashelni?
Elvileg ez ugyanaz mint a Manufacturing flash tool csak ez több platformra elérhető.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Teejay83
tag
A Vi10 pro-t semmi képp nem ajánlom játékra!! Max egy kártyajáték de több semmi,alapból tableten laptopon nem játszunk,arra ott az xbox. Nem egy ilyen eszközt láttam már megdögleni mert azt hitte az illető,hogy ha egy játék fut rajta szaggatás mentesen akkor nincs probléma,DE igen van! Egy komolyabb játék közben a tablet hátoldala eléri az 50-60 fok-ot is akkor gondoljunk bele,hogy mekkora lehet a hőmérséklet az alaplapban (70-75fok és ez még a jobbik eset). Ez semmiképpen nem tesz jót a gépnek ezért nem ajánlatos a játék.
Mivel ár érték arányban nagyon ott van a cucc így mindenképp megéri,jól el lehet vele szórakozni,tesztelgetni a win10-et meg androidot,de aki komoly munkára akarja használni annak nem ajánlom,ez egy olcsó kínai tömegcucc ami a minőségén meglátszik,össze sem hasonlítható mondjuk egy galaxy tabbal!!
Ennek ellenére nekem tökéletes mert szeretem a kihívásokat de hibái vannak és lesznek is minden ilyen terméknek.
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
wentworth
tag
Ha biost frissitek, J1D_S165C_206-ről,akkor később lehet downgradezni vagy ujitani oda vissza?
Van kockázata mint a gépnél?
A bios frissites megoldhat hardveres hibakat? Mivel tobb fele hardver van, ockodok a frissitestol[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
tfklv
csendes tag
Helló! Chuwi Vi10-hez tud esetleg valaki szilikon vagy nilkin védő tokot? Olyanra gondolok mint ami a mobilokon van. Én igazából több helyen megnéztem de sehol sem találtam.
-
sto1911
veterán
A Gearbest vegre megtalalta a visszakuldott tabletemet, es refundolnanak - a GB walletemre, ezt majd inkabb PP-re kerem - bar ugy is szeretnek masik tabletet venni (10"-es Android temaban johetnek tippek mit erdemes.)
Egyreszt a tablet aranal 3$-al kevesebbet akarnak visszaadni, ez ugyan nem vagna foldhoz, de WTF.
Masreszt ugye a postakoltsegrol nem esett szo, nem a garanciaban visszakuldesrol beszelek (azt visszaadta a PP), hanem amikor nekem kuldtek. Ezt vissza szoktatok igenyelni?[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Hi.
A vi10 emnek nem jo a bill dock ja.Gearbesten valaki kert mar reszleges visszateritest vagy csak visszakuldeni lehet?Vagy lehet valami win vagy bios beallitas valakinel nem jelentkezett ez a hiba.( masik geppel megy a bill)
[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Volt most egy kis időm foglalkozni a tablettel,úgy néz ki sikerült is orvosolni a wifi fagyás/eldobás problémát. Az 1.478.0.0 verzio számú driver felrakása után úgy tűnik teljesen stabil minden körülmény között. Persze nem volt elég ha csak ráfrissítettem a régire,azt először teljesen le kellett uninstallálni és úgy felrakni az újabbat!
Így most hibamentes a win10-el a működés!DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Joccc07
addikt
Ha valaki ócsón megválna a billentyűzettől akkor engem érdekelhet.
-
this is life
Ármester
Arra nincs tippetek , mikent lehetne orvoslni hogy sleepbe ne kapcsolja ki a wifit, mert van amikor ebren marad , de tobbnyire bontja a halozatot.. ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vandor01
őstag
nalam a 8.1-es naponta 1-2x eldobja a wifi a netet...
teljesen el is tunik az eszközkezelőből...
ujrainditas utan hasznalhato ujabb felnapramilyen drivert ajanlotok? mi a tuti verzio?
techtablets -en nem talalok semmi drivert merre keresgeljék?
itt valaki belinkelt egy mentes azt letöltöm azt probalkozok...
vagy jobb hozza se nyulni?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
this is life
Ármester
válasz vandor01 #3131 üzenetére
A techtabeleten a dd mentest toltsd le a ami 8,1 hez van , es probald csak a wifit frissiteni... ha az eszkozkezeloben , ranyomsz a halozati eszkozok ,wifire onnet a tulajdonsagok kozt is frissitheted amit a win a legfrissebnek lat . Nalam eddig 2014,08 driver volt , most frissitttem a winnel a 2015,05-re..ha mentesbol allitod vissza, telepited a wifit arra figyelj hogy realtech vagy broadcomos e a wifi es az annak megfelelot allitsdvhelyre a dd mentesbol, csak a wifi legyen bepipalva ... a tobbi hw elemet ne bantsd ha nincs gond vele .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zeze7100
csendes tag
Mióta win10 fut a Chuwin, nem melegszik annyira, mint Dual bootos win8.1 leánykorában.
A kérdésem továbbra is áll! Van valaki aki járatosabb a GPT-s védőpartíciók világában?
Megnéznék egy screen shoot-ot egy gyári win10-es Chuwi partíciós táblájáról.
Van valakinek esetleg ilyen? -
Joccc07
addikt
Valaki nem tud véletlenül egy particiónáló progit androidra amivel tudom törölni a windows particiót és összevonni az amdroiddal?
-
wentworth
tag
válasz #50751744 #3145 üzenetére
A ghost touch sajnos nekem is jelentkezik de csak win 10 alatt. 8.1n nem emlekszek ra hogy csinalna.
Azt hiszem akkun is csinalja, nem csak tolton, randomszeruen par mpig utana magahoz ter.
Megoldast en se tudtam ra. (MYI2C china phone illeszto driver)[ Szerkesztve ]
Vi10 32G Q32G221510...
-
pistikebacsi
csendes tag
válasz #50751744 #3138 üzenetére
Szia, ugyan az problemam volt. Ma sikerult a kovetkezo modon megoldani.
A rendszer "system device"-ibol annyiszor uninstall-am a kamera meghajtokat amig a gep
csak ismeretlen device-kent latta mindket kamerat. Ezutan nalam bios frissites, innen:
http://forum.chuwi.com/thread-169-1-1.html, a megfelelo szeriahoz.
Ujrainditas utan 2 teljesen hasonlo kamera jelenik meg, Camera OV2680, tehat az eddig
automatikusan es rosszul visszatoltodo HM2956 kamera eltunt. Az imaging device driverenek
frissitese utan az Intel(R) Imaging Signal Processor 2400-ra mindket kamera mukodik.
Mivel en a bios-t hardwerileg atirtam mert teglasitottam a gepem meg az elso kotelezo
mentesek es informaciok mentese elott nem tudtam, hogy 2 darab egyforma kameram van,
ezert is erdeklodtem nehany napja, kinek milyen kameraja is van.Meg nem probaltam a docing station-t (tasztaturat), mert meg nincs.
De azt tudom, hogy peldaul az en gepemben a docing csatlakozo csak fityegett a levegoben
amikor kibontootam a tabletet, a kinai elvtarsak elfelejtettek csatlakoztatni az alaplaphoz,
igy biztos ezen okbol kifolyolag masnak sem sikerul hasznalni ezt az eszkozt. -
Flashget
félisten
válasz pistikebacsi #3147 üzenetére
VI10 221506xxx ilyen verzióra hol található?
Realme GT Master Edition
-
Joccc07
addikt
válasz pistikebacsi #3147 üzenetére
Ha valaki csak androidot használna a teljes tárterületen annak csak annyit kell tennie, hogy az összefoglalóban található módon visszaállítja az androidot (ha nincs fent csak a windows).
Majd készíteni kell egy gparted live boot pendrive-ot és az android és windows particiót össze kell vonni és ennyi.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest