- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
A hetet az akvárium fotózásával indítottam két kávézás közben. Hogyan fotózzunk víz alatt Z10-zel? Így:
Másfél hete barátnőmmel szétáztunk a pusztában túrázás közben, és nem tudtam navigálni normálisan, ezért döntöttem vízhatlan tok vásárlásáról. Emag.hu-n vettem szállítással 2690 Ft-ért. Teljesen vízhatlan, kissé felfújva a hegesztés könnyen ellenőrizhető minden használat előtt.
Rövid teszt:
Vízhatlan és porálló, az biztos, vízparton nagyon jól használható tokban, és kényelmesen elfér az akkus tok. (Utóbbi tokot azért "linkeltgetem" ennyiszer, mert eddig úgy tűnik ez az egyetlen olcsó és kényelmes tokos megoldás Z10-hez, ami tényleg 100 %-ra tölti a telót).
Fényképezni víz alatt is lehet vele, ez nagyon poén - akváriumban is egész jól működött.
Telefonálni is kényelmes, valamennyire halkabb persze, de nem zavaró mértékben. Egyedül a közelségérzékelő akad ki, így a másik félnek kell lerakni a hívást.
Adnak hozzá csukló- és nyakpántot, vízben pótakku nélkül a méret miatt megvan a szükséges felhajtó erő, hogy lebegjen a felszínen. Amúgy a hegesztés minősége igényes, kivéve a hátoldali csuklópántnál, de utóbbi a vízhatlanságot nem befolyásolja.
Z10 mellett Nexus 5-tel teszteltük, a képek is utóbbival készültek, mindkettő jól használható a tokban, nagyobb telefonhoz a "keret" miatt nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest