Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jegesmaci81

    aktív tag

    válasz Madwe #1335 üzenetére

    Mert az apple nem adja tovább az adataid! MUHAHAHAHAHA

    Rengeteget olvasok most telefonokról mert vennem kell! Apple irányába húzok de tény és felesleges róla vitatkozni hogy mocskosul drága! Nem csak Magyarországon! USA-n kívül mindenhol magasan a legdrágább készülék! Egy Almás ökoszisztéma (ahogyan az almások hívják) kb 4x annyi költség mint egy hasonlóan jól használható Windows vagy/és android rendszer!
    Ezek tények. Az is tény hogy nem jobb vagy rosszabb egy android csak MÁS!
    Én is tartom magam ahhoz, hogy bizony egy almás termékhez érzelmek is fűzik az embert nem csak az objektivitás! (MEKORRA LUZER DOLOG!!!) Millió videót néztem meg a napokban az XS-ről és egyetlen egy olyan fanatikus tesztelőt nem találtam aki azt mondta volna hogy ez igen, ez aztán a telefon és kötelező vétel! Mondjuk a Note-ot körberajongja mindenki! Még a Magyarósi is lesóherezte az Apple-t pedig ha valaki elvakult Apple fanatikus akkor az Ő.

    Az apple most órában villantott nagyot! Akinek kell, az Iphonet fog venni hozzá! Aki ragaszkodik az IOS-hez vagy csak ki akarja próbálni az is megveszi. Aki kicsit haragszik az androidra (mint én) :-) az is lehet hogy bedől a tökéletes marketingnek. Szóval van még itt vásárlóerő! :K
    Azokról pedig főleg ne feledkezzünk meg akiknek semmi szükségük egy ilyen drága termékre de mégis jobban érzik magukat ha a zsebükben figyel egy megharapott alma.

Új hozzászólás Aktív témák