- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
madgie
titán
válasz gyuribácsi88 #851 üzenetére
Loptam, a számtekkbótos topikban pont ma szakadtunk rajta
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuribácsi88 #849 üzenetére
Én meg a Mikulás vagyok.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Misi1979
őstag
válasz gyuribácsi88 #849 üzenetére
Jelenleg egy szakadt 4 éves adidas cipellő van rajtam, farmerral, egyszerű kabáttal, bolhapiacon vagyok, kincseket vadászni, viszont a csuklómon 3 milliós Rolex figyel (kezemben meg egy i4s, alig merem leírni).
De pl. simán felszállok a villamosra egy ennél jóval drágább karórában (szintén i4s-el, de lehet lecserélem i5s-re, mert tetszik ).
Szerintem nem a ruha teszi az embert, hanem az, ahogy viselkedik azokkal szemben, akik hozzá képest bármilyen tekintetben hátrányt szenvednek. Te ezen a próbán elbuktál.
Aki ruha alapján ítél, hasonlóan felszínes, mint aki telefon alapján..
Az meg különösen furcsa ízt ad mondanivalódnak, hogy szövegértelmezésről beszélsz, de írásod hemzseg a helyesírási hibáktól.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Kasya
nagyúr
válasz Misi1979 #855 üzenetére
Ameddig nem vagy igenytelen, senkinek sincs oka megszolnia teged, mert draga cucc van rajtad. A napi szinten hasznalt cuccoknak nem kell egyenesen aranyos lennie a ruha araval, de adj magadra.
Na most az elotted szolo inkabb erre gondolt pl, hogy egy lany inkabb menjen festetni, mint i5s-t venni. Bar ilyen is akad, szvsz ez a kisebb szazalek.
-
addikt
válasz Misi1979 #855 üzenetére
Hogy szenvedsz te hátrányt, vagy bárki más, akinek negyedmilliós telefonja van de mégis saját magára igénytelen mert lyukas cipőben jár?
Lenézem? Le bizony, mert azokat persze hogy lenézem akik azt gondolják hogy szaros műszaki termékek miatt lesznek valakik, nem mondom hogy a ruha miatt lesz valaki, de fontos az összhang. Ez olyan mintha egy 30nm-es panelba ami került 4 millába, vennél egy 60 millás házimozit. Én inkább veszek egy 60 millás házat, meg egy 4 millás házimozit. Aki ezt nem érti, azt csak sajnálni tudom.
Az meg hogy valaki nem tud egy szöveget értelmezni, és az hogy valaki elír 1-2 szót, az hogy jön össze azt nem tudom.
De befejezem az offolást, mert amire számítottam az be is következett.
Ui: mellesleg nekem 8 milliós karórám van, és egy lyukas busszal járok, felemás cipőben.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Tibee86
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #859 üzenetére
Vannak bajok..
Leírsz valamit, majd a következő hsz.-ben meg megmagyarázod, hogy te nem azt írtad...[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
amire számítottam az be is következett.
Hát megdolgoztál érte...
Idejössz savazni az iphone tulajokat, mert nem tetszik a telefon árazása, és mert láttál pár olyan embert akinek nem volt összhangban a ruhája a telefonjával.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Mi is köszönjük a tanácsadást öltözködés szempontjából. Nem számítottam nagyon másra.
-
Xero
nagyúr
A síbakancsom valószínűleg többe került mint a komplett cipő gyűjteményed. Akkor most én nézzelek le és gondolkozzam úgy mint Te, hogy nem vásárolhatsz magadnak semmit, mert igénytelen vagy hozzá?
Tudnék durvább példát is hozni, de talán ez érzékelteti mennyire nem idevaló a hozzáállásod.
Nagyon érdekes közegben élhetsz és a világképed is aranyos.
szerk: Másik jó példa. Jay Leno a legtöbb esetben egyszerű farmer nadrágot és inget visel, mégis a világ egyik legkomolyabb autógyűjteménye van. Tehát akkor ő is gáz, amikor kiszáll valamelyik millió $+-os autójából?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak idézek egy mondatot: "te vagy az apple milliárdos tulajdonosa? nem? akkor öltözz fel rendesen"
A síbakancs meg egy hobbi eszköz, ami mellesleg még sport is tehát hasznos, élvezetes.
Nem az én világnézetemmel van a baj, hanem azokéval akik azt gondolják hogy egy műszaki cikk határozza meg hogy ők kicsodák, mennyire "menők".
Az összhangon van a hangsúly, mindig és mindenhol ez a lényeg. Akinek ez nincs meg, azt csak sajnálni tudom.
Félreértés ne essék, nekem semmi bajom nincs azzal hogy valaki apple terméket vásárol, a gondom azzal van hogy van aki ettől kiváltságosnak és felsőbbrendűnek érzi magát, és úgy beszél az almás termékeiről mintha ettől ő valami isten lenne.
Nekem is van ismerősöm kinek 2 millás óra van a karján, csak ő éppenséggel az S8-ba ül be, nem a villamosra száll fel.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Xero
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #864 üzenetére
Szerintem Te látsz bele ebbe többet a kelleténél.
-
mondomén
őstag
Jó lesz ez nektek 250K-ért, vegyétek csak.
a legtöbb iPhone-t nyomogató ember úgy néz ki, hogy mikor elmegyek mellette az utcán odadobok neki egy százast, mert azt hiszem hogy fedél nélküli.
mikor a 4 megjelent, olyan emberek álltak érte sorba akiknek az egész ruhatára nem ért fele annyit sem, mint a telefon amit megvett.
Mert ha nincs meg az összhang, akkor már lehet így beszélni a másikról, mintha kiváltságos és felsőbbrendű lennél. De szar duma.
-
erdoke
titán
Szerintem nem zárja ki egymást a 180 ezres telefon és a villamos. Egyszerűen emberek eltérő fontossági sorrendet állítanak fel, hogy X jövedelmet mire fordítanak. Az már más kérdés, ha olyan vesz drága telefont, aki mellette alapvető költségeket nem tud kifizetni. Ez utóbbi viszont nem hiszem, hogy iPhone-ra korlátozódna...
A legjobb aláírás a héten
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem kár erőlködnöd, itt akinek a nézeteivel gond van az te vagy! Nem tudom kit akarsz itt ezzel győzködni, vagy mi célod van vele. Most bólogassunk, hogy hát igen gyuribácsi megmondta a frankót ez a szentírás innentől kezdve.
-
Parallaxis
addikt
Az összhangon van a hangsúly, mindig és mindenhol ez a lényeg. Akinek ez nincs meg, azt csak sajnálni tudom.
Bill Gates a világ leggazdagabb embere, de ha az utcán összefutnál vele, akkor a ruházatából ezt soha nem mondanád meg, bár gyanítom kettőtök közül Ő az, aki jobban tudna téged sajnálni
(Jobs sem éppen az a ruházatával kérkedő típus volt, pedig neki aztán telt pár iPhone-ra... )
-
joey04
titán
válasz Parallaxis #870 üzenetére
Jobs fizetése 1 dollár volt hivatalosan. Szóval csóró volt, ez láthattuk a ruházatán is, és ehhez igazodva soha nem is volt iPhone árfekvésű telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Most láttam GSM bolt ajtajára kiplakátolva: iPhone 5S szept. 21-től, 250k, előrendelhető.
-
dezs520
senior tag
Kinek mi a fontos,én sem adom lejjebb egy nike cipőnél,hiába tetszik kinézetre az adidas,nem kell,mert az a neve...és albérletbe lakom...de mondhatnám itt teljesen más vizekre evezve a szerszámot is.Nagyon szerszám mániás vagyok,és Dewaltnál nem adom lejjebb,ha hitelre veszem,akkor sem!
De 4S röl váltani fogok,mert engem nagyon meggyőzött...[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
[link] szeretem ezt az oldalt olvasni, mert mindig jót vidulok.
-
gyuromoj
veterán
20.-án érdemes lesz a szifon.com-ot figyelni. Franciaországban lesznek és sorba állnak majd az új telefonokért. Kíváncsi leszek az első véleményekre/tesztekre.
(#886) Cyberpunk
Jó is lenne, de egyelőre kivárok. Úgy is csak decemberben tudok készüléket váltani.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
csakegyjoci
tag
Szerintem felesleges megvenni. Nagyon drágán kezd itthon,akkor már ott van Galaxy S4, abból is kiadják a Snapdragon 800 processzorra épülő verziót és a Note 3 szintén Snapdragon 800ra és Adreno 330 grafikus kártyára épül.
-
Cyberpunk
félisten
válasz csakegyjoci #887 üzenetére
De ez egy iPhone, nem tudom hogy keveredik ide egy Androidos. Van akinek ez kell, az nem nézegeti a szarsungot!
-
Gadgetfan_
senior tag
Majd az megveszi a SGS4-et aki az aktuális csúcs androidos telefonok egyikét szeretné, de ki az aktuális csúcs iOS telefont szeretné, annak van az iPhone5S. Nem hinném, hogy ezt olyan nehéz megérteni. Leülhetsz!
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Alexx7
csendes tag
Nem véletlen drága.. A smooth&plug and play élményt is meg kell fizetni ugyanúgy mint az androidos telóknál, kár hogy ott kb 3-4 hónapra fizeted meg, mivel addigra kijön 3 új csúcskészülék és azon a szinten ez már igencsak nem lesz még olyan android módra sem 'smooth' .. Szóval innen nézve jobban jársz ha 250ért veszel egy 5S-t 3-4 évre,
nem mindenki szalad megvenni az újat ámmintha egy SGS4-et vennél 200ért(nemtudom pontosan) fél évre. Ma még egy i4S is tökéletesen gyorsan fut IOS6.1-el, (még lehet 7-el is azt nem fogom megprobálni a kis kijelzö miatt) Míg ugyanez egy későbbi! de az akkori csúcsot képviselő Sony S-ről pl nem mondható el. -
Burt1793
veterán
Undorító hülyeséget sikerült összehordani...
Tessék hasonlítsuk össze az iphone4-et az s2-mel. Ámulni és bámulni fogsz.
Értem én, hogy nem szabad leszarozni az iphone-t, de ilyen mértékben a samsungot se kéne, mert köztudott, hogy már teljesen "smooth" a működése. Ki kéne próbálni, nem rögtön szarozni. Nekem nincs baom az apple-lel, meg vagyok vele elégedve, de a samuval is. Persze ez az apple-sek topicja.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Burt1793 #891 üzenetére
Te is meglepődnél, ha a feleségem abszolút nem karbantartott i4S-ét odatennénk egy hasonlóan használt SGS3 mellé. Mondjuk 2 hónapja nem újraindítva, akkor is csak azért, mert elfelejtette feltölteni... Na jó, ha OS frissítés van, én rá szoktam engedni, illetve 1-2 hetente az egyéb program frissítéseket is elindítom, de kb. ennyi. Appokat "bezárogatni" az asszony természetesen nem szokott. Indítani annál inkább.
Mindezt 512 MB RAM-mal ugyebár.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Cyberpunk #894 üzenetére
Nem is a történet a kényes, hanem hogy nem tűnik fel, hogy van különbség. Én magam is csak szórakozásból szoktam nézegetni az uptime-ot, és kicsit mérgeskedek, ha valami nem várt dolog miatt újra kell indítani a kütyüt. Éppen ma morcogtam a magentás topikban, hogy 66 nap után elqrták az uptime-ot, mert az éjszaka valamit bütyköltek az LTE hálózaton, amin a telefon lógott, és reggel stabil "No service" felirat fogadott, amin csak restart segített.
Pár hete a céges szerver törölte az iPadem valami jelszó bug miatt (akárhogy írtam be a jót, nem fogadta el), úgyhogy ott egy friss készülékek van, de nem vettem észre gyorsulást. 9 hónap nyúzás és max. 7-8 restart után ugyanazt tudta, mint gyári állapotba hozáskor. Hozzászokik az ember, és utána durvának találja, hogy a gyerek Lumia 620-a másfél hónap alatt már kétszer újraindult...A legjobb aláírás a héten
-
Burt1793
veterán
Ne aggódj, én se zárogatom be az alkalmazásokat, minden fut, sose kér újraindítást. A telefon van értem.
Nem indul újra sosem. Annyira van karbantartva (ugye frissítés már gyárilag nem jön ki rá), hogy ha kedvem van éppen, akkor 3-4 havonta dobok rá egy újabb verziójú JB-t. Most 325 óra az üzemidő, a facebook is ennyi ideje fut (jajj, android alatt ezt is meg tudom nézni?! )
Az alkalmazások wifin maguktól frissülnek, bár ez tudom nálatok is elérhető...
Nem dicsérni akarom, persze nem rossz telefon. Ha lenne ekkora méretben ugyanennyiért, lehet, hogy iphone-on lenne. De egy i4 vagy akár i4s-hez képest nem rosszabb ez az SGS2. Szóval ne tessék fikázni. ;-)Ui.: Tudom ez az újraindítás nagyon kell az ájfónnak, minden ismerős ezt emlegeti. És én azért jöttem ebbe a topikba, mert érdeklődtem az új ájfón iránt és tudom, hogy milyen állat az i5 is, sokat használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Alexx7
csendes tag
válasz Burt1793 #891 üzenetére
Le szabad szarozni, csak akkor normális indokkal. Nem a Samsungot akartam kiemelni ezzel hanem magát az androidot.. Tény hogy nem jönnek be a samu telefonok (kivéve a note III) de nem maga a telefon a szar, hanem a rendszer, hogy egy olyan processzor kell a telefon akadásmentes mőködéséhez mint ami 7-8 éve a számitógépemben volt.. Nyilván ha a Samsung belerakja az összes csúcstelefonjába a legerősebb Snapdragont, persze hogy nem fog akadni.. Ott már nagyon nagy gáz lenne ha azon is akadna. De pl ha elhagyjuk a samsungot és visszatérünk a sonyra(S) ami még később jött ki mint az i4S és azthiszem 2.3as androiddal.. Nemtudom hogy futna rajta a 4.3 de el tudom képzelni.. iPhonnál még mindíg nem kell áttérni 4 magra a legújabb rendszerhez sem ( mert tuti h pl az ipad minin menni fog tökéletesen) Androidhoz meg lassan 8 kell.. persze tudom én hogy Android több száz telefonra van, de akkoris..
-
Burt1793
veterán
Nem tudom, hogy egy átlag felhasználónak miért baj, ha 8 magos a mobilja és mégis olcsóbb és az üzemideje sem rosszabb mint az iphone.
Az a baj, hogy te megutáltad az androidot a sony s-nél, ami ráadásul egy 2011-es 2.3-as gingerbread volt, olyan, mintha azt az ios-t próbálgatnád, amiben még nem lehetett hátteret állítani stb-stb.
A lényeg annyi, hogy az s2 két maggal vígan elvan a JB-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest