- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
válasz FaceThePro #700 üzenetére
sry, de ez mérhetetlenül színvonalon aluli volt, legközelebb ha lehet ne erőltesd az ilyet. Hidd el nincs értelme.
-
Ricardo
titán
Sokan várták, hogy az új Iphone megjelenésével megy majd le az 5 ára. Ők most biztos nem az elégedett felhasználók táborát erősítik.
Mindenki azt várta, hogy az 5S jön a szokott áron (ahogy az eddigi készülékek), az 5C meg olcsóbb lesz valamennyivel ( várható volt hogy nagyon olcsó az sem lesz), és jött a hideg zuhany.
Az 5C jött a "szokott" áron az 5S meg drágább lett. Így tulajdonképpen nem egy iPhone, és egy olcsóbb iPhone jött, hanem egy iPhone, és egy drágább iPhone.Az 5S nem lett rossz készülék. Kb az jött ami várható volt. Kíváncsi vagyok a tesztekre.
-
Ádám16
addikt
Ez a pezsgő szín nagyon csajos, a férfiaknak is kedvezhettek volna egy színnel.
-
planbmokus
senior tag
Nekem bejön a színkavalkád, én bevállalnék egy 5C-t, de nem ennyiért...
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Plebi
senior tag
Jól vettem ki a cikkből, hogy ios 7 az i4 és ipad 2-nél jobb készülékekre lesz, vagy a "fölött" az azt jelenti, hogy ezeket is beleértve?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Plebi
senior tag
Köszi! Ahány oldalt nézek, mindenhol félreérthetően van leírva.
talamasca: Nálunk is van egy iPad 2 és nagyon várom, nem tudtam elképzelni, ha i4s-re jön akkor ipad 2 miért lenne kevés hozzá.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
buvartacsko
addikt
válasz FaceThePro #700 üzenetére
Te vagy troll... milyen 300 ezerről beszélsz? .... Istenem.............
-
fank70
csendes tag
Ha nem tudják "pótolni" Steve Jobsot, nagy sz@rban lesznek (ahogy az már egyszer megtörtént SJ távozásakor).
"Our honor is more important than our wealth"
-
tDr1v3r
veterán
Minek pótolni? Ő sose volt mérnök vagy programozó, "csak" egy jó ízlésű, felhasználóként gondolkodni tudó CEO... ezeket a dolgokat átvették tőle az alkalmazottak illetve Cook is (ezutóbbiba mondjuk kételkedek), nem lesznek szarban, ha lesznek is olyan hullámzásaik mint MS-nek akkor is csodásan éldegélni fog a vállalat.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Dasfaf
tag
Még mindig csodás
-
tDr1v3r
veterán
válasz fordfairlane #719 üzenetére
Hány karakternyit programozott az iOS-ból vagy az OS X-ből?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz fordfairlane #721 üzenetére
Akkor magyarázd már meg, hogy miért vicc az amit írtam.
-
Cyberpunk
félisten
5C nézzük a jó oldalát. Ez nem fog kopni. Egyébként nekem nincs vele bajom elhiszem, hogy valakinek ez kell, nem az én ízlés világomat tükrözi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
fordfairlane
veterán
Hát mert azt írtad, hogy "csak" egy CEO volt, tehát no problemo. Na most ez már csak olyan egyszerű józan megfontolásból sem sima ügy, hogy sok CEO létezik, de sikeres CEO jóval kevesebb. Olyan CEO pedig, amelyik egy céget kétszer képes volt felfuttatni, eléggé eltérő üzleti környezetben, alig akad.
Jobs átkozottul értett a tech szektor szinte minden aspektusához. Rávette a kiadókat, hogy ne kizárólag kilátástalan jogi csatározásokat folytassanak a Napster-, meg a felhasználók ellen, hanem tegyék letölthetővé a dalaikat darabját 1$-ért. Rávette az amerikai ráditelefon-operátorokat, hogy ne egy kaptafára készült telefonokra adjanak le rendelést, hanem karolják fel az iPhone-t, minezt akkor, amikor még elég voodoo volt teljesen érintkőpéreyőre bízni egy ilyen eszköz kezelését. Jobs ebből a szempontból szinte pótolhatatlannak tűnik. és igen, még szépérzéke is volt, tudott a felhasználó fejével gondolkodni, na, ez sem sűrűn esik meg.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
tDr1v3r
veterán
A "felhasználó" és a "felhasználóként gondolkodni tudó CEO" közt van egy kis külömbség. Ha nem esett volna le, arra céloztam hogy tudott úgy gondolkodni mint egy átlag user, nem úgy mint egy programozó... tudta hogy mi kell a népnek, ezért úgy is rakatta össze a rendszert, a saját - felhasználói - igényei alapján.
Nem véletlen, hogy a Mac-ek és az iOS-os termékek erősen felhasználóbarátak... szvsz ő volt az első aki erre nagyon is odafigyelt.
[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
Már régóta meg akarom kérdezni, de egyszerűen alig volt mostanában népszerű Apple hír...
Tehát, az új IOS 7 frissítéssel, ( ami Iphone 4-től elérhető ), ha valaki frissíti a régi telefonjait, egy használatban ugyan olyan és megegyező telefont kap, mint az ÚJ modell?
-
erdoke
titán
A felhasználó szemszögéből való megközelítés talán igaz, de egyáltalán nem volt tipikus felhasználó, és még csak (a szó klasszikus értelmében vett) vezető sem. Gyakran teljesen irreális követeléssel állt elő, mert hiába volt egy élen járó tech cég első embere, nem volt igazán jó rálátása, hogy mi az, ami ésszerűen (és gazdaságosan) megvalósítható. Abban volt nagy, hogy miután elmagyarázták neki, képes volt összelegóztatni egy megvalósítható változatot, és a végletekig hajtotta az embereit, hogy pontosan olyan legyen az a termék, amilyennek ő elképzelte. Illetve azt is tudta, mit szeretne a jövőben hozzáadni, és ehhez agyon szondázták a piacot, ha belső fejlesztéssel nem tudták megoldani. Lásd Corning, akik akkoriban még házaltak a bizonytalan felhasználású üveggel.
A legjobb aláírás a héten
-
nord_
veterán
-
gyuromoj
veterán
Kiderült néhány érdekesség az iPhone 5s ujjlenyomat-olvasójáról:
-Logikusan csak úgy működik, ha beállítasz mellé egy passcode-ot is, arra az esetre, ha valami hiba történne az olvasóval
-Újraindítás, vagy 48 órányi lezártság után csak a passcode-dal tudod kinyitni, hogy ne legyen idejük a tolvajoknak megkerülni az ujjlenyomat-olvasót
-A szenzor sokkal jobb minőségű, mint amikkel a laptopokon találkozunk, tényleg működik
-Nedves vagy erősen krémezett ujjal viszont nem működik, a heges bőr is problémát okozhat
-Egyszerre öt ujjlenyomatot tud tárolni
-A külső fejlesztők appjai nem férhetnek hozzá a funkcióhoz, csak a lockot lehet feloldani vele és az iTunes-ban tudsz fizetni
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Atombalu
senior tag
Ha Kanadaban (nem vagyok cigany) veszek egy iPhone 5s-t es hazajovok, akkor az LTE menni fog?
KosziiPhone 5
-
madgie
titán
válasz talamasca #725 üzenetére
Nem tudom jobban megfogalmazni. Tartsd rajta az ujjad mondjuk az "a" betűn. Felhozza ugye az ékezetes alternatívákat, miközben a "sima", nagyméretű billentyűzetet picit elsötétíti. Ez eddig OK, okos ötlet, iPhone-on is így van (gondolom). No de iPad-nél úgy van, hogy adott ékezetet gyorsan is el lehet érni, adott, "a" betűs példánál picit rajta tartod az ujjad, majd felfelé húzol egyet. Ilyenkor nincs millió alternatíva, egyből az "á" kerül a szövegbe ("o"-nál meg úgy van, hogy simán fel "ó" lesz, balra átlósan fel "ő", jobbra "ö").
Na az a baj, hogy ilyen gyors ékezetes bevitelnél is elsötétíti a billntyűzetet egy kis időre. Ennek a gyors élezetbevitelnek pont az a lényege, hogy relatív gyorsan tudsz vele haladni, de baromi zavaró, hogy közben majdnem a fél képernyő villog. Nagyon kellemetlen bug, eleve felmerül a kérdés, hogy a sok Beta alatt ez nem tűnt fel senkinek?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz planbmokus #705 üzenetére
Idővel azért elérhető árban lesz azért.
-
wody21
tag
Szeretem, amikor Abu85 tollából olvashatok ilyen érdekességekről!
-
őstag
Van valakinek tapasztalata ios 7-el iphone 4-en? Attól tartok hogy szándékosan fog szarul muzsikálni rajta.... ugyan ez a kérdésem Ipad 2 esetében is, van esetleg valakinek tapasztalata a GM-el?
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
wody21
tag
@Madgie
Erdekes, ha nem hivod fel ra a figyelmet, akkor eszre se vettem volna. Kicsit furcsa a villodzas' de szerintem annyira nem durva.
@predakon
IPad2-rol irok most is, egyszer kidobott settings, egyszer crashelt Chrome, de amugy hasit rendesen! Nekem bejott.[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
Egy biztos. Fényes műanyag. Olyan szinten fog karcolódni, mint minden más eszköz, amit fényes műanyag borít; tehát k@rvára.
Érdekes, az S3/S4 tulajok esküdöznek, hogy nem karcolódik a fényes műanyag hátlapjuk. Akkor lehet, hogy mégsem fog karcolódni? Ha jól emlékszem a 3G/3GS sem karcolódott túlzottan...
(#737) madgie: No de iPad-nél úgy van, hogy adott ékezetet gyorsan is el lehet érni, adott, "a" betűs példánál picit rajta tartod az ujjad, majd felfelé húzol egyet.
Ez vajon mi a fenéért nem működik iPhone-on? Nekem nagyon hiányzik...
-
-
mijos
senior tag
Ha amerikaban vasarolnek kartyafuggetlen keszuleket, akkor itthon tudnam hasznalni? Ha nem, akkor hogy lehetne mukodokepesse varazsolni?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések