- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz Fitzgerald #348 üzenetére
A7, M7, jobb fotó-video, erősebb aksi, TouchID
Végül is ez valóban zero.
-
Fitzgerald
veterán
válasz maggi1886076 #350 üzenetére
Attol nem felek, hogy nem lesz megmagyarazva hogy ez miert is jo igy (termeszetesen nekunk, usereknek)
Ehh...Apple. -
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #348 üzenetére
Aha, tehát az ujjlenyomat olvaso, ios7, sokkal jobb kamera, 120fps videó, 2x gyorsabb cpu és gpu, több ram, jobb aksi, m7 proci, dupla többszínű vaku ami eddig nem volt sehol...... ez mind zero újítás. ÉRTEM! Te is csak egy troll vagy aki mindenféle utánanézés nélkül csak ide böfögött valamit pont mint maggi1886076.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Fitzgerald #352 üzenetére
Ha ez zéró, akkor neked mi az újítás?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
maggi1886076
addikt
válasz buvartacsko #353 üzenetére
szegeny Jobs papa forog sirjaban sztem.ezt o is nullanak tekintene!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #356 üzenetére
Ha neked ez semmi akkor mi lenne az újítás?
-
Burt1793
veterán
válasz buvartacsko #345 üzenetére
Az én pártucat apple-s ismerősöm elvárja a készülékétől, hogy mindig hiperszuper legyen, nem ért a telefonokhoz semmilyen szinten, nem is érdekli, nem is tudja, hogy milyen rendszer van rajta. Ha kijön az újabb, megveszi, mert az jobb és ez így megy évről évre. De legalább van kikre építeni.
Ha belustulok, 60 éves koromra, én is ájfonos leszek. Addig van időm havonta egyet pofozni kedvem szerint az androidon.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Burt1793 #358 üzenetére
Nekem is vannak ugyanilyen ismerőseim csak Galaxy S-ben. Ahogy kijött az S4 rohant megvenni, mert most már tud olyan képet csinálni amin látszik az előlapi kamera képe is, de hidd el fingja sincsen róla hogy milyen órajelen pörög a processzor, vagy hogy mennyi memória van benne, egyszerűen szarik rá. Elhiszed hogy van ilyen ember és nem mindenkinek megy el az élete azzal percenként új romokat, kerneleket és launchereket konfigol? Á nem... ilyen biztos nincsen. Aki androidos telefont vesz az teljes mértékben tisztában van a telefonja összes paraméterével.
Szerintem nem a lustaság kérdése hogy nem akarok ilyeneket csinálni. Egyszerűen rohadtul nem akarok ilyennel foglalkozni.
Ahogy a Windowsomat se témázgatom mindennap át. Beállítok egy hátteret amit jó esetben pár hónap után lecserélek, nincsenek ikonok az asztalon és ennyi. Biztos ezért is hülye valaki.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz buvartacsko #359 üzenetére
valoban nem igy van.de akik androidot hasznalnak nagyobb aranyban ertenek hozza, mint az iOs hasznalok.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Blyan
félisten
válasz maggi1886076 #356 üzenetére
igen, biztosan, hiszen a fennhatósága alatt kiadott 3G és 3GS radikálisan különbözött egymástól.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
NathanCullen
senior tag
Assdak
Bár nyilván vannak olyanok is, akik élvezik, hogy minden mozzanatukat figyelik.
Nem kell azt figyelni, az itt irogatók 90%-a megosztja azt magától is a Facebookon névvel, képekkel, lakhellyel együtt: ki kivel van, mit csinál hétvégén, milyen sört, könyvet, filmet stb.-t szeret. Persze tudjuk, senkinek sincs profilja ott, mindenki tagadja...
Egyébként nem figyelnek konkrétan egy valakit, ehhez több ember kellene, mint amennyit megfigyelnek. Csak akkor figyelnek folyamatosan, ha felmerül valamilyen ügyben a neved. Nem érdekli az NSA-t, hogy te éppen mit csinálsz a barátnőddel, kivéve ha mondjuk terroristacsoportot alapítasz vele, és fegyvereket akartok kettesben az országba csempészni. Elég egoistának kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy egy ekkora szervezet az átlagon aluli kis életére kíváncsi, és ezért még embereket is fizetnek, hogy a nap 24 órájában megfigyeljék.
Integra
tévedsz, nem ment így soha, mert nem volt adott ez a fajta technikai arzenál és fejlettség..
Miben tévedek? Mint írtam, eddig is kőkeményen megfigyeltek mindenkit, csak nem volt internet. Vannak még páran, akik emlékeznek, mi volt még itt Magyarországon is. Természetesen ma már sokkal több adatot képesek gyűjteni, de sokkal több mindenről is lehet. Egy átlag emberről gyűjtött személyes információkat meg max. akkor néznek át, ha kell is, amúgy csak "porosodnak".
ak76
a személyes adataid önmagukban szart sem érnek ... Tedd mellé 150 millió felhasználó hasonló adatait,és egy olyan árucikket kapsz amiért hackerek 20 év börtönt kockáztatnak
És neked ebből mi károd származik? Kilőnek nagyhatótávolságú rakétával az NSA-től, mert tudják, hol laksz? Tudok pár dolgot, több milliárd emberről: imádnak szexelni, mindennap isznak és esznek, meg WC-re járnak. Mennyit fizetsz érte? Vagy kapok most 20 év börtönt?
A mindenre aduász "terror elleni harc" egy gigabullshit,javaslom megtekinteni a kiváló Clooney filmet
Pont ezért írtam, hogy nem kellene ennyi filmet nézni...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
buvartacsko
addikt
válasz maggi1886076 #360 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nyilván így van!
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Jauj! Megjottek az Apple fanboyok. Kezdodik.
Mi lenne az ujitas?
A jobb kamerara meg rabolintok, az rafer az iPhone-ra. Ahogy a jobb aksi is.
De: Johetne egy sokkal testreszabhatobb, nyitottabb iOS.
Johetne egy masszivabb, ip67 certified iPhone.
Nagyobb kepatloju/felbontasu kijelzo. Lenne meg par otletem.
120 fps video? Van am ertelme...[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ez egy S készülék. Mutassatok nekem olyan S-t, ami gyökeresen eltér az elődjétől külső jegyekben is! Fogjátok fel úgy mint mondjuk egy HTC OneX+, de ez azért több annál.
cr33p: és megjött az ügyeletes hater is. Tudjuk, hogy neked mindenszaraminekednemjó. Nem kell ezt itt bizonygatnod flame háborút kirobbantva.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #364 üzenetére
Értem, mivel nem a te igényed szerint tervezték az új iPhonet, ezért automatikusan ami most bele került az mind egy 0 szar, a semmivel egyenlő. Logikus.
Miért nem lehet elhinni hogy nem akarunk igazából nagyobb kijelzőt? Se nyitottságot? Ha azt akarnánk akkor nem venne senki iPhonet, mennénk egész nap androidot hekkelni.
Igen, jobb lenne ha kevésbé lenne sérülékenyebb a telefon.
"Megjottek az Apple fanboyok."
Én kérek elnézést hogy nem szeretem ha egy apple topic nem arról szól hogy mekkora szar az iphone meg az apple meg steve jobs forog a sírjában.... Nem tudtam hogy ezek a topicok az apple hater android fanoknak van fenntartva.
Ákoska is benyögött itt valamit, de nem tud további válaszokat adni... mert azt sem tudja miről van szó. Forog vele a világ ha betonra lép szegény.
[ Szerkesztve ]
-
grozam
tag
Szerintem sincs semmi igazán új dolog bennük. Ill. valóban tök fölösleges még nagyobb, gyorsabb proci. Nem használja ki semmi egy telóban. Videót vágni meg nem hiszem, hogy sokan fognak. Amit én látok egy átlag user , facebookozik, meg fényképez, zenét hallgat. Na mindegy a világ halad. Lehet még kell vagy 2 generáció valami újhoz.
-
duni84
aktív tag
kiragadtad a lényeget gratulálok
akkor még nem volt google tulajdon. igen, mivel a rendszer maga nem zárt, ezért le tudtam követni minden részletét annak, hogy mi történik az ujjlenyomatom eredményeképp létrejövő bit áradatnak és igen, alkalmazás hozzáféréshez is tudom használni ugyanazt a szenzort (szerencsére létezik olyan közösség, hogy xda).
viszont van egy olyan érzésem, hogy ezen a fórumon továbbra is jobban szeretnek az emberek vitatkozni, mint átsiklani valami felett, ami nyilvánvalóan nem a maguk fajta mindenhez pontosan értő személyeknek szól, hanem az értetlenkedőknek, akiknek nem volt tiszta, hogy mindez miért jó és miért volt már régóta várva várt opció. mondjuk szerencsére nekem már nincs rá szükségem, ahogy még pár millió embernek sem, mert végre vannak alternatív módok is a használhatóság és a biztonság egyensúlyba hozására#metszéspontok
-
Fitzgerald
veterán
válasz buvartacsko #366 üzenetére
Nektek kollektiv tudatotok van, mint a borgnak a Star Trekben, vagy mi a fasz?
Honnan tudod, hogy masok mit akarnak?
Nyugi mar. Android? Szoltam en egy szot is az Androidrol? -
buvartacsko
addikt
-
total90
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz Fitzgerald #369 üzenetére
Nem szóltál róla, de flamelsz! olvasd el amit feljebb írtam ez egy 5S, a te igényeidet vélhetően majd a 6-os fogja kielégíteni, ahogy eddig is két évente volt a fejlesztés lényegében.
Már a megszólításod is flame keltő, szerintem foglalkozz mással mindenki jobban jár.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Fitzgerald #372 üzenetére
Az hogy neked csak az menne újítás számba. Attól még nem lesz igaz hogy ezek dolgok nem újítások.. végülis csak a legerősebb legfejlettebb procit kapta meg a telefon..
-
der medve
csendes tag
buvartacsko a rezidens hittérítő este 6-tól reggel 6-ig ?
[ Szerkesztve ]
A medve.. az durva!
-
Roxbury
őstag
válasz buvartacsko #374 üzenetére
Nah, egy snapy 800 mellett elsírná magát,de egy 600- as mellett is. Attól még persze nem olyan rossz ez.
-
Xero
nagyúr
válasz maggi1886076 #360 üzenetére
Marhaság.
(#364) cr33p: Egy Apple hírnél Apple userek (nem-nem fanboyok), milyen meglepő. Én azt nem értem, hogy Te aki szemmel láthatóan nem kívánsz ilyen terméket vásárolni, minek pazarlod a rendkívül drága idődet?
- A kamera eddig is rendben volt, most jobb lett, pont.
- Nyittot OS. Hogyne. Azt is tudod mit jelent, vagy csak szajkózod!? Felesleges.
- A felsorolásodból egyedül a por/csepp/ütés védelemre mondanám azt, hogy van értelme.
- Bohóctelefon nem kell, ha árnyékot akarok az arcomnak inkább beállok a fa alá.
- 120fps-nek van értelme. Mutatok én példát: [link][ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Mert rohadt sok van belole. Es mert total kiegtem a rengeteg kokaintol es a k#rvaktol.
Nincs mas szorakozasom, tudod.
Szoval ha valami nem tetszik, nem is fogalmazhatom meg rola a velemenyemet?
Nem, nemtom mit jelent a nyitott OS igazabol. Csak fosom itt a szot.
Ez tokjo pelda, csak majd vizsgaljuk meg, hogy 10-bol hany user fogja hasznalni ezt a nelkulozhretetlen feature-t.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Fitzgerald #380 üzenetére
Ha a jellemzően a terméket használók köréből felépülő topicba egy fanboyozással böfögsz be? Ne, akkor inkább tartsd meg magadnak. A tartalma amúgy is elég csekély értéket tudott felmutatni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Fitzgerald #380 üzenetére
Elmondhatod a véleményedet, de a másik lefanboyozása nélkül. Tudod létezik a kulturált beszélgetés is.
-
veterán
Nagyon tetszik. Nagy valószínűséggel következő telóm az 5S, elég volt az Android szarakodásaiból.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Fitzgerald
veterán
Az hogy tartalmilag mennyi ment at, a te szegenysegi bizonyitvanyod bru. Nyilvan az en velemenyem sem papai bulla, de akkor nezd mar ki legyszives a Bakos Ertelmezo-es Etimologiai szotarbol, hogy mit is kene azokra bofognom, akik megprobalnak pofan sz#rni a velemenyem miatt.
Amugy meg legyszives ne adjal mar nekem engedelyt a velemennyilvanitasra -
joey04
titán
válasz Cyberpunk #365 üzenetére
Mondjuk nálam pont ez az első S amire azt mondom, hogy sokaknak már megéri váltani sima 5-ről is. Én azért persze nem váltok, mert a fotós dolgok tetszenek de egyre ritkábban használom, az ujjlenyomat olvasó miatt viszont kicsit irigykedni fogok. Majd max a következő, addig kipróbálok pár tepsi droidot.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Fitzgerald #384 üzenetére
Látom még mindig nem érted. Nem a véleményeddel van a baj, ha nem a hangnemmel. Tőlem ezerszer leírhatod, hogy zéró fejlesztés, de ez a burkolt sértegetés ez nem gyere be.
Letrolloz lépj túl rajta, vagy próbálj meg úgy véleményezni, hogy az ne tűnjön csak trollkodásnak. Most leírtad ide, hogy zéró fejlesztés meg minden. Nem lep meg, ha valaki trollnak gondolna. Mert ha a részleteket tudod, akkor tudod, hogy ez nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz buvartacsko #363 üzenetére
nagyobb, komolyabb kijelzo talan?nem kell sokkal nagyobb.a tepsiket en sem szeretem.de ez egy also-kozep kategoria nagysag! foleg ha ennyit elkernek erte!
-
grozam
tag
válasz buvartacsko #370 üzenetére
khm. Elhiszem, hogy lehet vágni 4-óta, de hogy nem használja a userek 99 %-azt valószinűsítem. És mint ahogy írod, a 4-óta van ilyen lehetőség. Tehát ez sem új. Semmi nincs az új iphone-ban. (mondjunk szvsz egyik gyártó készülékében sem) amire az ember felkapná a fejét, hogy ez igen. Max annyit tudok mondani róla, hogy jól fest a 5c. A teljes képhez hozzá tartozik, hogy I5- öt használok. Volt 4-em is. De eszembe sem jutott videót vágni. Úgy gondolom ,hogy egy átlag usernél többet foglalkozok telefonnal. Érdekel, olvasgatok, nézegetek, cserélgetek. Nekem csak azért van Iphonom, mert meg lehet jelenni vele. Egy androidos telóról csak hozzáértők mondják meg milyen "menő". De különben nekem is tök fölösleges egy ilyen tudású készülék. Akár hogy is van az Iphone valamilyen szinten státusz szimbólum. Fogyasztói társadalom. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Fitzgerald #384 üzenetére
Te nyitottál egyből fanboyozással. Mégis mit vártál? Piedesztálra emelünk?
Az után az indítás után bármi is legyen a véleményed, egyszerűen komolytalan.A hozod példáidra pedig egyenként reagáltam, Te mégis azon lepődtél meg, hogy szóvá tettem a stílusodat.
(#388) maggi1886076: Ne legyen nagyobb. Már a 4" is sok az én szemszögemből. Ha a következő széria maradna 4" kisebb házban, akkor leköpve az elveimet váltanék rá ismét 5S-ről.
[ Szerkesztve ]
-
ChRiS_RS
aktív tag
-
Fitzgerald
veterán
Nem en nyitottam, en kaptam a trollt eloszor. De nem is ertem mit keresek meg itt. Ez egy vicc.
Amugy igyekeztem kulturaltan reagalni a valaszodra (es en is reagaltam arra, amit irtal, bar lehet hogy nem mindenre), es a szemelyeskedest csak olyan mertekure venni, hogy az univerzum egyensulyat meg ne bontsam, illetve a helyere segitsem.De: tegyuk fel, hogy nem 120fps-es kamerat, hanem mondjuk kolbasztolto gepet szerelnek az uj iPhone-ba.
Mennyivel tobben fogjak szerinted a 120fps-es feature-t hasznalni, mint amennyien a kolbalstolto gepet hasznalnak? Szerintem ertheto az analogia.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Fitzgerald #392 üzenetére
Nem, Te nyitottál azzal, hogy az 5S zéró újítás. Ami netto marhaság.
Dobtam rá egy felsorolást, amire a következő reakció már a fanboyozás volt. Logikus...[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Hát... ezek a baba színek még mindig undorítóak szerintem.. de az 5S az baromi jól néz ki. Csak ez az iOS 7 nem kellene rá, az is egy förtelem ahogy kinéz.
Az 5C-ről meg annyit, hogy Magyarországon semmi értelme.. itt kb 200 lesz, vagy talán még több.. aki ennyiért vesz telefont az már 5S-t fog venni, nem az az 50k fogja visszatartani. Pedig reménykedtem, hogy tényleg olcsó lesz
Ez a 64 bit meg jó nagy előrelépés ARM téren, és a cikk alapján rengeteget gyorsulhat tőle az egész teló tehát mindenképpen megéri.
Az újlenyomat olvasóról meg annyit hogy szerintem semmivel nincs több értelme mint egy jelszónak Ha valaki ellopja az nem fog annyira érteni hozzá hogy feltörje, tehát reseteli az egész telefont... Aki meg ért hozzá annyira az meg ugysem fog telefont lopni..
Oh látom közben elkezdődött a hajtépés
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
t-bali3
senior tag
Nem vitaindítónak szánom és persze legkevésbé sem kötekedésnek, de:
Ezeknek a cikkeknek hamarabb meg kellene jelennie! Erre szerintem érdemes lenne figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Tehát csak az nsa fog tudni minden titkodról, a csajod nem
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Xero
nagyúr
válasz Fitzgerald #395 üzenetére
Ok. Peace.
-
erdoke
titán
A resetelés már ujjlenyomat nélkül se működik iOS7 alatt, ugyanis felhőben kell aktiválni a telefont. A email címem + jelszóm nélkül max. alkatrésznek adhatja el.
Az viszont nem kis könnyebbséget lenne, ha a céges szerver által lenyomott kötelező jelszót, amit minden egyes képernyő feloldáskor meg kell adni, kiválthatnám egy fél másodperces Home gomb scan-re. És igen, másoknak talán vannak még fontos adatai, dokumentumai a telefonon/tableten, nem csak a vicces vizslás videók.A legjobb aláírás a héten
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem lehetne nagyobb is. Sőt jó lenne ha nagyobb lenne! Mert úgy jobban passzolna az én felhasználási szokásaimba. De persze nem kell túlzásba vinni 4,5-4,7" ideális lenne, főleg ha jobban kihasználnák a helyet. Mert valljuk be az i5 körül nagy a keret, ez jóval nagyobb kijelzőt is elbírna egy ekkora ház. Persze egyujjas kezelés meg minden azt is megértem.
Depression: szerintem már most is tudják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest