Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz Albigator #12699 üzenetére

    A "Google Camera GCam-6.2.030_Arnova8G2_Urnyx05-v2.1" maga a kamera app*. Sajnos alapból pöttyös képeket csinál, ehhez kell a dotfix. A dotfixet fel lehet tenni magiskból, vagy twrp-ből zipként telepíteni. Nyilván mindegyiknek megvan a maga verziója. Javaslom hogy ha valamiből van magisk modulos telepítő, azt használd inkább, könnyebb kezelni, átláthatóbb mi van fent, könnyebb uninstallálni. A pixel2colors fakultatív, állítólag jó a csúcsfények beégése ellen, és szebbek lesznek a színek. Nekem fent van, de ha nem rakod fel, semmi nem történik.
    A hangcuccal eléggé el kell szórakozni, alapból nem ad hozzá sokat. Ami nagyon megdobja az összképet, az a master limiter (ezzel kapcsolod be) + dynamic system + viperbass + viperclarity. Még EQ.val lehet szórakozni ha akarsz. Ha megnyomod fölül azt a kis proci ikont, bead egy státusz ablakot. Ha épp zenét hallgatsz, és a processingnál azt mondja yes, akkor dolgozik a viper. Nekem Poweramp Pro val megy együtt, és oda nem adnám ezer ios-ért sem. Ha romot cserélek vagy telót veszek, az elsők között van hogy a vipert beizzítom rajta.

    *van benne egy olyan funkció hogy night shot, az nagyon rendben van. Kézből olyan képeket csinál, hogy csak néztem. Stabilan kell tartani hozzá lehetőleg.

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák