- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
D0zeR
tag
Ajaj nagy bajban vagyok azt hiszem nem sikerült ujra raknom a miuit
Az van most hogy csak bevillan a mi logo és leáll, mit tehetek? HELP
A fastboot még bejön
Honnan tudnék olyan eu-s miuit leszedni amit fastbootból rá tudnék rakni?[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
A mélyvíz ikont hol találom? Az alapján tudnám csak ráflashelni a romot
-
D0zeR
tag
Segítség! Most letöltöttem a 9.5.4 stabil romot ami a fejlécben van, már csak az útmutató kellene (mélyvíz) ami alapján tudnám a pontos lépéseket a flashaléshez. Segítség!
[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29441 üzenetére
Nem tudom hogy mit ronthattam el: zcx twrpbe lépve letöröltem mindent a telefonról, aztán flashaltam fel azt a romot amit linkeltél ez után pedig a supersu került telepítésre. Lehet a supersu miatt halt meg?
Köszönöm Savageboy[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29457 üzenetére
Olyan eu-s miui van amit lehet fastbootból egyből flasshalni? Pl az amit tegnap linkeltél nekem?
-
Lacopapi
addikt
Igaz.
-
D0zeR
tag
Akkor mi miatt nem kapcsol be?
-
Milestone2
nagyúr
Tudomásom szerint nincs fastboot rom eu-ból, meg hu-ból, meg multiból (ami már nem ugyanaz mint az eu)...
Mi az a MINDENT?
cache, davik, system, data ezt a 4-et kellett volna törölni...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #29465 üzenetére
Vagy csak elírtad a mondat közepét?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
D0zeR
tag
A zcx megy zárt bl-el is.
-
Milestone2
nagyúr
Kiszállok. Mert ez nagyon kenzo specifikus...ha így van.
Olyat ismerek hogy kamu nyitották, úgy ment fel a twrp.
S működött is, míg vissza nem zárt. De ha itt így van, akkor jó (nektek).[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lacopapi
addikt
Hamar meguntam az RR Oreot...ki akartam cserélni a kernelt (Agni legújabbra), de onnantól - bár jónéhány kernellel próbálkoztam,eltűnt a wifi. Előtte ugye volt a kamera mizéria,bár az megoldódott,de mégis...
Most átálltam egy régebbi 9.1-es Nougat-os MIUI-ra. Igaz,csak angolul tud,de sebaj,minden működik pláne a kamerán jócskán módosítottak,így a stock is jó képeket produkál. Gyors,megbizható -eddig-, a fogyasztás jó átlagos,a készenléti 1% / 2 óra, a többi meg majd kiderül.
Xpro-tól két nap alatt megjött a védőüveg is[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29462 üzenetére
Pont azt a 4et töröltem
-
D0zeR
tag
Download módban kellene elindítanom a telefont de csak a fastboot ot tudom behozni. Hogy tudnék rakni rá új romot?
-
Milestone2
nagyúr
Próbálom röviden. Érthetően.
A Xiaomi megvariálta úgy a gyári romokat, hogy twrp telepítés után ne induljon el.
Ezt küszöbölik ki a módosított twrp-k és a lazyflasher.
De a hibajelenség amit leírsz (pillanatra Mi logo és leáll nem erre a tiltásra utal. Tapasztalatom szerint.)Meg egy módon megpróbalhatod.
TWRP-ben ROM telepítés, SU telepítés (ez csak ahhoz kell hogy módosítsa a boot-ot), végül SUCleaner [link] majd újraindítás.Ha ezutan sem indul el, akkor nem twrp hiba, hanem valami más szállt el. S akkor szerintem nem úszod meg a MiFlash újraflesselést Fastboot romból. Az helyrerak monden megsérült partíciót. De kezdhetsz utána mindent előről.
[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29476 üzenetére
Twrp nem jön be az már felejtös csak fatbootba tudom rakni. edl mod itt is az lenne hogy fel le + bekapcs gomb de ilyenkor is a mi logo felvillanása történik. Valahogy fastbootos romot kellene felraknom de azt meg csak download módban lehet nem?
-
D0zeR
tag
SEGÍTSÉG
-
Milestone2
nagyúr
Ha fastboot mód bejön, akkor lehet TWRP-t bootoltatni.
'fastboot boot recovery.img' paranccsal.
(nyilván a recovery.img a recovery img fájljának neve)Ha ekkor sem indul a twrp akkor zart a bootloadered.
EDL mód kenzon még azt hiszem elérhető deepflash kábellel.
Keress rá.[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29479 üzenetére
a bootloader biztos zárva, akkor a másik opcio lehet a megoldás
Csak ez lehet a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Na de azt írtátok, kenzónal zárt BL-re is fel tudjátok tenni a TWRP-t és működik is...tedd fel...s azzal próbáld meg a SU+SUCleaner módszert...
Ha meg nem megy, akkor Deepflash kábel vagy Tesztpont...
...az EDL módhozLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29481 üzenetére
Rá lehet flashelni de most sajnos nem látja a gép így nem fog menni
Mi az a tesztpont?[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
EDL (emergency download) módot fastbootból lehet:
1. Indítsd el a telefont Fastboot módban, vagyis "nyuszis" logóval, ahol egy usánkás nyuszi szereli a zöld robotot, a kép alatt pedig egy FASTBOOT feliratot látsz. Ehhez nyomd jó hosszan a Hangerő Le és a Bekapcsoló gombot együtt.
2. Amikor bejött a Fastboot logó, csatlakoztasd a telefont a PC-hez.
3. Kattints a kibontott fastboot_edl könyvtárban az edl.cmd nevű fájlra, ennek hatására a telefon LED-je pirosan villogni kezd, és a kijelző elsötétül.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
D0zeR
tag
válasz WhiteWalker #29490 üzenetére
Én is azt raktam vissza
-
duo
addikt
-
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a Lineage os 14.1-ről!
Mennyire stabil? Látom még mindig frissítik rendszeresen!
Akku, sebesség, gps, bluetooth, hangminőség, 4g, fényképező...stb! Minden érdekel! Előnyök, hátrányok, s hibák! Esetleg aki mást is használt akkor egy viszonyítás...jobb mint az oreo?
!
Előre is köszönöm! -
Lacopapi
addikt
-
duo
addikt
én gizmoZ LOS 13.1-ét próbáltam ki. tipikus marshmellow CM de olyan gyors hogy seggreültem.
kicsit pucoltam rajta, felraktam 23 appot, és most van 87.az összes rendszerappal együtt. a xiaomi eu 188-ról indul úgy hogy még nem raktam fel semmit. (hozzáteszem az a másik legjobban működő cucc a vasunkra.)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Lacopapi
addikt
Ebben a romban is alapból ha húsz app volt,akkor sokat mondok,no meg amit a micro Gapps feltett. Eléggé tiszta rendszerek. Viszont a kamera nagyon jó. Nem is kell a Gcam,mert ez is tud annyit...meglepő. Üzemidőről : letéve 8 óra alatt esett 3%-ot ,használatban a 6 óra SOT a jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz pataig #29493 üzenetére
Jobb mint az oreo, ha stabilitásra es megfelelo mukodesre vagysz.
Kiforrott rendszer, megbizhato. Kellemes mukodes, agnival nagyon jo, a hang is tiszta. Gps, wifi, minden vétel rendben.
Minden mukodik, probald ki nyudodtan. Persze ha csicsára vágysz, sok beépitett szolgáltatásra, akkor nem neked való.
Egy dolgot utalok benne: valahogy a fájlrendszer frissitese lassú, nincs, sokszor csak akkor látod az uj fájlokat (amit rámásoltál, vagy Bt fogadtál) amint ujrainditod a telot[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz zeno79 #29498 üzenetére
Köszönöm a választ!
A csicsa nem fontos nekem, mert most Nitrogen os-en (8.1-n) vagyok, s igazából ez is jó, csak kíváncsi vagyok a Los-ra, s erről jókat lehetett korábban olvasni! Az akkuidejéől olvastam még jókat, s az is fontos számomra!
Látom még mindig frissítik minden héten, szóval lehet ezt a fájlrendszer pontatlanságát is javítják majd...
A legújabbat érdemes feltenni?
A későbbiekben a heti frissítést hogyan lehet feltenni?
Annyi, hogy nekem a "Kate" verzióm van... gondolom picit problémásabb a telepítés.... -
duo
addikt
válasz pataig #29499 üzenetére
kell hozzá kate-s frimware is azzal kell kezdeni a telepítést.
(jah az orochii féle nougat miui.am verzió, jó de semmivel sem jobb mint a legfrissebb multi devünk. cserébe random dobálta a wifit. nem mindig, de elégszer ahhoz hogy kukázzam, ezt leszámítva jó volt)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest