- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ez a vegyes WiFi / mobilnet használat megszívat néha, azt hiszem hogy WiFi-n vagyok, és pl. videót nézek a böngészőmben, de közben leszív több száz MB mobilnetet.
Ismertek erre bármilyen megoldást?
-
zeno79
őstag
válasz AeSDé Team #29204 üzenetére
Igen. Ki kell kapcsolni a mobilnetet ha nem akarod használni. Egyéb építő jellegű hozzászólásom nem akadt.
-
tonyrulez
őstag
Szerintem sincs erre megoldás. Eleve ha mindkettő be van kapcsolva (wifi+4g), akkor ha van elmentett wifi, arra vált, tehát egy automatizálóval sem nagyon lehet mit kezdeni ilyenkor. Max. GPS lokáció alapján kapcsolja be biztosan a wifit, ha kikapcsolva lenne, de az meg szívja az akksit. Egyetlen megoldás az adatéhes alkalmazások mobilnetes elérését tiltani. Ezt tudtommal gyárilag tudja a MIUI.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
zeno79
őstag
válasz tonyrulez #29206 üzenetére
7.1-es LOS-ban is lehet apponként tiltani/engedélyezni a mobilnet hozzáférést, (8.1-ben már nem). Ha az aláírásában lévő nugátot használ, akkor igazad van, ez egy alternatíva, de csak akkor, ha soha sem akarja majd mobilnettel használni, az pedig elég ritka gondolom
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Aki még esetleg MIUI-t használ GC_3.2.045_final_2.4_kenzo_fix.apk
(B-S-G mod.,Camera2API szükséges)[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Fényképező alkalmazás.
Google camera, Nexus profilokkal.
Már az előlapi kamera is tud hdr + feldolgozást.
Előre beállított ISO ill. záridő profilok.
Gyorsabban készülnek a hdr képek, kevesebb színzaj.
Több beállítási lehetőség ami eddig csak a N és O romoknál volt elérhető.
Camera2 api-t aktiválni kell.
Erről rengeteg infót találsz -
golyós
addikt
Üdv!
Gondoltam eladás elött visszaállítom Twrp-ből a telot.
Wipe menűben mindent kipipáltam.Újraindítás után csak a Twrp jön be semmi más.
Sd kártyán próbáltam felrakni Zipet de nem látja az Sd kártyát.
Ötlet?
Miuihu tools sem hozott eredményt.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
hgabor19
aktív tag
Macrodroid alkalmazással automatizálod.
Ez az egyik legjobb megoldás erre..
Problem solved[ Szerkesztve ]
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz balazs312 #29193 üzenetére
Sziasztok!
NOS alatt én is szembesültem ezzel, és a hiba oka a következő volt:
Alapból valamiért csak a WAP-os APN volt a ROM-ban, és hozzákellett adni az internet-es APN-t is.
Vodafone esetén a következő:Name: tökmindegy.
APN: internet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN type: defaultÉs pikk-pakk megjavult az összes alkalmazásban.
Hogy miért csak chorem (web böngésző) alatt volt net, hogy wap esetén egy proxy-n keresztül megy, viszont az appok nem feltétlen csak http-n keresztül kommunikálnak.
Remélem sikerül másnak is megoldani.
Oda mentem, ahol vagyok!
-
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
RR-t használóktól lehetne esetleg egy kis szívességet kérni?
Mivel kimúlt a 3 Pro-m, így átköltöztem az A1 topicba.
Míg RR ROM-ot használtam, tetszettek nagyon az abban lévő csengő és értesítési hangok.
Esetleg, ha valakinek van egy kis ideje és épp ráér, ki tudná egy zip-be exportálni ezeket a hangokat és feldobná a felhőbe?Köszi előre is!
-
zeno79
őstag
A legutóbbi eu dev rom hívás közben (nem kihangosítva) másnál is szörnyű Sokol hangzású? Valamit variáltak a hívás-minőséggel, de szerintem rosszabb lett. Mindegyik legutóbbi dev. rom érintett lehet? Fél napig volt fent, de a hívás minősége miatt megváltam tőle. Másnál milyen?
[ Szerkesztve ]
-
DshadoW
tag
Sziasztok! Van egy kb 1 éves zcx twrp a telefonon illetve egy hasonlóan régi los 14.1 build. Az lenne a kérdésem, hogy ha a legfrissebb verzióra szeretnék frissíteni, akkor mi ilyenkor a sorrend? hivatalos twrp telepítés, majd los 14.1 build és utána a firmware? Vagy a firmwaret a rom előtt kell flashelni? És ha már firmware akkor melyiket töltsem az xda topicból? amelyik tartalmazza az emmc_appsboot.mbn-t?
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
DshadoW
tag
köszi, sikerült! Egyébként melyik a legstabilabb/jobb oreo rom? Ha tényleg nem jön hivatalos lineage a kenzora, akkor bevállalok egy másik custom romot is
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
mellényzsebben volt az aláírásban levő telóm, esőben a kabát kissé átnedvesedett, "nedves" párás lett a telefon, a kabát is átnedvesedett meg a teló is hideg volt és rá csapódott a pára. :-(
szétszedtem a hátlapot levettem próbáltam szárítani, de azóta a WIFI nagyon gyenge, 5 méterre a wifi routertől már dobálja el a jelet.
ide tettem képet: [link]
kérem nézzétek meg és adjatok tippet hol "pucoljam" meg még a kontaktokat.
azaz, azt nem tudom, a kérdés az, hogy a WIFI jel vezetése honnan hová történik a telóban... maga az ici pici oxidációk nem is látszanak a képen...
amit észrevettem: a rugós lemezkék, amik egyik vége a telefon beleseje felé, másik fele a hátlap fémlap felé hajlik, 2 helyen ici picit "oxidált" zöld- fehér kosz van rajta, a telefonhátlap felői oldalon, próbáltam lekapargatni.
kézzel óvatosan lehúztam a fekete kábelt is melynek végén a kerek csatlakozó van, ott szemmel nem láttam oxidációt, a másik végét ennek a vezetéknek nem tudtam lehúzni alul a mikrofon környékén egy fedőlap van felette.
remélem érthetően írtam, szükségem lenne tippjeitekre, ötletre.
köszi!
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
rellif
senior tag
NOS tényleg teljesen jól működik,viszont két dologgal nem tudtam megbarátkozni.
Hívás közben a hangminőség kicsit recsegős ill. van valami némi alapzaj is.
Másik pedig kamera alkalmazásoknál (Gcam,Snap) kilépésnél "kattan" a lencse.
Lehet stabilizátor vagy blende áll alaphelyzetbe -
zeno79
őstag
válasz rellif #29235 üzenetére
Nekem egyre jobban bejön a Miui. Egyre kényelmesebb vagyok? A böngésző legjobb, szuper, a képszerkesztő nagyon sokat tud, mostanában hasznalom sok funkcióját, fájlkezelő is nagyon bejön (nem a global verzió), stb., úgyhogy most nálam a miui szolgáltatásai megvesznek
Nem beszelve a térerőről és arról h nem ingadozik miuin[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz DshadoW #29229 üzenetére
En most Omnit raktam fel + legujabb firmware + pico gapps + Magisk + legujabb Agni kernel + Xperia blobok
Elotte magenta NOS volt, egyelore ez is teljesen jol szuperal, meg nem talaltam hibat.
Magisk-ra van olyan modul (nalam Magic Charging Switch) amivel vezerelni lehet az akku toltest, es default-ban 90%-ig engedi tolteni, majd legkozelebb csak akkor tolt ujra ra, ha lecsokkent 80%-ra. Tok jol mukodik! Igy mar meg biztonsagosabban lehet egesz ejjel tolton hagyni a telot...
Csak BKV menetrendhez szoktam GPS-t hasznalni, de az minden rom-on gyorsan es jol mukodott. -
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
MIUI üzenetküldő appja támogatja az RCS-t?4 8 15 16 23 42
-
zeno79
őstag
-
duo
addikt
válasz zeno79 #29244 üzenetére
Miui pro (kisasanya) 7.0 (9.5.1) stablet raktam fel. Eleg jo eddig. Kezreall nagyon. Bar nem bugmentes de ami bugos azt pont lecsereltem launchert pl.. a romot Redwolffal raktam fel, de official twrpvel is megy elvileg.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
tonyrulez
őstag
válasz zeno79 #29245 üzenetére
Telekomhoz (és Blue-hoz) érkezett szolgáltatás, lényegében iMessage Androidosoknak, azaz ha küldő és vevő is támogatja RCS-t, akkor adathasználattal, díjmentesen küldi az SMS-t (plusz képek, emojik stb). Nekem Oreo van, gyári Google Messages tudja, csak nem tudom MIUI üzenetküldő is támogatja-e.
4 8 15 16 23 42
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest