- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz pataig #29499 üzenetére
Nekem kenzom van. Kate-hoz a saurav fele kate firmware kell es ennyi (xda rol). A tobbi ua. Meg mondjuk a pico opengapps.
Igen, a most tettem fel a juni 1 frissitest, minden rendben. Jobban bánik az akkuval szerintem, van egykezes mód meg osztott kepernyo is oreohoz kepest. A frissites ugy zajlik, hogy twrpből dirty ráflasheled az ujat (+su+kernel).
Engem nem érdekelnek az e-penis számok, ez a rom az etalon. Semmi hülye működés már régota.
Gcam is stabilan működik, igy a fotók is jok. Mivel nem bizok a miuiban, csak ez jöhet nalam szoba[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Most már -több nap után -,még inkább ajánlom a Liquid Remix romot,túl vagyok a beállításokon,belakáson,töltésen és azt kell mondjam,attól eltekintve,hogy hézagos a fordítás (Kb.: 80%),nagyon jól kezelhető,gyors és megbízható rom. Nekem elég sok mindent kellett telepítgetni,amiket megszoktam,de ezzel semmi gond. Telepítés gyorsan lement. Rengeteg beállítási lehetőség van,sokat nem is használok,csak ami nekem kell. Eddig bevált,tényleg jó....ja betűtípus,ikonok egyaránt cserélhetők,úgyhogy csakugyan személyre szabható.
Mint írtam,a kamera alapból van olyan jó,mint a Gcam (bár kevesebb beállítási lehetőséggel,de automatán is remek).[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz Lacopapi #29502 üzenetére
Az a baj a kenzora írt oreokkal hogy instabilan tartják a wifi jelet Katén. E tekintetben a NOS Oreo volt a legjobb, de az meg kicsit lomhabb. Nem akad nincs lag, csak minden kicsit lassabban történik. Legalábbis az EU Dev romhoz képest...a los13-at leszedtem per pillanat. Alapból van duplakoppos ébresztés benne és mindig feloldottam a zsebemben. Majd utánanézek hogy kell kikapcsolni.
Majd a liquid is kap egy esélyt azért... 🙂[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Lacopapi
addikt
No,azt hiszem maradok egy darabig ezen a romon (Liquid Remix),rátettem a 12.8-as Agnit és merő kíváncsiságból ránéztem az antutura....hehhh 111176....pfff ennyi sosem volt. Agni alapbeállításokon,ahogyan az alkotója megálmodta. Szóval,erőben nincs hiány,Wifi,mobilnet rendben,LTE jobb,mint volt,legalábbis a kijelzés szerint. Minden működik,minden rendben van. NÁLAM.
Ez nem jelenti azt,hogy másnak is beválik..nincs két egyforma készülék,mint tudjuk.
Lecseréltem mégis a kamerát egy már általam megemlített moddolt Gcam-ra,mert jobbnak bizonyult. -
pataig
tag
Melyik Twrp (Zcx vagy Redwolf)kell hozzá? Mi a menete? (tudod most Nos-on vagyok) Most Redwolf van fent nekem.
Olvastam:
1, wipe " Dalvik / ART Cache Cache Data System
2, Firmware
3, Rom flash, majd gapps flash
4, modem flash
5, resetscreenlock zip flash
Javíts ki, ha nem így kell! A legújabb firmwaret rakjam fel??? Érdemes esetleg valamikor közben még cache-t törölni (ha igen mikor, s mit)i???
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
duo
addikt
válasz pataig #29507 üzenetére
oké.
akkor:
1.recoveryben mindent csatolsz (jó a redwolf)
2.full wipe.(ha az internal storage-on van cuccod akkor azt nem.
3. a wipe menüpont alatt csinálsz egy format datát is
4. reboot to recovery.
5. én itt perverzióból csináltam megint egy full wipeot
6.kate firmware felrakása
7.Rom felrakása
8. 7.1-es pico gapps felrakása
9. addonsu felrakása.(nem találtam linket.)resetscreenlock legyen, modem legyen kéznél, ha kell flasheled de amúgy nem., ha nem akkor marad mindig talonba'
-
kemotox
addikt
Srácok, micro usb --> 3.5 jack átalakítóval fog működni a füles? Csinált már valak ilyet? Beszart a jack dugasz
-
kemotox
addikt
válasz Milestone2 #29510 üzenetére
Igen ezeken tul vagyok, koszi, csak gondoltam mire megjon ebayrol a cucc addig is legyen valami, de mindenesetre koszi hogy a kerdesre valaszoltal
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
Sikerült feltenni! a Los 14.1-et Minden működik.Feltettem a modemet is a végén...
Mondjuk a mobilhálózati jel nekem totál sárga... nem tudom, hogy ez számít-e valamit....(1 alkalommal nem értek el, pedig a téreő a telefonomon maxot mutat)
Lehet ezzel valamit csinálni??
A kernelt nem bántottam, azaz gyári!![ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
Valami nem az igazi, mert most sorba jelentkeznek az ismerősök, hogy nem érnek el... foglalt vagyok, pedig nem nyúlok a telefonhoz, s mikor ránézek full térerőt mutat.....
Megpróbálok egy Agni kernelt feltenni...
Valami ötlet esetleg??
Vagy rakjak fel még egyszer egy firmware-t? -
kemotox
addikt
válasz ktommy91 #29519 üzenetére
Nem, de attól még ugyanúgy batár nagy ronda és kényelmetlen lenne, és állandóan töltögetni kéne a BT fülesem Nem a hangjával van baj. De amúgy bájdövéj, most egy MIUI van rajta (amit már régóta vissza akarok váltani LOS-ra, csak hát a lustaság), de előtte valamelyik te ROM-od volt. Hát ég és föld a hangminőség. Tényleg apropó, csinálod még ezeket a romzásokat? Nagyon klasszul össze voltak válogatva benne a dolgok, jó volt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kemotox #29523 üzenetére
1. Hívd fel Őt, kérdezd meg mennyiért cserél: (30) 285 9833 Budapest, Kassai utca. Kassai utca. 3ezerert cserelt nekem usb aljzatot. Azonnal megcsinálta, fel ev garival várni sem kellett.
2. Ha ő nem, akkor a SpeMALL magyar "szervíz":
Cég: Sultan mobilszerviz
Cím: Magyarország, 1135. Budapest, előre egyeztetett helyszínen / csomagküldés
Telefonos elérhetőségem nincs, az alábbi címeken érsz el:
- sultanmobilszerviz@gmail.com
- www.facebook.com/sultanmobilszerviz
- http://hardverapro.hu/apro/csajnafoon_szerviz
Kapcsolattartó: Zoli3. Ha ők sem akkor még ezt megkísérelheted: http://hardverapro.hu/apro/csajnafoon_szerviz
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pataig
tag
Köszönöm!! Egyelőre elrakom talonba, mert tegnap találtam ezt a firmware-t amit telepítettem is, s ma még nem panaszkodott senki!! Lehet ez is jó hozzá???
Ha nem jön be akkor felrakom azt amit linkeltél.
Gondolkodtam a kernel cserén is, de egyelőre tesztelem a romban lévővel!! -
-
kemotox
addikt
válasz Milestone2 #29525 üzenetére
Nem para a csere, szoktam javítani (mostanában kézikonzolokat), meg tudom oldani. Szét is kaptam már megnézésügyileg, hogy mennyire esélyes. Gombokat is rendeltem mert azok sem az igaziak illetve hátlapon gondolkodom. Kvázi vadi új lesz a cucc. Bár megjött a Note 5 az eustockba, elég csábító...
Azért köszi az elérhetőségeket, lementem, van az ismerőskörben is sok sáomis.
-
pataig
tag
válasz zeno79 #29529 üzenetére
Köszönöm a segítséget!!!
Egyelőre csak a rom van fent, s nem raktam másik kernelt, s még nem is root-oltam... (utóbbira nem nagyon van szükségem... az előző rom--nál volt root jogosultságom, de nem volt szükségem rá).... tesztelem!
Az Agni kernelt, ha felteszem milyen változásokra számíthatok?? Vagy itt miért jobb az a kernel?
(jelenleg is működik minden amit használok, s a hangminőség is jó) -
Lacopapi
addikt
válasz pataig #29530 üzenetére
Az Agni mindig előrelépés,sokkal jobban paraméterezhető,de az alapbeállításai is kedvezőbbek a fogyasztás,készenléti idő,sebesség terén. Nálam nagyon bevált,szinte nem is használom egyik romot sem saját kernelével.
...bár utólag belegondolva,volt már,akinek nem jött be. Gondolom ez is,mint minden ami xiaomi - készülékfüggő.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Valami gond van a Telenornál? Nincs internet....telefonálni lehet,de a net eltűnt. MInden beállítást átnéztem többször is. Másnál?
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz Lacopapi #29531 üzenetére
A Nitrogenos-t Agnival raktam fel, s az is jó volt, bár ott meg az eredeti kernelt nem próbáltam, szóval nem volt viszonyítási alapom!
Alapbeállítással telepítem majd a kernelt, mert sajnos annyira nem értek hozzá, s az angolom sem kiemelkedő, hogy esetleg tudjam a telepítés során melyik lépésnél mit állítok.... -
duo
addikt
Én két rom közt billegek: mindkettőből van egy faján belakott mentésem.
az egyik a gizmos féle Lineage os 13.1 (2018 majus 5-i biztonsági patch, securadon kernel. ( brutál.)
a másik pedig a katéra legfrisebb multi-dev rom kiherélve (04.19-es) az utóbbi tqlán még jobban megy.
elképesztő mennyire jók. lehet hogy szinttikus teszteken elvérzik, mindkettő de pl játékban sokkal jobb mint a nougat vagy az oreo.
mármár unalmasan stabilak.lassan elengedem én ezt a verzió fétist.
-
Milestone2
nagyúr
Csendben elsütött FONTOS INFORMÁCIÓ
ROM letöltőoldalak egy kis (de nem meghatározott) időre leállnak.
http://en.miui.com/thread-2804733-1-1.htmlLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
És a végére egy MIUI10 GLOBAL ROM megjelenési sorrend kép:
Forrás: en.miui.comLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
duo
addikt
válasz Milestone2 #29536 üzenetére
a Kati vajon kap-e? mármint a véglegesből.
-
zeno79
őstag
válasz pataig #29530 üzenetére
Állítólag saját kernelével 15 v. 30% akkunál kikapcsol a LOS 14.1. Én még nem merítettem le ennyire, nem tudom létező bug-e valóban.
Nálad a térerő-vétellel-tartással minden rendben? Katén? Nálam szar az összes custom romon, másodpercekre dobja a jelet, akármelyik rommal, akármelyik firmwarrel telepítem a custom romot. Vagy akármelyik miui után fw nélkül. Egyedül miuinál stabil a jel. Az összes többinél dobálja a jelet. MM, N, O mindegyik custom rommal rossz. A zöld csíkban is ezer sárga és piros csík volt.
Akkuban is meglátszott, ezért most visszatértem MIUIra[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz zeno79 #29538 üzenetére
jaja. azert valamiert csak azzal adtak ki ezt a vasat...és ujra minden megy mi? 😁(nalam is) kerdes. headset eseten ha nincs lenemitva, neked is hangosan szol az ertesites ill bejovo hivas? masik bluetooth-on tudsz kuldeni memoriakartyarol filet?
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz zeno79 #29538 üzenetére
Itt egy screenshot
Igazából mikor feltettem sokan reklamáltak, hogy nem érnek el.... majd feltelepítettem ezt a firmware-t, s azóta nem panaszkodott senki!
Azt nem tudom mit jelent a sárga a mobilhálózati jelben.(valaki elárulhatná)... de mint látszik van nekem is ilyen benne, de idáig mindig tudtam is telefonálni, illetve el is értek! A cella készenlétnél a jel nélküli időre 0%-ot ír! A térerő ikon mindig mutat jelet... mondjuk az a firmware telepítése előtt is mutatott, s mégsem értek el!!Most 16%-on van az akku, de még nem kapcsolt ki nekem az eredeti kernellel!! Holnap azért felrakom az Agni kernelt!!!
-
zeno79
őstag
válasz pataig #29541 üzenetére
A sötétzöld a legjobb vételt jelenti, a halványabb zöld már rosszabb, aztán méggyengébb a sárga, aztán narancs, majd a piros, amikor nem vesz jelet. Na most nekem minden percben többször "kiszürkül" a térerő-visszajelző háromszög, és bizony tele volt piros csíkkal a sáv. Úgy látszik ezzel egyedül vagyok, mert rajtam kívül nemigen panaszkodott más ilyen mértékű anomáliára (bár xda-n nem ismeretlen), de nincs rá megoldás. Akármelyik firmware-t telepítem, vagy gyári miui után, mindig ilyen rossz. Érdekes, de hívás közben nem szakad meg. 3G-n stabilabb, 4G-n rosszabb. Készenlétben is elég sokat fogyaszt. Nekem ugye B20 nélküli 4G-m van, Budapesten, vodafone-al, lehet ez is számít.
Nagyon sajnálom, mert továbbra sem bízok a miuiban, jobbszeretem a pure androidot (kb. olyan ez nekem, mint a W$ vs. Linux)[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz zeno79 #29542 üzenetére
Nálam ugye ez csak pár napja működik, így nehéz biztosat mondani!!! Miui-n nem is tudom, hogy ezt meg lehet-e valahol tekinteni, mert sosem kerestem! A lényeg, hogy eltudjanak érni, s én is tudjak telefonálni!
Én vidéken lakom így kellett a B20.... ja és a Telekom a szolgáltatóm!
Remélem beválik majd ez a szoftver, mert nem akarom most bántani.... gyors, s és egyszerű! Jónak találom az akku idejét is, mert tegnap reggel lett levéve a töltőről, s most 15%-on van, (bő 6 óra kijelzőhasználat van benne), wifi folyamatosan be volt kapcsolva, s egy pici 4g is). Ja és nem kapcsolt ki 15%-on sem még....Bár nekem a Miui-val sem volt gondom, csak olyan jókat olvastam egy-egy romról, s gondoltam kipróbálom!
Most marad ez, ha beválik! -
duo
addikt
válasz zeno79 #29540 üzenetére
a katéra globalból van az eu is ugye, ott nincs térerő probléma...
ez a nem bízok a miuiban meg...értem én, sőt.(veled vagyok) de alapvetően de bármilyen főzőtt rom esetén is bele tudnak rakni egy frameworkbe egy párszáz kb-os kódot ami ellopja az életed. sőt akár firmware-be amit felraksz a pure cucc előtt. sőt a hardverbe magába...
relatíve biztonság kell? halott platformos cucc kell. belakod és nem nyúlsz hozzá többet. én egyre többet gondolok egy BB passportra. (tudom saját cuccain kívül semmi sincs rá. de kezdek odajutni hogy nem érdekel.) akinek fontos az ír emailt vagy felhív. asszonnyal meg BBM. zene film fotó ebook, erre meg lassan egy butafon is képes. másik dolog: biztos hogy kevesebbet nyomkodnám.[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz pataig #29543 üzenetére
Visszatettem én is a LOS-t, egyelőre agni nélkül. Felüdülés a kb. egyhetes miui kitérő után. Most a preferált hálózattípusból kivettem az LTE-t, és tökéletes zöld a szignál! Egyelőre megnézem így, mostanában úgysem kell használnom (4G) mobilnetet. Gondolom így a fogyasztás is kedvező lesz ;-)
Miuinak volt egy-két bosszantó hibája ami zavart.[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz madrac #29546 üzenetére
- Az auto.fényerö ossze-vissza mukodott,
- A galeriaban jonehany fenykepem visszanezese kozben bizonyos szinek 1mp után fekete-fehérek lesznek. Eletemben nem lattam meg ilyet, es bizony tobb miuiban is csinálja
- Több memóriát fogyaszt, gyakrabban ujratölti az appokat mint a LOS. Volt, hogy irtam valamit egy appba, átmentem egy másikba kimásolni egy szoveget, es mire visszamentem hogy beillesszem addigra ujratoltotte az appot es elveszett amit addig irtam. Ilyen LOSban nem volt.
- a bazinagy felbontás
- a miui tolása, a karbantartó... Sokkal egyszerűbb a pure LOS. Felteszek egy SDMaid-et es kesz. Sokkal jobban tetszik, egyszerübb a LOSban az alkalmazások beallitasa, mobilnet engedelyek stb.
Most ennyi jutott eszembe[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
zeno79
Én hagytam a preferált hálózattípust is azon amit felajánl alapból, azaz benne az LTE is... persze én vidéken vagyok, s Telekom-nál!
Na kíváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed Agni nélkül....így neked már lesz viszonyítási alapod! Ma akartam feltenni az Agni kernelt, de így várok, hogy neked mi a véleményed!
Nekem a 14.1- 2018.05.25. van fent, azaz mikor letöltöttem ez volt a legfrissebb, s nem frissítettem az azóta megjelent verzióra![ Szerkesztve ]
-
-
duo
addikt
válasz zeno79 #29547 üzenetére
kérlek nézd már meg a LOS-ban, hogy mikor megosztasz/nál valamit, milyen lehetőségeket ajánl fel. nekem az első egy két alkalommal rendesen nem csak kontaktokat a viberből, meg levelezővől. hanem bloetoothth-t, meg keepet, meg messengert stb. néhány alkalom után már csak felvillannak ezek az utóbbi opciók és csak azt a marék kontaktot mutatja. roppant bosszantó. ezért kukáztam többek között a LOS-t (meg azért mert nekem alig bírt egy napot az akksi vele.
Nálad hogy van ez a megosztás dolog? pár napig nézd már meg egyszer egyszer, csinál e hasonlót. (mondom egy két napig tökéletes volt AZTÁN kezdte)
ui.: nálam a miui eszik kevesebbet. (ugyanazon appok, ugyanazon beállítások)
annyi hogy én nagyon n a g y o n kipucoltam. a titanium szerint 133 app van fent a rendzer és a telepített appjaimmal együtt. és 24 appot raktam fel. a multi rom (a könnyített) ~208 appal indul, úgy hogy semmit nem raktál fel még.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest