- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz WhiteWalker #29400 üzenetére
Vannak olyan cache-ek, amiket nem jelez. Ha rootolva van a telefonod tegyél fel egy Termux-ot, illetve abból egy ncdu-t és azt futtasd le a gyökérkönyvtárból, így kiderül mi foglal sokat.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Savageboy #29401 üzenetére
Köszi, de ez kicsit kínai... Addig eljutottam hogy feltelepitettem a Termuxot és az ncdu-t.<br/>Beirtam a terminálba hogy "ncdu", lefutna de ezt irja ki:
(Azt se tudom hogy a gyökér könyvtarba futtatam e le... De ha jól láttam akkor a Termux directory volt.. )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz WhiteWalker #29402 üzenetére
cd /
paranccsal tudsz a gyökérbe lépni, egyébként csak arra panaszkodott, hogy nem fér ki amit ki akarna írni, de i gombot megnyomva figyelmen kívül hagyható a figyelmeztetés.Ami még eszembe jutott az az, hogy anno asszem nem volt olyan egyszerű rootként futtatni az ncdu-t, hogy minden könyvtárat átnézhessen, mert rootként mások a környezeti változók, mint a Termuxban alapból, és úgy nem találta a $PATH-ban a telepített ncdu-t... Nem emlékszem már pontosan hogyan oldottam meg, a Google segített.
Amit még érdemes lehet megnézni, főleg ha MIUI-d van, az ez a könyvtár: /data/data/com.android.vending/cache, apám Mi4C telefonján ez volt anno a "bűnös".
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz WhiteWalker #29404 üzenetére
Kipróbáltam, nálam a kijelzővel lehet fel-le lépkedni (simán mintha egy weboldalt görgetnél).
-
Milestone2
nagyúr
Aki Bécs közelében lakik...
Megnyílt a hivatalos Xiaomi Store!
www.vienna.at/xiaomi-eroeffnung-im-scs-flash-sale-in-den-ersten-10-minuten/5788987/ampLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Ki érti a kínai gondolkozásmódot?
Eddig az volt Mi7 bemutató 05.31.
Aztán jöttek a Mi8 leaked képek...
Amikről folyamatosan írták, kamu, photoshop...
De most már itt a hivatalos plakát:
Érteni nem értem, hogyan jöhet ki egyszerre a Mi7 és a Mi8?
De 05.31 ütős nap lesz, az biztos!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Milestone2 #29408 üzenetére
Mi 8 az a 8-ik évforduló miatt lesz. Gondolom úgy tervezik mint Iphone-nál, hogy kijött a sorba következő 8, meg kijött a 10 ami az évfordulós volt. Vagy teljesen kihagyják ők a 7-et.
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy Redmi Note 3 Special Edition telóm aminek pókhálósra tört az előlapi üvege mondjuk ettől függetlenűl tökéletesen működik s használható csak hát nem igazán esztétikus.... Szeretnék rendelni hozzá komplett kijelzőt találtam is itt : [link]
Kérdésem az lenne hogy ez jó lenne hozzá? Kicsit bezavarodtam abban hogy ugye a Special Editionhoz 150 mm es kijelző kell de van ahol 152mm írnak de gondolom az a kerettel együtt mért adat mint a linkelt hirdetésnél is... Valamire kell figyelnem még vagy valaki aki már rendelt kintről,tapasztalat? Válaszokat előre is köszönöm
-
zekk007
aktív tag
Bocsánat ez a helyes link
-
Lacopapi
addikt
No. Visszatértem,jelenleg MIUI 9 xiaomi.eu 8.4.26 van fenn és meglepő talán,de semmi bajom vele. Mondjuk a kamerát lecseréltem (illetve a szoftvert).Ördög tudja,honnan van,de most a MIUI Cam Manual van rajta -bár meghagytam a régit is -, és kifejezetten jónak tűnik eddig.
Köszönet egyébként Aethelstone fórumtársnak....[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz Lacopapi #29413 üzenetére
Szia! Én meg a LOS14.1-el vagyok teljesen elégedett. Nagyon jól bánik az akkuval is, most 41%-on 1 nap 14 óra 5:20 SOT benne. (Agnival) Goggle cam-mal használom a tuti fényképekért. Sárga csík a térerőben sajnos akad, de így is sokkal jobb szeretem és bizok benne mint egy miuiban. Sok ciklus alatt sem csinál semmi furcsaságot a rom, miuit ajánlott néha újrainditani tapasztalatom szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz zeno79 #29414 üzenetére
Az a rom eléggé régi,nem? Egy ideig maradok most,mert lusta vagyok cserélgetni,de majd meglátom. Egy hibája van a MIUI-nak,nem lehet használni a "wm density" -t,mert felkockázza az ikonokat (ezzel azt hiszem,Neked is volt gondod anno.) , így meg olyan,mintha csökkentlátásúaknak készült volna. Éppen elég volt levadászni kisebb ikonokat a témákból
-
-
pataig
tag
Sziasztok!
Van egy selfie botom és ki akartam próbálni, de 3 kamera alkalmazással próbálva nem működött egyikkel sem! Nekem egy kábeles verzióm van amit a fejhallgató helyére kell csatlakoztatni (3,5 jack).....
Most Nitrogen os 8.1 (2018.04.19) van fent Agni kernellel!
Miuin működött....
Tud valaki erre valamit mondani?? Vagy csak valami beállítás lehet a gond?? Vagy esetleg ez a rom nem tudja kezelni??
Előre is köszönöm -
Lacopapi
addikt
válasz zeno79 #29418 üzenetére
Jó,jó...már régebben indították a 14.1-et,csak erre gondoltam és igen, a MIUI csakugyan 6-on fut,bár láttam már hetes androidost is,ki is próbáltam,de nem igazán volt megbízható. Mint mondtam,régebben romoltam már,bele kell lendülni
A LOS 14.1 -jól emlékeztem-, 2017.01. hónapjában készült....persze,a frissítések napi szintre hozzák,ez tény. Ha jól láttam,van már 15.1 - es is...az nem jobb? Vagy ki tudja[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz Lacopapi #29421 üzenetére
És ha régi? Ha jól működik akkor nem mindegy? Ha lehet választani egy "régi", de fejlesztett, kiforrott dolog meg egy új közül, szerintem egyértelműbb, melyik a jobb. Nem értem ezt a nagy frissítés, meg új dolog hajkurászása mániát. Mindig mindenki a legújabb szoftvert akarja, csak az meg el van felejtve, hogy a hardver meg marad ugyanolyan. Aztán meg az a baj, hogy lassú.
-
Lacopapi
addikt
válasz kemotox #29422 üzenetére
Egyetértünk,míg el nem lopták a telómat,egy decemberi Oreot használtam megelégedéssel,pláne látva,hogy az újabbakkal több a baj,mint azzal. Gondolkodom,hogy felrakom megint,mert természetesen megvan. Amúgy meg nem kell acsarkodni,csak egy kérdés volt nem több. A 14.1 -et sokan dícsérik,viszont én nem ismerem,éppen csak érdeklődtem.Emellett a MIUI a 6-os androiddal is jól muzsikál.
Ehhez kapcsolódva még valami : szándékosan vadásztam egy ilyen telóra,mert szerintem veszettül el van találva és az újabbaknál nem láttam olyant,amire érdemes lenne cserélni. NEKEM.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
...érdekes "pletyka" vagy valódi "szivárogtatás" a miui.hu-n.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Lacopapi
addikt
válasz Milestone2 #29424 üzenetére
Pfff...nem biztos,hogy jó lesz ez. Már ha igaz,persze.
-
Milestone2
nagyúr
-
-
pvt.peter
őstag
válasz Milestone2 #29426 üzenetére
hehe, sosem vettem készüléket szolgáltatótól, egyszerűen nem éri meg
Telekom pedig minden csak nem szolgáltató.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Milestone2
nagyúr
Szivárogtatás volt...mert már töröltette is az illető a hozzászólását...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Lacopapi
addikt
válasz Milestone2 #29430 üzenetére
Írta is,hogy kikap érte - de nem gondolnám,hogy valós alapja van ennek ellenére.
-
D0zeR
tag
Sziasztok, hol találom az eu-s miui romokat amit twrp-ből tudok telepíteni? Most egy eu béta van rajta de már leakarom cserélik mert lassú. Szerintetek stabil vagy bétát rakjak vissza?
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29433 üzenetére
És ezt lehet twrp-ből igaz? Ezek csak béták?
-
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29435 üzenetére
Köszönöm szépen
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29435 üzenetére
A stabilt nem találom, bocsánat a bénázásért vagy inkább maradjak a fejlesztői vonalon?
-
Milestone2
nagyúr
Kenzo-d van? vagy Kate-d van?
Ott vannak a stabilok is pedig [9.5 széria] vagy [9.2 széria][ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29438 üzenetére
Kenzo
-
Lacopapi
addikt
Legújabb (tegnapi) RR Oreoról van valakinek tapasztalata?
-
D0zeR
tag
válasz Milestone2 #29441 üzenetére
Azt hiszem kipróbálom eddig fejlesztői volt rajta. Hátha tényleg stabilabb lesz
Köszi még egyszer -
Milestone2
nagyúr
Én nem szeretem a stable-t, negyedévente frissülés nekem nem jön be.
Más téma:
http://en.miui.com/thread-2657317-1-1.htmlNagyon figyelni! @acaca68 tesztje szerint szegény @szekelyek kolléga telefonján
Mi Mix2s az első telefon ami CSAK NYITOTT BOOTLOADERREL flesselhető
EDL módban NEM! Vagy nyitott BL, vagy Xiaomi support!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Lacopapi
addikt
Legfrissebb RR Oreo -val kapcsolatban....a saját kamera alkalmazás használhatatlan,mivel 8.1 -es a rendszer,így gcam meg ilyesmi szóba sem jöhet,pontosabban én nem találtam erre megfelelőt. Maradt tehát a jól bevált,bár általam nem különösebben szeretett Snap Camera HDR (megvettem). Így elfogadható a képminőség. Kernel manager használatával eléggé jól belőhetőek a processzorhasználati és egyéb dolgok,jelenleg úgy néz ki,hogy letéve lényegében nem is fogyaszt,deep sleep tökéletes. Maga a rendszer gyors,akadásmentes és rengeteg beállítási lehetőség van benne. Ami nem tetszik,a "ne zavarjanak" mód csak féloldalasan állítható,azaz el kell indítani (nincs automata indítás), de beállítható,hogy mennyi idő után kapcsoljon ki. Akkuval kapcsolatban még sok mindent nem tudok mondani,mert a kamera miatt igencsak igénybe lett véve,nem mondhatom normál használatnak. Hangminőség átlagos,wifi jobb,mint MIUI-n,LTE tökéletes,de ez Bp-re értendő - nincs b20 ugyebár....Duplakopp beállítható,szenzorok működnek. GPS házon belül is gyors (3-6 mp) és pontos. Telepítések villámgyorsak. Automatikusan magyarul indul és vezet végig a belakási folyamaton.Telefonálási minőség jó,felvételhez külön alkalmazást kell telepíteni - nálam a CallRecorder bevált. Gyorstöltés nincs,de Agnival ez orvosolható,most egyelőre saját kernelével használom. Alapból nem rootolt. Viszonylag kevés felesleges alkalmazás van,igaz,én a micro Gapps- ot telepítettem,oda kell figyelni,mert csak a 8.1 - et fogadja el.
Egyelőre marad[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
...időközben rájöttem,hogy én vagyok a hunyó,mert a "ne zavarjanak" is tökéletesen beállítható,csak kicsit el van dugva. Hiába,annyira részletes a testreszabás,hogy kell kis idő,míg összejön.
Siriusb...nagyon köszönöm,találtam-hosszas próbálgatás után egy megfelelő Gcam modot,sokkal jobb,mint a Snap.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest