- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz aytukabozs #28101 üzenetére
Nem értem a kérdést.
Szerintem nincs ilyen korlátozás. -
aytukabozs
addikt
Akkor félreértettelek?
Nem arra a kis harang alakú jelre gonoltál értesítési sáv alatt?
Mert nekem ott csak a feliratkozásaim vannak a chrome-ban megynyitva a yt-ot.szerk.
ok megvan, a telefon saját értesítési sávjáról beszélsz, nem a yt-éról.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
mrszitya
senior tag
válasz mrszitya #28075 üzenetére
Frissítettem a kamerás összehasonlító cikkemet, az előlapi modul tesztjével: link
Snap Camera - előlapi modul konfig:
LLM 11
Denoise OFF(Nyugodtan lehet nappal is bekapcsolva hagyni a Low Light Mode-ot, Auto Low Light ugyanis nem funkcionál. Másrészt a kisebb felbontás miatt gyorsabb a feldolgozás, ráadásul sokszor csak beltérben vagy rossz fények mellett szelfizik az ember. White Balance-t érdemes kipróbálni OFF állásban is. Felbontás, szerintem 3M elég.)
-
tlala
addikt
válasz aytukabozs #28104 üzenetére
Szevasz!
-
WhiteWalker
nagyúr
Pár nap után plusz észrevétel a GD 7.10.19-tol.
Én úgy vettem észre hogy a térerő vétel mintha erősebb lett volna.
Két simmel használom a telot és a második foglaltba van a netezos sim, ott ahol eddig lényegesen gyengébb volt a jel, sokszor valtakozott 4G 3G H E között, most fixen áll 4G-n két vonalkaval. -
tonyrulez
őstag
Kipróbáltam a camera2 api-s Snapcamera-t és Gcam-et, de annyival jobb eredményt nem kapok amennyit megér a szöszmörgés/app váltogatás/állítgatás/várakozás. Hogy lehet visszacsinálni? persist.camera.HAL3.enabled=0 vagy sima kitörlés (és persze újraindítás) után sem hajlandó működni a stock kamera HDR módban.
Ha más nem, pénteken jön EU ROM frissítés, hátha az megoldja.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
mrszitya
senior tag
válasz tonyrulez #28108 üzenetére
Igazából csak egyszer kell Snap-et belőni. Vagy aki ennyire sem hajlandó, a GCam-ben nem is lehet semmit állítani, csak fényképezni kell vele...
A 4pda-s srácok is azt írták, akinek Snap Camera produkciója sem elég este, vegyen DSLR-t.Viccet félretéve, töröld a kamera adatait is. Ha ez sem elég, TWRP-ben dalvik cache-t (vagy root + Link2SD-vel ugyanez és újraindítás). Más ötletem nincs, fel sem vetült bennem a visszaállítás.
-
tonyrulez
őstag
válasz mrszitya #28109 üzenetére
Hajlandó lennék rá ha számítana, de tökéletesen megfelelt a stock app, HDR-t is azonnal lőtt, nem volt hosszadalmas postprocess, csak kipróbáltam mit tud még a kamera
Sajnos se app data, se cache törlés nem segített. Ha a pénteki ROM update sem fogja működésre bírni, akkor marad a Snap/Gcam.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
zeno79
őstag
válasz mrszitya #28109 üzenetére
Szerintem is, sok esetben nem éri meg a szöszmötölés a camera2.api-val. Szokszor untig elég, sőt, nem olyan részletes, de összességében szebb képet lő (főleg kényelmesebb használni) a stock miui camera HDR-rel, mint bármi más. Aztán meg a fényképekbe ritkán kell 100-200%-ba belenagyítani a részletekért, elég amit a monitoron (1920*1080 24"-ban) lát az ember teljes képernyőn.... Főleg ha FB-re szánja, vagy a Google Fotókba ami meg tömörít.
2: szerintem a miui camera2 apija nem ugyanolyan minőségű képeket lő, mint a LineageOS-ban. Sőt, szerintem a LOS 6-7-8 között is van hajszálnyi különbség....?. Valahol olvastam, hogy a miuiban elcseszték a camera2 apit (nem értek hozzá, lehet hülyeség, de mintha én is látnék pici különbséget.) Bemutatni persze nem tudom, és nincs is akkora eltérés hogy érdemes lenne foglalkozni vele.
3: még mindig nincs exif. Nemá'! Miért nem tudja???? NINCS exif dátum sem még a legújabb verzióban sem.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz zeno79 #28111 üzenetére
1.A "kényelmesebb használni" mondatrésszel egyetértek, de én ugyanilyen monitor mellett szinte mindig látom a mosást a képeken stock kamerával. Ez épületeknél vagy más témáknál, ahol nincs semmi "zöldség," és jók a fényviszonyok, nem is probléma. Jók a gyári képek. Ha van fű és fa a képeken vagy a fényviszonyok nem elég tökéletesek, akkor viszont legtöbb esetben szánalmas lesz a produkció a zajszűrés miatt. Csak annyi lenne a feladat, hogy gyárilag betegyék csak opcióként a denoise off lehetőséget. Már ez is sokat segítene.
Mondom mindezt úgy, hogy egyáltalán nem érdekel a 100%-os nagyítás. A tesztben a szemléltetés volt a szerepük. Én mindössze annyit szeretnék, hogy legalább 1920x1080 pixelen 2016-2017-ben legyenek képesek már normális szoftvert alárakni a kamerának is, ha harmadik fél vagy másik gyártó képes rá.
2. Nem tudom, én szeretem a MIUI-t. Évek óta, a hibával együtt vagy ellenére...
3. Exif: nálam a 8.2.7-es verzió van Snap-ből. A fájldátumot mindig megírja, ha az összes adatot nem is.
@tonyrulez
Utánajárok még a visszaállításnak. Beírom a cikkbe majd, a TWRP system backup kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
10.31 -es NOS (Oreo) tölthető.... lehet,lesz egy próba.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz zeno79 #28111 üzenetére
Low Light Mode EXIF hibájára az a tippem (8.2.7), hogy első alkalommal miután beállítjuk, nem írja meg az adatokat. Másodjára igen, de legalábbis egy kilépés-indítás után. Így sikerült a hibát újra reprodukálni.
Elméletileg ha beállítás után tehát kilépsz és vissza, mindig jól megírja, amíg nincs bolygatva újra (ki, bekapcsolva).Lehet hogy találtam egyébként végre működő gyári, kikapcsolt zajszűrős miuicamera-t, de most melóban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Just_Reboot #28117 üzenetére
Én is,most végeztem a belakással - eddig tökéletesen gurul,bár a kékfoggal megküzdöttem,mert nem látta a karperecet,de sikerült. Érdekes,hogy feljebb tolja az alsó határt a CPU frekinél...akkuidőre kíváncsi vagyok,az eddigiek jók voltak ezen a téren is.A rádió (LTE) stabilabbnak tűnik,nem ugrál a jel.
[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz Just_Reboot #28120 üzenetére
Nálam nem ugrál a térerő és nem is dobálja. Ez MIUI
-
mrszitya
senior tag
válasz rellif #28118 üzenetére
Nem pont erre, de köszi. Ebben látom vannak zajjal kapcsolatos opciók, viszont érdemi hatást nem látok a "rendes" gyári, meg e között. (Amit én találtam, szintén semmi).
Másrészt ez is módosítja a build.prop-ot, hogy bekapcsolja az API2-őt, ami pedig kicsinálja a HDR és egyéb funkciókat.@zeno79
Feladom. Eddig kb. 95%-ban írta ezzel verzióval, most már következesen nem írja EXIF-et a Snap. Nem tudom, mi váltotta ki, bár volt mindenféle cache törlésem az elmúlt órákban..
Update: összes cache törlése után úgy tűnik, megint tudja normálisan írni...
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Egy kártya van benne,de kipróbálom kettővel.
-
tlala
addikt
Nekem is atomstabil a 1031.
Igaz, én pont vele együtt tettem fel a legrissebb 10.19-es MIUI firmware kivonatot is.
Told rá te is kipróbálásként, nincs mit vesztened.
Szerintem nagyon jó lett az Oreo-s NOS. Rengeteg jó apró beállíthatóság, a bosszantó MIUI hibák nélkül.[ Szerkesztve ]
-
martin555
aktív tag
válasz aytukabozs #28101 üzenetére
tisztelt urak.
kérdésem a következő, aláírásban szereplő teló és rom (rootolt) ügyében.
a snap camerához való build.prop módosítással kapcs, az ajánlott plusz sort a build.prop ba a szövegfájl legvégére új sorba kell-lehet beilleszteni, vagy valamelyik "szekció" végére a build propban?
köszi!!!!
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Ma olyat produkált a telefonom (nem először), hogy 88%-ról lemerült 61-ig kb 10 perc alatt, ki is írta, hogy nagyon merül az akku, optimalizáljam. Aztán vagy fél óráig meg se mozdult 61%-ról. O.o
MM Epic Romot használok 7720-at + 10.9-es Agni kernelt + Magisk-et.
Tapasztaltatok már hasonlót ti is?
Illetve van olyan rom+kernel, ami akku barát úgy, hogy nincs nagyon visszavéve a teljesítmény?
Köszi -
martin555
aktív tag
üdv tisztelt urak.
build.prop szerkesztettem 2 helyen,
engedélyeztem az uj API t a snap camerának
valamint a gyári kamera app bejegyzést betettem.
gyári app sima fotót megcsinál, HDR re lefagy. ez így a tervszerű? hogy az új api t használjuk snap -al, a gyáriban csak az alapfunkciók menthetők meg, hdr ne használjuk?
csak hogy megértsem. köszi a cikket és a supportot!
üdv.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Lacopapi
addikt
Konkrétan az Oreo is jól kezeli az akksit,az Agni viszonylag réginek számít,azt is próbálhatod cserélni. Vagy a mostanában tárgyalt MIUI 7.9.22 is jól teljesített nálam. Vannak jó romok,kernelcsere nélkül is.
martin555 nem feltétlenül (mert MIUI),de sokan jártak úgy,mint Te,a HDR nem megy a stock kamerán,ha API2 engedélyezve van.Esetleg egy moddolt MIUI kamerával mehet,linket én is raktam be,ha visszaolvasol,találsz is. Kameraügyben egyébként is ajánlom a visszaolvasást,mert éppen mostanában foglalkoztak vele a kollégák.
Alul vannak nyilak,amivel vissza tudsz lépegetni,próbáld ki,működik[ Szerkesztve ]
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lezart kepernyonel a bal also sarokban levo GPS -re hasonlito kor mit jelent?
Nem reg vettem eszre, Global Stable v8.5.7.0 van felrakva.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
tlala
addikt
válasz Lacopapi #28138 üzenetére
Ó, basszus, összekevertem szerintem, hogy melyik topicban vagyok, és a Kati FW-t linkeltem.
Elnézést!Amúgy mostanában - épp a tapasztalt Xiaomis anomáliákat elkerülendő - arra szoktam rá, hogy minden FW/ROM/root telepítés előtt kiveszem a pipát a Csatolás menü legalsó négyzetében, a csak olvasható Rendszer opciónál.
Így mindig minden rendben van
Vagy placebo...[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz Aethelstone #28141 üzenetére
Innen töltsd le a telefonodnak megfelelő friss firmware-t.
(Fárasztó ez az állandó kettősség.)[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Az összes Oreo verzióról nem tudok nyilatkozni, mert csak a Nitrogen OS/Kenzo-t használom, de nagyon rendben van, hosszú ideje nem éreztem már úgy, hogy bármikor is vissza kéne térnem MIUI-ra. (Pedig MIUI fan voltam.)
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Úgy tűnik,mindannyian a NitrogenOS-t használjuk (emiatt lehet,ránézek a Lineage-ra is),ezzel nincs gond,akkuideje is teljesen rendben van,meg minden más egyéb is. Mondjuk az tény,hogy igen fapados első induláskor, - én pico gapps-al használom -,de Play-ról minden beszerezhető. Ha nem feltétel a MIUI,akkor inkább ezt ajánlom,mint mást,pedig sok mindent próbáltam már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest