Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gadfly

    tag

    Sziasztok

    Majd 1 hónap használat után megadta magát az AOSP Android 5.1 - x64 ROM oly módon, hogy a hívott felek alig hallottak engem és a saját hangjukat pedig visszahallották. Csak az FC segített rajta, de nem akartam egy újabb időzített bombát, így feltettem a Stock P1m Android 5.1 - x64 v27 ROM-ot.
    Azt kell mondjam ez a P1m már most jobban tetszik, sokkal összeszedettebb és nem csak funkciókban, de kinézetben is gazdagabb és átgondoltabb mint az AOSP volt. Remélem nem jönnek elő ennél is rejtett bug-ok. :DDD

    @beg
    Az összefoglalóban lévő AOSP Android 5.1 - x64 ROM linkje sajnos egy használhatatlan (szerintem sérült) zip fájlra mutat, mert anno mikor letöltöttem és fel akartam tenni flashtool-ban, akkor hibát írt ki (mások is jelezték ezt a problémát). Akkor a 4pda.ru-n megtaláltam ennek a ROM-nak a v2-es verzióját, ami már működött és használtam én is. Ha lesz 1 kis időd, akkor érdemes lehet az összefoglalóban frissíteni a hivatkozást ERRE, elkerülvén a felesleges, de ugyan akkor helyénvaló írásokat, hogy "-miért nem működik ft-ban az AOSP x64 ROM?". ;)

    [ Szerkesztve ]

    simraceseries.com

Új hozzászólás Aktív témák