-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz Joacoking #10050 üzenetére
Ne. Hacsak nem akarsz egy jó sminktükröt. Ha ez nem megy, a flesselésbe bele se kezdj. Nem a recoveryről kell a mentés, hanem a komplett rendszeredről beleértve az egyedi, minden készüléken más nvram részt.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Joacoking
tag
válasz ncc1701 #10054 üzenetére
Win10 es gép az enyém, ősökén van 7-es
Am azon próbáltam először, de azon még nem ellenőriztem kikapcsolt állapotban a felkiáltójeles eszközöket.. Ha ott sem fog menni, akkor tényleg nem tudom mit csinálhatok rosszul.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
Diabo6
senior tag
Aki az új CM romot használja, tudna screenshootolni pár képet a menüről illetve témákról? Nagyon nem tetszik ez a srága kék stílus. Ja és nem szeretek feltenni them centereket
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Diabo6 #10059 üzenetére
Semmiféle theme centrt nem kell feltenni, a gyári CM téma benne van, ezekhez a Playről lehet letölteni kismilliót, amik az egész menüt, kapcsolókat, hangokat ,betűket átállítja.
Egyedibb mint bármilyen más rendszer
Más téma:
CM-nél azt veszem észre, hogy a Taskert hiába állítom be, és töltöm vissza a backupjaimat, kb újraindítás után el is tűnik a beállított érték.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ellia
addikt
Valaki futott már olyan problémába, hogy egyes (szabvány) jack csatlakozókat kilöki az ajzat? Értsd nem kattan bele.
-
alfa20
senior tag
Használja valaki a telefon titkosítását?
Lassul tőle a teló, vagy van észrevehető különbség?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
-
Ellia
addikt
válasz Graphics #10070 üzenetére
Észrevettem. Fejhallgatómon tegnap cseréltettem kábelt és kapott új minőségi jacket. Srác aki csinálta a létező összes általa használt jacket belepróbálta a telefon foglalatába - egyik se volt jó. Bezzeg az a szar vacak ami régről volt rajta simán bekattant. De az az érdekes, hogy minden másba jó... Mondjuk ezzel azért együtt fogok tudni élni.
-
alfa20
senior tag
válasz ncc1701 #10077 üzenetére
Bocsi, most nézem kicsit félre érthető voltam.
szóval.
A tolómon jelenleg a gyári OTA 5.1 van.Az érdekelne, hogy a gyári telefon titkosítás mellé társul-e lassulás.
A CleanMaster és társai adatvédelmi megoldásai nem szimpatikusak, ha a gyári megoldás jó, akkor nem igazán tennék fel X fejlesztői megoldást."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Koszta
tag
-
yozsi007
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek van-e méretbeli különbség a P70-A ésa t-s modell közt?
Tokot szeretnék rendelni, és amit találtam az kifejezetten p70-t-hez jó.
Előre kis köszi a válaszokat.üdv.: Én :)
-
yozsi007
csendes tag
Sziasztok!
Belefutottam egy hibába, amit sikerült orvosolni.
Megosztanám veletek, hátha valakinél jelentkezik, akkor legalább tud mit tenni.Előzmények: telefon nem rootolt, gyári 4.4 4. S134 fut rajta. kényesen vigyázva rá!
Esemény leírása: feltöltést követően, kikapcsoltam, kicsit vártam, és vissza akartam kapcsolni, de nem ment, a telefon nem reagált.
töltőre téve a led nem jelzett töltést, a telefon látszólag halott.
hangerő fel gomb + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva, semmi reakció.
garanciafüzet elő és majdnem irány az üzlet, DE…….,
kicsit gondolkodtam: a kikapcsolásnál nem kínálta fel a gyorsindítást, amit mindig szokott, ill. kikapcsolást követően nem rezgett, ahogy azt szokta.
utolsó próba: hangerő gomb fel+le + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva, egy rezzenést adott. de semmi többet.
Bekapcsolni most sem akart és töltőre téve a led nem jelzett töltést, a telefon látszólag halott.
Ezután: hangerő fel gomb + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva, és reagált 3om menüt előhozott, legalsót választva(már nem tudom mi volt az) a telefon életre kelt és azóta is köszöni szépen jól van.szóval ami nálam bevált:
1. hangerő gomb fel+le + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva, rezzenésig
2. hangerő fel gomb + bekapcsoló gomb egyszerre hosszan nyomva. legalsó menüpont.
3. használni a telefont
Remélem több ilyen hiba nem lesz.[ Szerkesztve ]
üdv.: Én :)
-
Athoszka
tag
CM rom alatt valaki tapasztalt olyat, hogy a duplakoppra nem reagál és a bekapocslógombra sem?
Újraindítás megoldotta a problémát (szerencsére flashify alól lehet szoftveresen). -
Joacoking
tag
Megpróbáltam a teljes rootot win7-en, itt viszont már bajok vannak a driverekkel.. feltelepítettem azokat, amiket kellett, viszont telefon kikapcsolásakor és telefon vol+ és bekapcs gombbal már felvillannak kis időre a felkiáltójeles eszközök, valamint egy ilyet is kapok windowson:
Ha manuálisan próbálom telepíteni a felvillanó eszközökhöz akár a CDC-s drivert, akár az összes többit, ami megvolt adva, azt írja, hogy sikeresen telepítve lett, de utána kikapcsolásnál és bekapcsolásnál a felkiáltójeles eszközök újra felvillannak, nem változik semmi.
Amúgy tiltva van a Windows Update, mert valamilyen hiba miatt felviszi a laptop prociját 50%-ra, a RAM-ból pedig akár 2GB-ot is zabálhat. Remélem ez nem zavar be a drivereknek, mert a windows update-et nem tudom sehogy sem működésre bírni.. Próbáltam mindenféle repair eszközt vagy manuális cmd-s megoldást, de egyik sem segített. Win 10-en szintén nem megy a root, viszont ott nincsenek felkiáltójeles eszközök.
-
JeffDebr
tag
sziasztok
olyan videólejátszót szeretnék, ahol a fényerőt lehet növelni.
hiába van a Lenovo max fényerőn, a videók sötétebb részénél alig látni valamit.
PC-n ezt szinte minden lejátszó tudja: KMplayer, VLC.
androidos változatukból ez hiányzik. ki mit használ?Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
beg
veterán
válasz Joacoking #10087 üzenetére
vcom driver (anélkül nehéz lesz)
A kereső használata továbbra is ingyenes.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Joacoking
tag
Sikerült a felkiáltójeles eszközökhöz felrakni a drivert, így már nincs a felkiáltójel, de a rootolás még mindig nem csinálja amit kell.. Már a hordozható eszközöknél is próbáltam a WDPMTP drivert is felrakni, de még ez sem segített.. ugyanezt írja:
Lehet, hogy nem a driverekkel van a baj? A telefonom ideiglenes rootja nem megfelelő az S132-es rendszer miatt? Ez ugye nem a legfrisebb 4.4-es android a telefonhoz..
Próbáltam egy ilyet, ezt kaptam:
Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Joacoking #10090 üzenetére
adb engedélyezve van a telefonodon? MTP üzemmódban csatlakoztatod?
Ideiglenes rootnál ezek vannak mielőtt rányomsz?
Egyébként a második képen a megoldás: error, device not found
Tuti driver hiba.
Ezt is nézd át lépésről lépésre.Orosz, de a translate segít.
Még egyszer menj végig a leírásokon és ne össze-vissza pakolgass mindent.A leírásomon ha már végigmentél volna, akkor nem lett volna kérdés a vcom driver sem, tehát aszerint próbáld előről. Nem azért szedtem össze, hogy utána minden pontot újból leírjak
"Driverek (Lenovo USB driver autorun, Win8/10 driver install autorun, és ha ezek sem elegek, akkor a "kézi" csomag, amikből az eszközkezelőnél lehet hozzáadni, ha lenne felkiálltójeles ezköz.) VCOM driver"
[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
Tenném fel a CM romot, de wipe után mikor elkezdem installálni pár mp után kilép. mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest