-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz zsoltdrifter #10751 üzenetére
Csak 32.
-
Zoli53kw
csendes újonc
Üdv!Sms beállitásoknál nincs lehetöség korlátozott módra?Vagy csak én nem találom ezt az opciót?
-
Diabo6
senior tag
Uraim! CM-en kívül melyik romokban van még duplakopp? Az se baj ha nem magyar.
-
Xabi78
aktív tag
Szakadozó zene kapcsán (hátha valaki rajtam kívül is szív vele): a dolby atmos alkalmazás, ha be van kapcsolva, akkor kikapcsolt képernyőnél szakadozik a zenelejátszás. Az alkalmazás letiltása sajnos nem megoldás, de ha az alkalmazáon belül kikapcsoljuk a használatát, akkor normális lesz a zenelejátszás.
Valakinek van tippje, hogy az újrahúzáson kívül hogy lehet kiirtani a rendszerből?
Cave canem!
-
evo87
őstag
Sziasztok!
3 hete tetettem üvegfóliát a telefonomra. Kb 1 hét utána a bal felső sarokban apró buborékok jelentek meg, mára pedig olyan, mintha azon a 8x3 mm részen pára lenne alatta... persze csak apró buborékok sokasága. Olvastam hogy másoknál sem volt tökéletes a fólia a bal felső sarokban. Ennek mi az oka? az üvegfóliát felszedhetem, áttörölve a kérdéses részt és visszasimítva vagy csak rontok a helyzeten?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
ncc1701
veterán
Szerintetek egy Qi wireless charger vevő elfér a nillkint tok, és a telefon között? Nagyon tetszetős megoldás lenne.
-
Koszta
tag
Nálam is ez volt, olyan mintha nem lenne teljesen egyenes a telefon kijelzője, illetve nekem akkor jött le jobban, amikor kicsit erősebben fogtam meg a szélét.
Én megpróbáltam, hogy áttörlöm és visszasimítom, de csak rosszabb lett. Most egyelőre fóliával van (így viszont fent lehet a nilkon tok is, mert tempered glass mellett nálam egyből feszítette és nagyon levált).
-
Dave Crank
senior tag
válasz Xabi78 #10764 üzenetére
Ezt a jelenséget én is tapasztaltam, újrahúztam a telót, majd felraktam a frissítéseket, amikben már benne volt a hangjavítás, és a dolby-t nem raktam fel.
Szerintem reinstallon kívül nincs más megoldás.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
evo87
őstag
válasz Koszta #10768 üzenetére
Ez nekem is feltűnt.... ha az alsó vége irányából nézem a telefont.... olyan mintha finta lenne, meg lenne csavarodva picit. Én ezt annak tulajdonítottam, hogy biztos az elején a nadrágzsebben deformálódott, de ezek szerint nem.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Dave Crank
senior tag
-
TheRealBear
tag
Uvegfolia: Az ott már kampo. Vége visszaszeded sem lesz jobb! Sajnos ebben a formában ennyi. Vélhetőleg van a telefonban egy feszület vagy deformitas és ahogy minimálisan tekeredik lassan feldobja az üveget
Dolby Atmos: Aki elég hangosnak illetve zavaronak találja hol ezért, hol azért annak itt az uninstall!
[link]
Letöltés, Recoverybol futtatod mint mikor feltettem csak most a dap_r6.51-uninstall.zip et! Remélem nem voltam késői és megmentek pár ujrahuzast![ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy elszállt a root-om? Romolgatok twrp-vel. Supersu-ban frissítené a binárist, de se normálban nem teszi, se twrp-vel. valamint ha valamilyen root jogot követelő alkalmazást tennék fel, akkor kiírja, hogy nincs root jogosultság.
Az összefoglaló melyik pontját végezzem el, hogy minden OK legyen? -
-
darkmann
őstag
válasz Joacoking #10707 üzenetére
Úristen! Ha nem értesz hozzá, inkább ne írj semmit, mert félrevezeted a kérdezőt!
Ő P1m-et kérdezett, ami sokkal gyengébb változat, mint a P1! MT6735-ös négymagos processzor, 2GB RAM, 16GB háttértár, 4100 mAh-s akksi, ugyanúgy HD kijelző. Tehát sokkal gyengébb a P1m, mint a P70![ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Xabi78
aktív tag
-
Diabo6
senior tag
Ezt csak azért írom, hogy megtörjem a csendet
-
Diabo6
senior tag
Azt vettem észre wifinél, hogy akkor csatlakozik csak az adott wifihez, ha feloldom a képernyőt. Nincs jelszó, csak söpréssel nyílik, da addig mobilnetet használ. Nekem van rosszul beállítva valami, vagy ez az alap?
-
Zsee75
tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki a MM ba kaphatón, milyen android lehet.
Muternak vennék egy ilyen telót de jó lenne ha a 4.4 lenne rajta. Nekem az nagyon bejött hiba nélkül teljesít már egy éve. Mókolni meg nem szeretnék vele.
Köszi -
P1eTr0
aktív tag
válasz ncc1701 #10792 üzenetére
Igen, de a MM 60 napot ad saját hatáskörben Elállási információk
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Diabo6
senior tag
Dicsak buksi A7000-re már fellelhető a marshmallow.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest