- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Joacoking
tag
válasz TheRealBear #9951 üzenetére
Driver telepítésekor hibát írt ki.. Inkább hagyom a telepítést :/
Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
Joacoking
tag
válasz Graphics #9954 üzenetére
Ha lehet ilyet, akkor inkább megkérek majd valakit a fórumon, hogy esetleg egy összegért elvégezze a dolgot, valamint őáltala közben én is megtanulom, hogy hogyan kell csinálni, aztán legközelebb már magam csinálom a dolgot. De most hagyom inkább
-
gkrisz78
tag
válasz Graphics #9938 üzenetére
Az én telefonomat nem szereti ez a CM. Már legalább 2x magától újraindult (amit én láttam), egyszer Waze navigáció közben, majd nem tudott felmenni mobilnetre (érdekes pin kódot sem kért újraindulás után). Szerencsére ismert útvonalon mentem, de nem tudok már bízni benne éles helyzetben. Azt hiszem megy vissza a Vibe rom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
beg
veterán
válasz gkrisz78 #9956 üzenetére
Én is fagyásokat, újraindulásokat tapasztaltam, meg átváltott 4-ről 3g-re olyan helyen, ahol az aosp még röhögve tartja a 4-et majdnem teljes térerőn.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Joacoking #9959 üzenetére
A fájl neve nem volt gyanús?
cm-12.1-20160313-UNOFFICIAL-P70.zipAha, tehát egy driver telepítésében falnak ütközök, de azt már tudod, hogy az unofficial milyen különbség a hivataloshoz képest Megsúgom, az életben nem fogsz találni hozzá official verziót.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Joacoking
tag
Nem kezdtem el tölteni a romot, a driverekkel kezdtem. Mivel hibába ütközött az egyik driver telepítője, nem kockáztattam, inkább nem folytattam.. Ezután még ránéztem a CM oldalára, láttam hogy nem volt ott, ekkor jöttem rá, hogy ez még nem a hivatalos.
-
borbas666
aktív tag
Hali. Szerintem elsők között telepítettem a CM-et. Lassan második hónapja használom. Eszembe nem jutna lecserélni. Nálam hiba nélkül teszi a dolgát, holott másnál pedig érdekes hibák fordulnak elő. Eddig még soha nem fagyott le, vagy produkált random újra indulást sem.
Szóval aki szeretné kipróbálni az bátran tegye mert szerintem az eddigi leghibátlanabb rom ami a telefonhoz készült, és ugye folyamatos Ota frissítéseket is kap.
Kell ennél több?[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz KisSarkany #9964 üzenetére
Minél több foglalt, annál jobb: ki van használva. Majd felszabadítja, ha kell, ne próbálj okosabb lenni nála.
-
borbas666
aktív tag
válasz Graphics #9973 üzenetére
Nekem először a needromról letölthető változat volt meg, ez alapból full magyar volt, viszont nem volt semmilyen update.
Aztán valaki itt bedobott egy frisset, azóta az van fenn, de hogy melyik... -
Joacoking
tag
válasz borbas666 #9977 üzenetére
Na szóval elkezdtem telepíteni a drivereket.. Az első felment. Jött a második, ami a telepítés végén kiírta, hogy a drivert nem sikerült telepíteni. Leokéztam, kiírta, hogy indítsam újra a gépet, leokéztam és ekkor előjött a parancssor, benne néhány paranccsal, meg ismét valamilyen üzenettel. Ekkor azt mondtam, hogy hagyom a fenébe, le is töröltem a két drivert, de most érdekel, hogy miért nem akart települni. Lehet, hogy csak ennyi választana el a sikeres Romcserétől. Valaki help pls
-
KisSarkany
csendes tag
válasz ncc1701 #9965 üzenetére
Nem akarok okosabb lenni, de igy hova tegyem amit en akarok hasznalni? A frissitesekrol mar nem is beszelve? Igy egy felev alatt kinovom a telefont :-( a mostani telefonommal is az a baj, hogy mar nem tudom ra felrakni ami nekem kene. A frissitesek is mar a masodik honap utan tiltva voltak...
-
ncc1701
veterán
válasz KisSarkany #9980 üzenetére
Memória=!tárhely. Alap dolgokat keversz.
-
ncc1701
veterán
válasz KisSarkany #9980 üzenetére
Amúgy én még nem tudtam 8G szabad hely alá menni, most is szabad 9.5G. SD kártya helyre bele kell tenni egy 64G-ás kártyát, és kész. Akinek nem elég egy telefonban ~76G, azzal nem tudok mit tenni.
-
nagyúr
Valaki frissítette már a CM-et?
-
Joacoking
tag
válasz Joacoking #9988 üzenetére
Megpróbáltam a rootolást beg leírása alapján, a drivereket telepítettem, de voltak felkiáltójeles eszközök.. az egyiknél telepítettem az ADB-s drivert, a másiknál meg a cdc-t kéne telepíteni, de ebben nagyon sok lehetőség közül lehet választani, próbálgattam egy párat, de miután újraindul a telefon a SuperSU azt írja, hogy nincsenek binárisok telepítve.. valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Joacoking
tag
válasz Joacoking #9990 üzenetére
Valaki segítene? Nem tudok így nekikezdeni a romcserének, mert még a biztonsági mentés sincs meg (root kell hozzá, de azt nem enged adni.. Drivereket már próbáltam win7-en, win10 en, de nem nagyon sikerült) PLS HELP!!!
-
Diabo6
senior tag
válasz Joacoking #9991 üzenetére
Szia. Én már rég csináltam, ráadásul egyetlen egyszer, de valahogy jó lett. Annyit biztisan tudok, higy nekem a win7re simán jó volt az usb driver. Javaslom, hogy várj a kérdésekkel hétköznapig. Vasárnap pihen a fórum, elvétve jönnek fel szakértők, főleg hogy tavaszodik.
-
ncc1701
veterán
Összefoglalóban a vgdn féle OTA frissülő verziójú CM rom van fennt?
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Ó, igen. A jól ismert CM logo a telómon, egyszerűen imádom. Viszont balfasz voltam, nem tettem rá sd-re a gapps-ot, most bootolhatom újra. Tök simán ment, csak a parázást kellett leküzdenem, meg a windowsos driverekkel vacakolni.
-
beg
veterán
válasz Joacoking #9996 üzenetére
Nos. 0-ról akarsz repülőt vezetni. Ehhez türelem kell és nem egy fél vasárnap, amikor mindenki pihen és a családjával foglalkozik Attól még, hogy hsz. cunamit csinálsz, nem fog ugrani senki. Türelem.
A leíráson sem figyelmesen mész végig, mert akkor a root.bat nem erre a hibára futott volna. Ott van, hogy a bat előtt kell az ideiglenes root. Addig nyomkodhatod, amíg el nem kopik az ujjad. A driverek is 1024x linkelve vannak többféle leírással, főképp a win8/10 aláírás kikapcsolására is. Ha nincs rendes driver, nem lesz adb, ha nincs adb, nincs root és dd mentés. Ezeket tedd rendbe, ha ezek megvannak, akkor már félsiker.
Visszatérve: Ha én repülőt szeretnék vezetni, előtte tanulok, tanfolyamra járok, majd vizsgázom. És ez nem egy nap.
Peace.
[ Szerkesztve ]
-
Joacoking
tag
Az adb mentés sikerült, ideiglenes rootot is sikerült csinálni, csak a bat fájlnál jelentkezik a hiba. A fórumon meg új vagyok, még nem tudom, hogy mi történik itt vasárnap.. Attól még hogy androidban 100%-ig ott van valaki, a másikat nem kell cseszegetni. Csak segítséget kértem
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest