- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Egyelőre megnézem mit tudok kihozni belőle root nélkül, lassan megiszom a pertut a vibeUI-val meg a securityvel, elég jól be lehet konfigurálni, csak nagyon oda kell figyelni a jogosultságokra meg kizárásokra.
Ha nem megy, akkor nekiesek rútul.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
chapog
tag
Sziasztok
SMS küldéssel lenne bajom, ékezetes betűk használata esetén nem tudok 160 karakteres sms-t küldeni. Hol kell és mit átállítanom,hogy 1 karakternek számolja az ékezetes betűket is?
Eddigi telefonjaimmal nem volt ilyen baj.
Köszi előre is.
(Vodafone és T-mobile kártya van a gépben, de a T-n megy a beszéd és az sms is) -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Most lehet, hogy nagyon furcsát fogok kérdezni:
Küzdöttem/panaszkodtam az üzemidőre. Nos, annak, hogy mivel töltöm van jelentősége? Úgy értem, gyári, hozzáadott töltő, vagy másik? Ugyanis, az elmúlt 2 töltést a gyári tölrőjéről kapta, és úgy tűnik, sokkal jobban bírja. Ugyanolyan használat mellett reggel levéve 80%-on van most a töltés, míg korábban egy LG 1800mAh-s töltővel töltve (a jelzés szerint 100%-ra, praktikusan ugyanúgy éjszaka) közel nem hozott ilyen eredményt.
Van/lehet jelentősége?
Vagy csak én látok bele olyat, ami nincs is?(#1157) chapog:
Használj visszafelé dőlő ékezeteket, azokat 1 karakternek számolja, és marad ékezeted is.
Pl: à ò ù ì
A korábbi telók valszeg automatice átalakították a sima betűkre az ékezetes karaktereket, és úgy küldték.
Beállítást most gyorsba nem találtam, de valami olyasmit keress, hogy teljes/részleges karakter támogatás (korábbi készülékekben legalábbis valami ilyesmi volt)[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
han_lev
senior tag
Én már egy ideje ilyen kódolású sms-ezéssel élek.
Hagyd ki az ékezetes betűket, bízzál, megértik.
Vagy használd a másik irányú ékezetes betűt. Azt egynek számol
á ú í ó ból van olyan amiben másik irányba hajik az ékezet.
az ő ű helyett rövdet használok..de látom már írták...
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet belelátod
Az első pár napban én is nagyon küzdöttem az üzemidővel, hogy minél jobb legyen ,meg na majd ez elmegy 4 napig..
Ha nem használom a mobilnetet, vagy wifit, akkor jah ,elmenne ez tovább is. De sokat emailezek, meg ilyenek, aztán kell az online.
Délután felé kilövöm, de mivel A-B munkarendem van, csak nagyon mély Taskerezéssel lehetne jól belőni, viszont nem hiszem, hogy nyernék vele, ha egy alkalmazást időzítésekre használnék el.
Szóval nekem 2 nap, ezt hozza stabilan. / max munkahelyet váltok vagy leszokok a közösségi életről / na nem mintha állandóan aktív lennék, de sokszor ott keresnek meg apróbb dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Telekom 3G szokott valakinek olyan csinalni, hogy random leszakad a hálózatról kb 1 percre, ilyenkor csak villok a fel-le nyilacska, de adatforgalom nincs, minden kapcsolat megszakad.. relaxnet M csomag.. Lenovo p780-ban is csinálta..
Köszi -
han_lev
senior tag
Dilemma:
Vagy extremdigital 89.000 ft (mondjuk 10 hónap 8.900 ft és úgy majdnem 100.000íí9
Vagy átugrik az ember komáromba kb 70.000 ért.
??
Egyébként szerintetek ha átkocsizik valaki, akkor talál az ottani euro...csbe ilyen telót?Poco F5/pro
-
beg
veterán
válasz han_lev #1166 üzenetére
Előtte érdeklődsz emailen és megmondják, hogy van-e készleten. Duliee kolléga is ezt tette és volt készleten mire ment érte.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
chapog
tag
Sziasztok.
Mért van az, hogy egy ki és bekapcsolás után a telefon elfelejti azt a beállítást, hogy küldje el a számomat mikor hívok valakit...?
Már többen panaszkodtak, hogy hívószám kijelzés nélkül hívogatom őket, pedig beállítottam, hogy küldje el .
Beszédhívás beállításai/hívóazonosító/szám megjelenítéseÉn vagyok a béna?
-
chapog
tag
-
Faby
senior tag
válasz deminos #1172 üzenetére
Kingo roottal óvatosan, korábban volt vele gond, nem kívánt adatgyűjtés, malware gyanú, egy időben le is volt tiltva xda-n is pl.
Anno LG Optimus F6 kapcsán emlékszem rá, igaz, utána talán rendeződött a helyzet.
Nem tudom, most mi a helyzet, de gondoltam emlékeztetek mindenkit.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Mindkét SIM foglalat képes 3G-re? Tudom, hogy egyszerre nem mehet mind2 azon, ezért az egyik GSM lesz. De tudom váltogatni szoftverből, hogy melyik legyen alapértelmezetten a 3G? Köszi! -
Graphics
Jómunkásember
válasz Tündike25 #1182 üzenetére
Cikket, tesztet olvastal mar?
Csak mert van itt pl temaosszefoglalo is fent, akkor teszt a Mobilarena.hu oldalon, logoutra irtam pl egyet én.
Emellett a lenovomobil.blogspot.com oldalon is vsn egy teszt.
Szoval kezd legfelul
Amugy: nem , nem lehet szoftveresen valtogatni.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
deminos
aktív tag
Emlékszem rá, hogy nem ajánlott volt régebben ez a program. Csak annyit tudok, hogy nekem semmi gondot nem okozott, se a gép, se a telefon nem jelzett semmilyen gyanús tevékenységet, aztán ki tudja.
A drivert a win7 maga rántotta le a netről, semmit sem telepítettem külön.
USB hibakeresést bekapcsoltam előtte.
Először nekem is kiírta, hogy nem támogatott eszköz, utána viszont gond nélkül megcsinálta.Csak azok használják eme programot, akik nem annyira paranoiások.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Athoszka
tag
Nekem más telónál (Lenovo S660) is volt ezzel problémám Vibe Rom alatt. Újraindítás után mindig elfelejtette a beállítást. Ilyenkor meg a szolgáltatónál beállítottat veszi figyelembe. Ezért van az, hogy valakinek meg nem felejti el újraindítás után, mert megjeleníti alapból a szolgáltató. Megoldás, hogy kéred ez legyen az alap, hogy megjeleníti. P780 is csinálja ezt nekem.
-
TheRealBear
tag
Dual Sim mind 2 foglalat aktív Fő Vodafone Mobilnet és Előfizetéses kártya, Másodlagos T-mobile alkalmi hívásokra a banda másik fele Trémobilos és így ingyen beszélünk! De csak az elsődleges Vodafone ról tudok telefonálni! bal felső sarok. Jel maxxon! tipp? Valamint ha ide telefonról szeretnék írni egyből hiba üzenet bármelyik böngészővel h valami áttrinyátási körbe kerültem meg h túl sok át irányítást tartalmaz. Erre is valami orvoslás esetleg?
-
beg
veterán
válasz TheRealBear #1189 üzenetére
Átállítottad a tárcsázót tére? Sim kezelésnél látszik a beállításokban?
Akkor kerülsz átirányítási körbe, ha kilépett a felhasználód a ph-ról. Lépj be mobilról a fórumra a főoldalról és utána jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz TheRealBear #1191 üzenetére
Szia!
Ez egy kicsit zagyva nekem, amit írsz.
Próbáld ki, hogy ha a Vodát kiveszed tudsz-e telefonálni a T-s kártyával.
Ha, igen, akkor a SIM kezelésed van rosszul beállítva.
Ha, nem, akkor a kártyát próbáld ki másik telefonban...A SIM kezelést meg a beállítások - SIM-kártya kezelkése - Alapértelmezett SIM-nél tudod beállítani.
Legalábbis 4.1-nél.Bocs, ha OFFnak tűnik, de még nem tudtam beszerezni a P70-et, s régimen még 4.1-van.
grafnet
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Szia!
Ha, van egy infós embered, aki a cégnél hozzáfér a jelszavakhoz, akkor csináltass egyet magadnak, s akkor a kártyán való variálást te is meg tudod csináltatni az üf-esekkel.
De, egyébként ezt szóvá teszed a cégnél, akkor azt általában egy telefonnal el szokták intézni.grafnet
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
beg
veterán
Aktív képernyős használat: 6ó 50p
Készenlétben: 1n 10ó 2p
Akksi 39%-onAzt hiszem megtartom
-
nagyúr
Hát bíz szeparatista (szakadár) lettem... Lecseréltem a P70-et egy gyengébb JY G4S-re...
De azért még figyelgetek ide is, mert ki tudja...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Graphics
Jómunkásember
-
TheRealBear
tag
válasz grafnet #1192 üzenetére
Nyertél! Még a fura megfogalmazásom ellenére is sikerült megoldani a problémám! Köszönöm!
S129 OTA-n kijött!! 1-2 hónap és az 5-ös Android is !
Egyedül az aggaszt még, hogy Mobilról nem tudok se választ írni se új hozzászólást írni! Bejelentkezik OK!, Fórum betölt OK!, mikor rámegyek, hogy VÁLASZ vagy ÚJ akkor pedig átirányítási körbe kerültél(vagy még, hogy túl sok átirányítást tartalmaz ez a hivatkozás!) és megszakad az oldallal a kapcsolat!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest