- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz SharpSA #1697 üzenetére
Átverős oldal, jelszavas zip, aminek a jelszavát pénzért adják meg, meg a letöltéséért is fizetsz. Amit meg tartalmaz jó esetben le sem fut, rossz esetben tönkre vágja a telefont. Lollit OTA-n keresztül fogod megkapni a telefonodra a lenovotól. Április végére ígérték, de szerintem inkább nyár. Amit nem biztos, hogy fel fogok tenni.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zsee75
tag
Probálta már valaki a tvgo-t. Nekem nem megy.
-
Graphics
Jómunkásember
Aki esetleg még nem nyomkodott P70-est jövőhéten a Veletech-en megtekintheti szerintem a Lenovo standján is.
Tavaly a PlayIT területén voltak, ha esetleg nem akar zsongás közepette telefont nyomkodni, az esemény napján PM-be megkeresve a kiállításon megtaláltok
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
SharpSA
veterán
Még mindig nincs sehol eladó P70... Lassan telik ilyenkor az idő. Még két hetet írnak, mondanak...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ncc1701
veterán
Euronicsban megrendeltem a telót. Ahogy elnézem, várjuk itt páran.
-
TheRealBear
tag
Aki gyorsabban szeretne naprakesz lenni ArcKonyvob Lenovo P70-A "Magyar csoport"-ra keressen es csatlakozzon. Kulon kerem a tema vezetoket is. Rangokat ugyanugy megkapja(to)k.Remelem lesz erdeklodes.
-
beg
veterán
válasz TheRealBear #1719 üzenetére
Remélem nem. Bocs, de itt szakmailag olyan felkészült társaság van, akiknek a tanácsát vakon követem. Ezt egy fb-s csoportról nem tudom elképzelni ismerve a színvonalat. Ennél a topiknál naprakészebb nehezen lehet bármi. De sok szerencsét hozzá.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #1719 üzenetére
Ez olyan vegyes dolog, facen pl Audis csoport tanacsait hamarabb lekovetem, mert pH-n surubb a hasonlo topic...
Itt jobbak a tematikus topicok
Amugy nem talalom a csoportot
[ Szerkesztve ]
-
TheRealBear
tag
válasz Graphics #1721 üzenetére
Teny hogy igy egyszerubb. Esetleg ra lehetne Rss feedelni az itt tortenteket mert tudom tu vagyok a szalmakazalban. De en hamarabb nezem a nagy kek F betut mint ezt a forumot. Valszeg a lustasag es a feledekenyseg az oka h nem szurja ki a szememet az applikacio. Sorry elkorcsosult vilagban elunk!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #1722 üzenetére
Connected csakmert
Fejléckép a tesztemből? ugy vagtam ossze PS-ben
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheRealBear #1724 üzenetére
na majd ha lesznek felmerulo kerdesek benezek.
-
beg
veterán
válasz premete #1726 üzenetére
Nincs vodás kártyám, tehát nem. Hátha benéz valaki vodás és szolgáltat neked adatot. De az sem mindegy, milyen terepviszonyok közt, mekkora térerő mellett méred a 3g sebességét, tehát ami másnál hasít az lehet, hogy nálad cammog.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz TheRealBear #1729 üzenetére
Köszönöm, éppen ez érdekelt, szintén vidéken érdekes nekem is, és csak 3G van. Kb. ennyi a többi eszközömnél is, így megrendelem a P70-et.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz ncc1701 #1718 üzenetére
Jó neked, jelenleg az Euronics oldalán "A termék jelenleg nem kapható webáruházunkban"
[www.euronics.hu/LENOVO-P70-BLUE]Komárom szlovák oldalán vásárolt már valaki, normálisak, hajlandóak magyarul kiszolgálni?
[www.euronics.sk/telefon-mob-lenovo-p70-midnight-blue]protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
TheRealBear
tag
válasz premete #1730 üzenetére
Hat igen a keszulek tudja a 4G-t is "NagyFaluba" erkezve fel fel villan nekem is a jel. De sajna Vodkafon nem pumpolt a toronyfejlesztesekbe annyit
(Halvany pirossal es sargaval jelolve latod a nagyobb varosoknal a 4G lefedettseget.)
mint trékom.
(Itt pedig egy huszast nem tudsz leejteni mindenhol okadja magabol a jelerosseget.)[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz TheRealBear #1733 üzenetére
Telekomról váltottam....azzal olyan 5/1 mbps volt a velencei tónál.
-
TheRealBear
tag
válasz -=MrLF=- #1732 üzenetére
Sk oldalon is csak annyi van, hogy "Do 7 dní" ergo ha megrendeled 7napon bellul "lesz" ezt itthon is eltudod jatszatni csak aztan sajnos nem erkezik meg es stb. Stb.
Van egy olyan erzesem, hogy ide a medencebe kb egyszerre kapunk cuccot. Szlovak,Roman es hasonszoru baratainkal. 1-2 kevesbe popularisabb helyen meg lehet eldugva... -
TheRealBear
tag
válasz premete #1734 üzenetére
En is toluk jottem att vodara. Fel evem bellul a 52525. Szerzodes modositas meg uzletszabalyzat modositas. Zarjolben : Felmondasra nem jogosit.igaz h legyen pl 4000 ft os fix elofizetes es 2ev huseg utan majd 7ezer voot de nopara. Letelt kicsengettem eljottem. Vodanal ezert a penzert 4x tobb cuccot kaptam...
-
espi38
őstag
Sziasztok!Látom nagyon pörög ez a fórum
Kinek hogy működik:
Van egy olyan opció a telefonon,hogy ránézésre kivilágosodik a képernyő,de ez nekem nem működik.
Ha le van zárva ha nincs lezárva a képernyő,van akinél megy ez a funkció?
Köszike -
beg
veterán
Na mégsem olyan f.s a p70, hogy megtartottad? (mondjuk egy vevő lett volna rá...)
"ránézésre kivilágosodik a képernyő"
Nincs ilyen, szerintem te kevered a mindent vivő X2-vel[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz TheRealBear #1736 üzenetére
Egyik kutya, másik eb; ha lenne értelmes áron német mobilnet, akkor azt használnám, ahogy hívni is csak a német simmel hívok mindenkit: negyedannyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
Szerintetek az eMAG mint webshop mennyire megbízható?
Lehet onnan rendelnék P70-et,mert 2 év garit adnak,bár igaz saját garanciát és az esetleges szervizelést az eMAG Depanero S.A. romániai partnercége végzi. Itt 83K-ért lesz kapható ha lesz újra készleten.Másik jelölt Euronics, mely utoljára 76.500-ért árulta, de most nincs webshopban sem.
Harmadik lehetőség Komárom,Losonc vagy Rimaszombat. Ezzel kapcsolatban annyi kérdeznék csak lehet-e bármi hátránya annak hogy felvidékről veszem a telót?(pl OTA frissítés, menú nyelve, akármi).
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
premete
veterán
válasz Vartanus #1746 üzenetére
Én az edigitaltól rendeltem, 81 ezer, szerintem arra is 2 év a garancia.
Idézet a Lenovo magyar oldaláról:
"A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik."
Amennyire tudom, a vásárlás helye határozza meg a garanciát, tehát külföldi számlával nem biztos, hogy javítják itthon.
@Duliee: Mi volt a baja a tiédnek, hogy javítani kellett?[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz premete #1747 üzenetére
Javitjak itthon
En Szlovakiaban vettem.
Semmi, pusztan itt a topicban volt erdeklodes ra, megkerdeztem. Februar 20 ota van meg, hibatlan.
Eladni nem fogom, nagyon bejott, max a P1 Pro kedveert cserelnem. Vagy vmi meglepoen jo Xiaomira.
@Vartanus: Ugyanazt aruljak egesz EU-ban, nincs elteres ezt a tesztemben is irtam, hogy jott ugyanugy az update...
Olvasd el a tesztem. Menu nyelvben sincs elteres, Semmiben sincs... Doboz, csomagolas UGYANAZ
Egy rom van mindegyiken.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Achtung Achtung!
Most kaptam e-mail-ben Komarno-bol!
Jo napot kivanok,
Mai nap folyman erkeztek Lenovo P70 tipusu mobil telefonok.
Erdeklodni szeretnek hogy aktualis e meg az on reszerol.
A valaszat elore is koszonom
Udvozlettel
Michal Homola
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest