Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz anonym1s #2957 üzenetére

    Azért nem a csodálatos magyar garanciáról van szó, hanem egy gyártói garanciáról. Nem mindegy.

    De szerintem ne menjünk bele megint ebbe a témába, már jó párszor le lettek futva ezek a körök itt a topicban. Mindenki más, aki bevállal egy kis kockázatot, meg egy kis mókolást, az rendel kintről olcsón, aki meg nem, és biztosra akar menni a hálózatokkal is, az meg megveszi a hivatalost. A lényeg, hogy örül neki mindkettő.

    A jelenlegi folyam viszont onnan jött, hogy valaki megvett egy összehányt CN-ből kreált WW-t, és a tapasztalt hibákat leírta a fórumon, mintha a telefon hibája lenne, és kijelentette, hogy emiatt nem jön be neki az Asus. Nagyjából.
    Nyilván nem az aktuális ember, de biztos van olyan, aki ugyanígy járt, aztán úgy adja el a telefonját, hogy "Tele van hibával, szar, telepít magától mindent, mindent eldobál, nem jó a 4G, és ezt a rakást árulják itthon 50e-rel többért?". Csak persze fogalma sincs róla, mi van mögötte. És így szépen lehúzza a márka presztízsét itthon. És ez sajnos nem csak az Asus-ra érvényes, hanem minden más olyan gyártóra is, ami régiósan különböző típusokat ad ki, és van ekkora árkülönbség.

    A mi emberünk legalább odáig eljutott, hogy beírta ide a gondjait, és tudtunk rá reagálni, hátha megkíméljük egy olyan telefon eladásától, ami jobb, mint bármelyik, amit 70-ért megkapni itthon.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák