- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabormgp
senior tag
válasz Viper26 #21498 üzenetére
Sikerült összehangolni a telefont az órával,minden szuperül működik,viszont nekem a lokátorban még mindig kijelzi a volt órámat(nem elérhetőként)..pedig töröltem a párosítást.
Ez miért lehet?
Illetve honnan tudom meg,hogy az aktiválási zár már az ő "nevén" van e?[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
Nincs olyan szerintem, hogy apple watch vs hagyományos óra. Mindkettőnek megvan a maga funkciója. Én például csak sporthoz, illetve ha olyan kedvem van itthon hordom az AW-t. Utcára eszemágában sem lenne felvenni az esetek 98 százalékában normál öltözethez a fémszíjas órám kárára.
-
tuzpenge
őstag
válasz Thewent12 #21504 üzenetére
Ez is egyénfüggő. Én nagy "hagyományos" órapárti voltam (vagyok). Imádom a szép órák kinézetét, súlyát, megjelenését, stb. Van is egy 6 db-os gyűjteményem (nem a legdrágábbak, nem is a legolcsóbbak). De! mióta megvettem az AW-ot nem volt a kezemen egyik sem. Az automatákat néha felhúzom, az elemesekből pedig mikor lemerült kivettem az elemet, nem legyen bajuk. Az AW-hoz vettem különböző szíjakat és azokat váltogatom, mikor milyen megjelenés kell. Persze tudom hogy soha nem lesz olyan megjelenése mint egy hagyományos elegáns órának, de mondjuk én nem is mozgok olyan körökben ahol ezt nézik.
ˣ
-
xhege
veterán
Nem mondok új dolgot, de az okosórák terén egyértelműen kiemelkedik az Apple watch iPhone-al használva. Használtam Huaweit, Samsungot, Xiaomit a saját órájával. Egyik sincs ennyire összhangban. A rövid üzemidő nekem is nagyon csípte a szemem,illetve egy kicsit rá is untam a dologra, így én is eladtam az órámat, és most visszatérek a hagyományos órák világába.
-
evo87
őstag
válasz tuzpenge #21505 üzenetére
Én is ugyanígy vagyok. Imádom a klasszikus óráim, imádom viselni a Seiko Samurait, de a Watch annyit adott praktikumban (fizetés, maszkos időszakban a feloldás...stb), hogy reggel már automatikusan azt veszem fel.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
tuzpenge
őstag
Az első huawei watch (a sima acél) parádés volt szerintem (mondjuk kezdetben samsunggal, majd iphonenal használtam). Tökéletes a design, az anyaghasználat (zafír üvege volt), és úgy adtam el hogy tökéletesen karcmentes állapotban volt 3 év után is! Sajnáltam is, de ennyi kütyüt már nem tarthatok, így is túlzásban vannak már....
ˣ
-
xhege
veterán
válasz tuzpenge #21510 üzenetére
Én egy picit racioanizáltam is (nyilván nem általános igazság, csak számomra racionálisabb). Egy Apple watch árából (mondjuk 150-200eFt). Kapsz 3 tisztességes órát. Van egy elegánsabb, egy sport óra, meg egy mindennapos. Ezek azért hosszabb távon változatosabban kiszolgálnak, mint egy olyan eszköz, ami 3-5 év alatt elavul.
Mondom mindezt úgy, hogy tudom, hogy lesz még Appel watchom is... -
GreenGoblin
őstag
Ezzel egyetértek. AW totál veri a mezőnyt okosórák terén sok mindenben. De nekem nagyon hiányzik a hagyományos és nem tehetem meg hogy egyszerre kettő legyen így ennek az árából veszek valami tutit. Meg 1 év után rájöttem hiába jó ez, hiába pontos meg sokat tud, nem használom ki. Felesleges nekem.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
xhege
veterán
válasz GreenGoblin #21512 üzenetére
"Meg 1 év után rájöttem hiába jó ez, hiába pontos meg sokat tud, nem használom ki. Felesleges nekem."
Nincs is ezzel semmi baj. Nekem ami hiányzik belőle az a kényelmes fizetés, a színház mód (lehet nem ez a hivatalos neve), illetve majd ha újra maszkos idők jönnek, akkor a Face ID használata. Sok minden más is nagyon kényelmes volt, de azok annyira nem hiányoznak.
-
CharlieDrop
veterán
válasz GreenGoblin #21512 üzenetére
nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy olyan, mint egy elhasznált szappandarab, nem mint egy karóra.
De nekem annyira jók a funkciói, hogy valószínű megint veszek egyet.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
xhege
veterán
Akkor úgy fogalmazok, hogy az én igényeimhez mérten tisztességes.
Számomra pl ez a hármas elégséges:
Sportoláshoz egy Garmin Forrunner 45.000 Ft.
A hétköznapokra egy Casio Edifice 45.000 Ft.
Öltönyhöz egy Orient Bambino 80.000 Ft.
Ekkor összesen elköltöttünk egy Apple watch 6 árát, ami most az iStyleban 169.900 Ft.
Természetesen elfogadom, ha másnak a tisztességes óra a Breitlingnál kezdődik. Sajnos az számomra már nagyon drága. -
nord_
veterán
válasz CharlieDrop #21515 üzenetére
Pedig a téglalap alakú óraforma igazi klasszikus.
-
BabMester
senior tag
WUT? Már 3 jobb G-Shockot sem kapsz egy AW áráért, az igazi klasszikusok árai meg úgy kilőttek, mint egy rakéta. Egy Omega Seamastert már nem kapsz 1millio alatt, a Moonwatch szintén, egy Rolex Batman vagy Pepsi 8éves várólista vagy a bolti ár 4x-ese, egy új autó ára, ha egyáltalán találsz egyet és ezek csak a kommerszek, még nem is az igazi niche márkák, mint az AP, Patek, JLC meg a többi..
Egy Royal Oak-hoz csak a szíj annyi mint az AW.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, se nincs Apple termékem.
A Watch 3 nem kommunikál androidos telefonnal, ugye,
Asszony ragaszkodik a szögletes designhoz, de androidos telo vanHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
GreenGoblin
őstag
Eladás előtt csak a Watch appban rámegyek az unpair-re és kész? Ez mindent letöröl az óráról?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Arcképgyáros
válasz GreenGoblin #21528 üzenetére
-
Rage47
veterán
válasz GreenGoblin #21528 üzenetére
torold a Find My appbol is az orad
-
Rage47
veterán
válasz GreenGoblin #21531 üzenetére
nekem legutobb nem, ezert erdemes megnezni
-
HUTCHDB
nagyúr
Segítsetek már légyszi.
Vásároltam egy watch-ot itt a PH!-n.
Egyszerűen nem tudjuk törölni a watch-ot.
Hiába szüntettük meg a párosítást, hiába törölte a lokátorból az órát.
1,5 órája küzdünk a dologgal , de egywszerűen nem megy.
Jelenleg itt tartunk:[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nord_
veterán
válasz HUTCHDB #21533 üzenetére
Nekem úgy tűnik, az előző tulajnak kellene újra bejelentkeznie, hogy az óra elveszett státuszát megszüntesse. Aztán párosítsa vissza az eredeti telefonhoz / Apple ID-hoz, majd ezután próbáljátok meg a gyári leírást követni.
-
HUTCHDB
nagyúr
De ez távolról nem megoldható, ha jól gondolom.
Annyi még, hogy a törlési művelet akkor fog befejeződni, ha az óra kapcsolódik az internethez.
De hogyan tudna kapcsolódni, ha el sem jutunk az aktiválásig...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Noxy
veterán
válasz HUTCHDB #21535 üzenetére
Én ugyan így voltam. Felhívtam az eladót, csinált egy ideiglenes psw-t, elküldte, majd amikor aktiváltam az AW-t visszaállította magának a régi psw-t.
Ő volt a hunyó mert nem győződött meg küldés előtt, hogy teljesen rendbe van az AW.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bigdady
nagyúr
E simet hogy aktiválnak az órára?
Mert vodanál qr kódot kellett beolvasnom így ismerte fel. De órával hogy olvasom be? Vagy azt klónozza a Watch app? -
Egy dolgot hiányolok az Apple Watch Support oldalon. Ugyebár Watch 2 és újabb Watch-okkal lehet úszni, mivel elméletileg(ISO 22810:2010 szabvány szerint) 50m-ig vízálló. Oké, de vajon az uszodai/strandi vizet mennyire bírja, mert azért a pH7-7.4(sósav vagy kénsav pH mínusz)/kritikusabb esettben pH7-nél kisebb/ meg a 0.4-1.0ppm aktív klór(ipari klórgáz vagy ipari hypo) eléggé kártékony hatású sok mindennel szemben, márpedig írják, hogy uszodában is lehet használni, de azt már nem közlik, hogy mekkora vegyszer koncentrációt bír ki az óra tömítése?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
trobi28
addikt
válasz st3v3np3t3r #21544 üzenetére
Ha azt írják, hogy uszodában lehet használni, akkor használd.
Gondolom tájékozódtak a mérnökök az alkalmazott vegyszerek káros hatásairól, mielőtt engedélyezték a használatot.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
tuzpenge
őstag
válasz st3v3np3t3r #21546 üzenetére
Én évek óta uszodában, hotelek medencéiben (gyógyvíz is), élő vízben (édes víz) rendszeresen használom. Semmi baja! Nyugodtan használd!
ˣ
-
bigdady
nagyúr
Én is használom mindenhol, prima
-
-Solt-
veterán
Amit te elbírsz, azt nyilván az óra is bírja... ha nem így lenne, akkor fel lenne tüntetve, vagy lakmusz papír is lenne a dobozban.
www.smart-bus.hu
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #21539 üzenetére
No tegnap rendeződött a dolog.
visszahivott az eladó és a végülis sikerült távolról a fiokjabol totorlni az órát!
Orom boldogság!
Koszonom a segitsegeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch Ultra 49MM újszerű állapotban, AppleCare+ 2025.07.26
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest