- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Ha kapok egy értesítést, azt lehet valahol állítani hogy ne csak egy pötty legyen az órán hanem rezgéssel, hanggal vagy valahogy erőteljesebben kapjak infót az értesítésről. Valamelyik app hangot is ad meg rezeg is de valamelyik csak egy pöttyöt rak az órára."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
trobi28
addikt
-
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy eredeti bőr szíj/pántot.
Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés. Esetleg van valakinek mind a kettővel tapasztalata? Vagy legalább az egyikkel?
Az ár ugyan az mind a kettőnél szóval az nem befolyásoló tényező.
Esetleg pro/kontra?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Arcképgyáros
Kínából most mi a legjobb vétel szíjra?
Urvoi márka visszatért már?
-
d.toth91
tag
-
hitchins
őstag
Ha watch-csal fizetek akkor a tranzakciokat nem lehet valahogy atmozgani a walletbe hogy a telefonon is lassam?
Most amit oraval fizetek az csak az oran amit telefonnal fizetek csak a telefonon latszik.[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
Azért van még mit csiszolni az érzékelés pontosságán. Tegnap reggel kicsit később keltem, este 10-től reggel 7-ig van beállítva az alvásidő. Tegnap 8 előtt pár perccel arra ébredtem, hogy rezzen az óra, mondván, ideje állni. Feküdtem tovább gyakorlatilag mozdulatlanul, kb 3 perc múlva újra rezzen, és közli, hogy gratulálunk, elérte az állás célt, egy órával közelebb van a célhoz.
A másik ez az üzenet:
Maradjon mozgásban, hogy elérje az állás célját. -
tboldi
nagyúr
válasz CharlieDrop #19915 üzenetére
Pedig emlékeim szerint ott kell legyenek, de talán rá kell bökni azt adott kártyára is.
Most nem tudom ellenőrizni, nincs nálam az óra (mármint párosítva sincs).[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz CharlieDrop #19917 üzenetére
Lehet, hogy a watchOS 7-tel átvariálták?
Most elbizonytalanodtam. -
nagyúr
Watch app - Wallet és Apple pay - a kártyára kell bökni, majd ott kártya alatt: tranzakciók
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
divan
őstag
-
Noxy
veterán
Van ott más is. [kép]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
divan
őstag
válasz CharlieDrop #19926 üzenetére
Ez a telefonon a Watch applikációban van.
-
divan
őstag
Megjött az Apple Watch 5-öm. 3-ast fog váltani. Mi a legjobb módja a váltásnak? Azt gondoltam, hogy megszüntetem a párosítást, elvileg akkor csinálnia kellene egy mentést az iCloudba, majd párosítom az újat, az visszaállítja a mentésből, és kész. De itt az Apple oldala azt írja: Ekkor a rendszer törli az Apple Watch tartalmát, eltávolítja az iCloudból, és az aktiválási zárat is eltávolítja.
De nekem nem kellene, hogy eltávolítsa az iCloudból, vagy ez fals infó?
Mert itt ezt írja:
Mielőtt törlődne az összes tartalom és beállítás az Apple Watchon, az iPhone létrehoz egy új biztonsági mentést az Apple Watchról. A biztonsági mentés segítségével visszaállíthat egy új Apple Watchot.
Mert ez is lenne a logikus. -
Noxy
veterán
válasz CharlieDrop #19926 üzenetére
mivel telóval még nem fizettem (új) nincs is tranzakcióm...
Bocsi de az a watch topik.
Az órás fizetésről van szó, ha az órával már fizettél, akkor annak a watch app-ban a walet-nál ott kell hogy legyen. [kép] Ennek semmi köze a telefonos fizetéshez.
A 2 eszközzel való fizetés összesítését meg a bankod app-jában látod.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hitchins
őstag
válasz hitchins #19912 üzenetére
Igen ez megvan. Elnezest en fogalmaztam rosszul.
Szoval arra lettem volna kivancsi hogy nem lehet-e elerni valahogy az osszes apple pay fizetes megjelenjen egy helyen listazva ( oras/telefonos fizetes egyutt)
Bankos alkalmazasban termeszetesen latom de mivel sok mas tranzakcio is van ott az sajnos atlathatalan. -
szekra
addikt
válasz Totheground #19932 üzenetére
2-vel feljebb lévő hozzászólás screenshot, "Apple Watchcsal" se semmi.
-
Noxy
veterán
válasz hitchins #19933 üzenetére
Bankos alkalmazasban termeszetesen latom
Akkor néz rá az egyenlegre. + vagy -.
Sztm az elég átlátható.
Vagy az ApplePay-nak számlát is kellene vezetni?[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz mr.tamasbiro #19940 üzenetére
-
hitchins
őstag
Nalad ez a stilus alap vagy csak unatkozol?
Tegnap az iphone topicban talaltal be valakit most ez..Oszinten baromira nem vagyok kivancsi a kommentarodra meg a beszologatasokra.
Feltettem egy normalis kerdest.
Ha nehezedre esik kifacsarni magadbol ertelmes valaszt akkor inkabb ne eroltesd.Kosz
[ Szerkesztve ]
-
Marci6
tag
Hetente felmerül a kérdés melyik védőfólia jó a watch-ra, most itt van egy, ami nagyon nem jó
Mivel pont nem volt ali-n Rock Hydrogel, beajánlotta ezt, de mindenki kerülje, elképesztően gagyi minőség (a sarkai be vannak vágva, hogy rá lehessen hajtani a kijelzőre, de ezért mindenbe beleakad és 1 nap alatt le is esett, anélkül, hogy kiléptem volna a házból )
Szóval nálam továbbra is a Rock Hydrogel marad a nyerő. -
CharlieDrop
veterán
hm, elkezdenek jönni az S6 leárazásáról a hirdetések, ezek szerint várható a hetes?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
tboldi
nagyúr
válasz CharlieDrop #19949 üzenetére
Várható... úgy 8-9 hónap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.