Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz Stanley-B. #3700 üzenetére
Egyes oldalakon az a hír terjed, hogy a 35-36. heti gyártásúak kopnak. Szerintem nem biztos, tudtommal az Apple nem nyilatkozott erről a dologról.
-
irgum
addikt
válasz SonicVersus #3705 üzenetére
-
balika333
tag
Nekem 2003-as gyártás a honlap szerint hagyjuk már
Samsung S22 Ultra
-
AZTA
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni a stream nézésben jártas emberektől hogy a twitch tv alkalmazással tudtok-e hd-ban streamet nézni ezen a telón?
-
exelsior1
senior tag
Sajna burkolat gondom nekem is van. Simán lekopott az alján egy rész attól, ohgy hangyányit nekiütöttem műanxagnak. Meg a hátulján van valami folt szerűség ami nem jön le és nem tudom hogy került oda. Viszont a fogása jó, és hiába könnyű azért kifejezetten masszív és nagyon kellemes a hátlap tapintása, mintha polikarbonát lenne kb
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
maki12
senior tag
Sziasztok!
T-Mobile-os apn beálítás mi?
Beállítások-->Általános-->VPN ???
Vagy hogy tudok kapcsolódni az internetre?Sehogy sem akarja...
HTC U11 & Nikon D5300
-
erdoke
titán
Tartalmazza a független és a T-s készülék is a szükséges beállításokat, nem kell hozzányúlni. Ha van élő mobilnet előfizetésed, kapcsold ki-be az adatot, vagy indítsa újra a készüléket, látnia kell a T-s netet.
A VPN-nek semmi köze a mobilnet kapcsolódáshoz.A legjobb aláírás a héten
-
fux82
tag
Valaki segítene abban, hogyan tudok ebookot, worldot, pdfet a telefonra másolni, csak mert az ituneson hiába próbáltam nem rakta fel az ebookokat... Mielőtt felmerülne a kérdés az egyetemi cuccaimat szeretném felrakni, de nem akar összejönni. Eleve emailból megnyitott dokumentumokat nem tudom valahová lementeni csak megnyitni?
-
zaskar
senior tag
Én letöltöttem a store-ból a ShuBook nevű ingyenes readert, ez emailből megnyitja a következő formátumokat és el is tárolja: EPUB, TXT, PDB, PDF, RTF, DOC, XLS, PPT. Ez olvasásra is teljesen jó. Emailben elküldöm magamnak a fájlokat, aztán lementem vele. Persze ezen kisebb fájlokat értek, mondjuk 10 Mb alattiakat...
Szerk: mondjuk azt hozzáteszem, hogy főleg epub olvasásra használom, a többi formátumot nemigen próbáltam, azok a leírásánál szerepelnek. Egyszerű ingyenes program még a FileApp is, az wordre, excelre biztosan jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
Na ma egy érdekes buggal találkoztam...headseten keresztül próbáltam telefonálni, de kicsöngés helyett azonnal elindult a hívásszámláló és saját magammal beszélgettem. A fülesen a másik felet egyáltalán nem hallottam, helyette viszont én és a környék háttérzaja törte meg a csendet. 6-ik hívás kísérletre lett jó.
-
SATIKA31
tag
Csao!
Csak nekem nem működik a "ne zavarjanak" funkció? -
The IT guy
tag
Több ember a mai napon smst kapott egy "furcsa" számról, miszerint az Apple ingyen osztogat iPadet meg iPhonet... frankón van még olyan ember, aki ezeket elhiszi?
Amúgy valami ilyesmi van benne hogy:
A telefonszolgáltatója által kapott információ alapján kíválasztottuk Önt az Apple ingyenes ajándékára, kérem látogasson el az apple.hu.ip3.cc oldalra. KÓD: XXXX
-
szmissz
senior tag
válasz The IT guy #3724 üzenetére
Miért ne hinném el? Én is kaptam, meg kellett adni a bankkártya számom+címem, hogy leellenőrizzék, hogy ki vagyok és küldték a visszaigazolást, hogy 2 héten belül megkapom az új iPadet.
Szerencsém volt!
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
pomk
őstag
Szükségem lenne egy olyan app-ra, amely időzítőként működik.
Arra lenne szükségem, hogy egymás után 3-4 különböző időt beállítok, elindítom, és folyamatosan megy, de ha az egyik lejár, akkor jelez.
Pl.: 2p -> jelzés -> 1p -> jelzés -> 2p -> jelzés...
A jelzést követően automatikusan folytatná a számlálást addig, míg az utolsó időzítés le nem telik.Valaki használ ilyet? Tippeket tudnátok adni?
-
kchris78
veterán
válasz szmissz #3725 üzenetére
és a telefonszámod is megadtad frankón?
én már csak a poén kedvéért is megnéztem az oldalt - OSX-re csak nem települ fel valami Wines féreg, és ezt olvastam (a legelső random kóddal ment ):
Az akció 2013-01-01-től 2013-06-30-ig tart. Ez egy előfizetéses szolgáltatás. Az előfizetés 508 Ft-ba (ÁFÁ-val együtt értendő) kerül fogadott sms-enként, 6 sms-t küldünk hetente, melyekkel 3 termék vehető igénybe. Szeretnéd megszüntetni a szolgáltatást? Küldd a STOP jelszót a 1782-re. Alsó korhatár 18 év, a számla fizetőjének engedélyével. Szolgáltató: Artiq Mobile B.V. Amennyiben további segítségre van szüksége kérjük, hívja segélyvonalunkat a 06-80-016232 számon, vagy írjon az info.hu@yamoja.com-ra.
Szóval ez a lényeg. Jól beszivatják az embereket, egy 500-ast benyalnak elég sok embertől, ez a szöveg ahogy nézem pont úgy volt telefonra kialakítva hogy aki nem látja hogy scrollozható az oldal az azt hiszi hogy nincs is ott ez a szöveg... (milyen dizájnos is az eltűnő scrollbar, de ilyenkor nem szerencsés... érdekes lesz ha már az egyszeri júzernek már a webcím sem fog megjelenni...)
-
gofry
senior tag
No srácok. Itt az új i5. Pénteken bevittem az istyle-ba. Ma délután jött a mail ,hogy mehetek az újért
51. heti gyártás. Tehát igencsak karácsonyi darab
Tökéletes eddig. Nem ropog , nem zörög, nem lazák a gombok. A home gomb egyszerűen tökéletes és a féy sem szűrődik. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz kchris78 #3728 üzenetére
Még ha csak 500-al vágnák át az embereket, de heti hat darab sms-t küld az 6x508 Ft., így egy laza 12E forintos sms forgalmat generál a számládra... a szifonon írnak is róla.
(#3725) szmissz Azért legalább egy szmájlit nyomhattál volna rá, mert még a végén lesz aki komolyan veszi!
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
BossBoss
őstag
Ha kicsit megrázom a telefont már zörög. Nem kellene?! Azt tudom ha a kijeltőt erősebben megbököm akkor a kamera lecséi is zörögnek(i4 óta ilyen mind). Na de rázásra másnál milyen? Nem mintha nagyon zavarna, csak kiváncsi vagyok, hogy normális-e a jelenség....
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz SonicVersus #3734 üzenetére
Akkor nem unatkozol. Amúgy nem zavaró csak érdeklődtem. Szerencsére a kopás az elkerült eddig. Pedig tok és fólia nélkül használom.
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta van I5-öm, egy 3GS-t váltottam le vele. Annyit kérdeznék, hogy kinél milyen minőségű a telefonbeszélgetés? Mert a 3GS-hez képest én nagyon-nagyon gyengének érzem, már az első hívásnál hallottam magam visszhangban és a beszélgetőpartner is panaszkodott, hogy olyan, mintha orrból beszélnék. Ezen lehet valamit javítani? Mert a 3GS-nél hozzászoktam a tökéletes minőséghez.
Ami még furcsa, hogy elég hangosan kattog a bekapcsoló és a Home gomb, ilyet a régi telón nem tapasztaltam, ott nagyon puhán működnek. Ez hiba, vagy ilyennek kell lennie?
-
ZooLee
senior tag
válasz Teszla_ #3737 üzenetére
A gombok kattogása hamar elmúlik, nekem már sokkal csendesebben járnak.
A hangminőséggel semmmilyen gondom nincs, ugyanolyan szépen szól, mint az N8 anno, pedig annak kiemelkedően jó volt a telefonhangja. Szerintem a problémádat inkább a hálózat okozhatta, próáld majd meg a hívást máshonnan, vagy le-feljelentkezni a hálózatról. (melyik szolgáltatónál vagy egyébként? A T-nél mostanában kritikán aluli a szolgáltatás helyenként)
-
Teszla_
senior tag
Vodafone-os vagyok, itthonról telefonáltam, eddig itt semmilyen problémám nem volt. Annyit csináltam a telefonnal, hogy kapott egy fóliát a kijelzőre, a hátulján a gyárit hagytam, de az alját levágtam, hogy a mikrofonra ne érjen rá, valamint kapott egy alumínium tokot, de elvileg az sem takar el semmit. Majd kiveszem a tokból és megnézem úgy, hátha az okoz valamit, bár ezt nehezen tudom elképzelni
-
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #3739 üzenetére
Kipróbáltam tok nélkül, én jobban hallottam a másik felet (talán már hasonló volt a 3GS hangminőségéhez), egy picivel engem is jobban hallottak, de még mindig panasz volt, hogy néha mintha orrból beszélnék.
Jelenleg 6.01-es szoftver van a telefonomon. Érdemes lenne megpróbálni a 6.02-t? -
irgum
addikt
válasz Teszla_ #3742 üzenetére
Apple.hu-ról:
A telefonon három mikrofon található: egy elöl, egy hátul, és egy a készülék alján. Az első és a hátsó mikrofon együttműködésével történik a nyalábformálás – ez a technika segít az iPhone-nak a kívánt forrásból érkező hangra összpontosítani, így tisztábban hallatszanak a beszélgetések.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Akkor ezt tényleg rosszul tudtam. Az elülső mikrofon merre található? Mert annyit kibogarásztam, hogy a beszédhangszóró felett a másodlagos kamera van. A hangszórótól balra viszont a távolságmérő van? Ha igen, akkor hol a mikrofon? Fekete a telefon, így nem nagyon látni a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest