Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz Onderon #3799 üzenetére
Remélem, hogy tényleg új telefon lesz, mert már a gondolattól rosszul lennék, hogy ennyi pénzért olyat kapok, amit más használt előtte. Biztos jó lenne az is, de nekem nem kéne.
SATIKA31 az, hogy más az IMEI-je, még éppen nem jelentené, hogy nem lehet felújított telefon. De remélem igazad van neked is és új telefon lesz belőle.
-
gofry
senior tag
Srácok a 3 napon belüli kötelező csere körülbelül 5 éve nem ismeretes a magyar jogban mint kötelező érvényű jogszabály.
-
domerator
veterán
válasz Onderon #3806 üzenetére
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
A rendeletre tessék rákeresni, szám alapján már menni fog, én nem találtam olyan linket az első oldalon, ami arra utalna, hogy ez nincs érvényben.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Onderon
senior tag
válasz domerator #3807 üzenetére
úgy tűnik még érvényben van! köszönöm! így azért tiszta a kép! "meghibásodás" és "a rendeltetésszerű használatot akadályozza" pedig fontos, főleg utóbbira nagyon szeretnek hivatkozni
[ Szerkesztve ]
-
fux82
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy az automata fényerőállítás nem működik? Ezzel nem hajtanak el, ha esetleg garanciában cseréltetni szeretném. Nem biztos, hogy bevinném e-miatt, de egy 200k-s telefontól elvárnám, hogy egy ilyen egyszerű dolog működjön rajta... Vagy csak én vagyok láma, hogy nem tudom működésre bírni?
-
gofry
senior tag
Az ilyen esetek többéségében működik az...csak ios6-ban és iphone 5 esetén teljesen máshogy mint az eddigieknél.
Kapcsold ki az autot. állítsd kb félútra vagy kicsit kevesebbre a csuszkát normál fényél, kapcsold be az autot.
Hagyd nyitva a fényerő állítást, tedd lámpa alá a telefont és nézd meg, hogy szép lassan elmozdul-e a csuszka. Nem fog eszeveszettül ugrálni, de lassan kell mozdulnia. -
Teszla_
senior tag
Nekem a 3GS-nél csak felfelé megy a fényerő, lefelé nem. Csak az rakja rendbe, lezárom a képernyőt, majd feloldom és akkor leveszi annyira, amennyire amúgy kellene. Az i5-nél működött mindkét irányba, amíg nálam volt, de tényleg lassabban, mint a régebbi típuson.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Megkéne pörkölni a fémet, hogy elszíneződjön például egy gyújtóval.
-
pomk
őstag
Én is leejtettem a múltkor. Tokban van. Megnéztem, semmi hiba. Remegő kézzel megnyomtam a középső gombot, hogy megnézzem üveggel is minden rendben-e? Erre nem reagál rá. Nyomkodom, semmi. Megnyomtam felső gombot, arra felvillant a képernyő. Na fas.a, gondoltam. Tönkre ment a gomb...ekkor vettem észre, hogy az egész kijelző kiugrott a házból ~2-3 mm-re. Visszapattintottam, azóta minden rendben.
-
Ck.
addikt
Sajnálom a történteket, tudom milyen szar érzés.
Most akarunk az asszonypajtásnak is rendelni egyet, de Ő mindenáron fehéret akar. Nekem is az van. Már majdnem rábeszéltem, hogy legyen fekete, én meg majd odaadom az enyémet helyette, de asszem ezek után és amiket láttam bemutató készülékeken, meggondoltam magam. Jön inkább még egy fehér. -
SonicVersus
tag
Gyerekek, nekem ma jön a 4. ! cserekészülek Remlem nem lesz 5...
-
nord_
veterán
Akkor fordítsuk már meg a kérdést...
Van értelme egy 4" és két 3,5" képátlójú telefon mellé még egy negyediket is behozni? Mégis, mekkora kéne?
Ráadásul pont attól a cégtől várnak gyengébb anyaghasználatú telefont, amelyik pont arról híres, hogy nem ismer kompromisszumot a minőség terén? -
manchester85
veterán
A 3,5 nyilván kivezetésre fog kerülni, hacsak nem azt szánják olcsóbb modellnek. De lehet, a 4" lesz majd az olcsóbb, és jön egy 4,5"-ös csúcsmodell, ki tudja. Az tuti, hogy most kezd picit szarban lenni az Apple, mert nem fogy úgy az i5, ahogy kellene. Persze ezzel fel kell adniuk az egykezes filozófiát, de ha az üzlet nem megy, akkor minden cég változtat, ez már csak így van. Lehet, hogy bemutatnak egy teljes iPhone family-t, ahogy tették azt az iPodoknál. Ez nagyon szép és jó, hogy az i4 az olcsóbb iPhone, csak a gond az, hogy még ez sem olcsó (120 ezer) vagyis annyiba kerül, mint egy Samsung csúcsmodell pár hónap után, a másik gond, meg, hogy egy közel 3 éves telefonról beszélünk. Az emberek pedig frissen megjelenő dolgokra vágynak, ha olcsóbbat akarnak, akkor is. Így marketing oldalról nézve, egy újonnan bevezetett termék jobban eladható, ha olcsóbb, mint egy lejárt lemez, ami elavul, és így lesz olcsó.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #3841 üzenetére
Fél év múlva már a 4S lesz az olcsó. Ez meg mai szemmel is teljesen kifogástalan minden szempontból.
Egyébként nagyon nem örülnék, ha az Apple is elmenne a tepsifonok irányába. Az i5 még korrekt, főleg azért, mert a befoglaló méret nem nőtt ahhoz képest, hogy pl. a windows mobilok mekkorák (ld. Lumia 800).De ez a mellékszál csupán spekuláció - majd kiderül, kinek lesz igaza.
-
SATIKA31
tag
válasz SonicVersus #3844 üzenetére
Bizunk benne.
-
manchester85
veterán
Az a baj, hogy nem lesz olcsó. A 125 ezer neked olcsó? Az iOS egy jó dolog, de aki nem ismeri, az csak annyit fog tudni, hogy ennyi pénzért a konkurencia csúcsmodellje is megkapható 2-3 hónap után, bivaly erős specifikációval, ráadásul az iOS 7-tel már közel se lesz olyan gyors a 4S sem, gondolom. De mint írtam, az emberek új dolgokra vágynak. Ha kidob egy picit olcsóbb telefont az Apple, annak nagyobb a vonzereje, mint a leértékelődött régi modellnek. De ezt már leírtam az előbb is.
i6 Silver
-
Teszla_
senior tag
Megérkezett tegnap a második iPhone 5-ösöm. A beszédminőség szerencsére ezen már tökéletes, meg úgy általában minden más is. Egyedül megint a wifi kezdett szórakozni ma. Kiálltam az ablakba, erre nem találta a kb. 3 méterre lévő router jelét. Mondom fasza, megint mehet vissza. De most próbálgattam és kiderült, hogy az alumínium ház a bűnös, nagyon megfogja a wifit. Konkrétan a konyhában már nem látott egy routert sem (~60 m2-es lakás, tehát max 4-5 méterre van a konyha). Végigpróbálgattam a konyhától a szobáig, 1 méteres lépésekkel, tokban és tok nélkül is a wifi jelerősséget és ahogy láttam, nagyon sokat befolyásol a tok. Szerintetek most ezzel mit csináljak? A tokot még a telefon előtt vettem, szerintem van egy hónapja. Menjek vissza a boltba, hogy nem kóser, csak eddig ezt nem tudtam megnézni? Van egy sejtésem, hogy elküldenének a fenébe. Vagy írjak a gyártónak (Cooler Master, tehát nem kis név) és kérdezzem meg őket? Mert így használhatatlan a tok, 13 ezer forintom meg benne áll. Annyiért kicsit drága lenne dísznek.
-
Ck.
addikt
válasz Teszla_ #3847 üzenetére
Egy probat mindenkepp meger a dolog, nincs vesztenivalod. En tok nelkul hasznalom, router fent az emeleten, konyha lent a haz masik sarkaban es fullos jelerosseg van ott is. iOS 6.0.2.
Ugyhogy en is a tokra gyanakszom, plane hogy fembol van az is, ha jol emlekszem a sztorira.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Docker konténerizálás
- Raspberry Pi
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest