- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
AZTA
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni a stream nézésben jártas emberektől hogy a twitch tv alkalmazással tudtok-e hd-ban streamet nézni ezen a telón?
-
AZTA
tag
Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy gyári független iphone-t, ami hibával van beadva hivatalos apple szervízbe, és már biztos hogy cserélik, akkor az újra mennyi garanciát fognak adni? Csak olyan írjon pls aki nem tippel hanem esetlegesen tényleg tudja. Azért kérdezem mert lehet hogy eladnának nekem egy ilyet, de azt mondja az illető hogy 3 hónap garit ad elvileg neki a szervíz majd az új telóra és érdekelne hogy tényleg ígyvan-e standard eljárás szerint.
-
AZTA
tag
Nyiregyhaza kornyeken vki tudna segiteni normal sim kartyat i5be valo nano simme vagasban?
-
AZTA
tag
Valaki meg tudná mondani hogy az iphone 5 az email, facebbok, appstore accountokat sim kártya alapján tárolja, vagy sim csere után is megmaradnak automatikusan? Mert ma vettem egy i5-öt, de a számhordozásom csak jovohéten lesz kész, és most csak egy átmeneti sim van benne, ezért kérdem hogy kezdjem el addig belakni a telefont vagy semmi értelme és egy hét után kezdhetem majd előröl?
-
AZTA
tag
Tudnátok ajánlani nekem az i5 hátlapjára fóliát? Vagy esetleg van valaki aki nyíregyházán ezzel foglalkozik? Mert az egyik gsm boltban azt mondták hogy a hátlapra nem tudnak fóliát tenni mert az alján meg a tetején ugye eltér az anyag, és úgyis feljönne hamar.
-
AZTA
tag
Hát ha független a telefonod akkor már nem sokáig fogják neked cserélgetni. Mert lejár az elsőről az 1 év és utána már nem fognak veled foglalkozni. Egyébként nem hiszem hogy ennek köze lenne ahhoz hogy függő vagy függetlent vettetek. Esetleg az lehet hogy ott vmi szállítmány ilyen, de az elég nagy blama lenne.
-
AZTA
tag
De ha meg kerület függő, akkor nem is biztos hogy csak a telefon hibája.
-
AZTA
tag
Létezik már olyan teljesen ingyenes app, amivel offline is lehet gpst használni normálisan, Magyarországon belül?
-
AZTA
tag
Ja meg még vagy 5 mire boltba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest