- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #7200 üzenetére
A zaj az nem szubjektív dolog, az van, max van akit nem zavar De majd linkelek pár előtte utána képet es akkor majd titeket is fog zavarni
A bemozdult kéznek az az oka hogy túl hosszú záridőt alkalmaz ha kevés a fény,mivel nincs olyan erős vakuja mint egy kompaktnak (és/vagy) az iso-t se tudja annyira felnyomni (Pedig fényerővel jól állunk , F2.4es az obija)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
bmatyi
tag
Új telefon vásárlását tervezem, a budget kb. 80-90k. iphone 4s még mindig jó vételnek számít?
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #7202 üzenetére
Na, itt van pár kép.Az elsőnél a fehéregyensúlyon is állítottam. Az utolsó nem a legjobb példa, az már eléggé menthetetlen volt, de ez van
Az első 2 képnél nem a teljes képet látjátok,hanem megvannak vágva, így jobban látszik az eredmény.
Az első a "sima" a második az "utómunkázott". Némelyik kapott egy kis kontrasztot is.ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Jamesb2
aktív tag
Miért csinálja a gépsas mostanában hogy csak úgy kilép bármiből?
Megnyomok egy alkalmazást, bevillan és kidob a menübe... Mint egy két évvel ezelőtti droid...
Viszonylag frissen újratelepített fw, visszatett mentéssel.Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #7207 üzenetére
Ez a zajos képeknek még abszolút vállalható kategóriája. Az oldalról fotózott autós kivételével pedig az utólag megpiszkált képek sem sokkal jobbak. Illetve ilyen fényviszonyok között ne is csodálkozz, h zajos lesz, max a Lumia 920 tudna jobbat telefon szinten. Bár ez is úgy lenne jó, ha több telóval lettek volna fotózva ugyanezek az események, tárgyak. Szerintem nem rossz a 4S kamerája. Én a beépített képszerkesztőt rá szoktam engedni néhány képre, az is jó munkát végez függetlenül attól, h automata.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #7210 üzenetére
Hát nem tudom, engem zavar egy kicsi zaj is. Persze... TELEFON nem fényképező Majd nyáron csinálok egy i4S vs N95 vs E50 vs kompakt vs DSLR összehasonlítást
Szerk.: Remélem nem csak iphone-on keresztül nézted meg a képeket
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #7211 üzenetére
PC-n néztem őket. Amúgy az utóbbi 2 évben rengetegszer váltottam telót (saját magamhoz képest), Samsung Wave, SE Xperia ray, Lumia 800, i4S, de egyik sem csinált olyan jó képeket, mint a xenon vakuval megpakolt Nokia 6220 classicom. Az egy remek kis telefon volt, ilyen 20-30ezres kompaktokat még ma is simán lever!
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #7213 üzenetére
azt csak kontrasztnak raknám oda, természetesen, tudom hogy minden màs esélytelen vele szemben Szerintem még az öreg kompaktom is " ütni fogja" a 4St.
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz Jamesb2 #7216 üzenetére
Azt hittem feltűnt nektek hogy azért írogatok ide mert már van 4S-em
Azért linkeltem mert csomó ilyen van...barátnőm most keres i4-et, egy haver meg 4S-t és csuda dolgokra bukkanni...kedvencem a 90ezerért hirdetett 4S...ami a képek alapján 4 ...
-
tomi5244
őstag
válasz Zozzer888 #7218 üzenetére
Magát a hirdetést fikáztuk, legalábbis én!
Egyébként rá kontráznék egy ilyennel. A hazai adok-veszek piacon talán a vatera lehet a legbiztosabb. Ritkaság a 100%-os megbízhatóság.
i4S 16GB független Ha lenne rá most keretem akár rá is nyomnék....
-
tylerddd
veterán
Valaki kihozta apróért a szolgáltatótól és beadta GSM boltba, vásárlástól meg pörög a garancia. A "bolti garancia" meg gondolom az, h ha bedöglik, ők mennek a szolgáltató felé. Ezt sokan csinálják, akiknek millió pontjuk van és olcsón elhozhatják a telefont, de nincs rá szükségük. Tele vannak a GSM boltok ilyen függő, de 0 perces telefonokkal is.
-
legenda
válasz tylerddd #7223 üzenetére
erősen problémás lehet az ilyen telefon megvétele, amihez nem adják tovább a szolgáltatós jótállási jegyet, hanem csak a gsm üzletbe lehet visszavinni.
olcsón elhozni 4s telefon, ami még mindig annyiba kerül például a t-mobile kínálatában, mint bő 1 éve?
ráadásul úgy beadni egy gsm üzletbe, hogy még nyerő is legyen? nem arról híresek a gsm üzletek, hogy túl sokat adnak érte...
esetleg csak nagyobb csomagokban kihozva, úgy meg tényleg rizikós - az esetleges letiltás miatt -, persze vannak kivételek, de akkor adhatnák hozzá a szolgáltatós jótállási jegyet, jóval nagyobb bizalmat élvez az, mint a gsm bolti garancia.
úgy tudnám talán elképzelni, hogy kevés szolgáltatós garancia van már rá, ezért adnak rá inkább 6 vagy 12 hónap gsm bolti garit, de ez sem sejtet túl sok jót, de még mindig jobb, mint amikor nincs is szolgáltatós jótállási jegy a függő készülékhez, mert kérdéses az előélete...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #7223 üzenetére
Aha televannak!
Aztan elaraulom neked, hogy egy ilyen bolt 1-2 honapja visszavett 5-6 darabot amit le is tiltottak!
Az a szep amikor egy ilyen megall a user kezeben es onnantol off...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
tylerddd
veterán
Platinás ügyfeleknek, akik millió pontot összetelefonálnak (mondjuk egyéni vállalkozók) potom pénzekért odaadják, de mivel nem kell nekik (pl. náluk nem bírja szuflával a kiképzést), beadják boltba. Hűség lejárta közelében ugye küldik az SMS-t, h van lehetőség kedvezményes készülékváltásra.
Vagy van az, amit GGMPC említ, h elhozta részletre, de nem tudta fizetni és így adja be. Anno vásárlás előtt én is sokfelé érdeklődtem, hátha olcsóbban hozzájutok valahol. Sajnos rá kellett jönnöm, h az olcsó i4S-ek körül van valami gebasz, a rendes gyári garis meg ugyanolyan árban van náluk, mint bárhol másutt. Akkor meg inkább megveszem szolgáltatónál, az remélhetőleg tiszta, akár részletre is elhozhatom, köthetek rá biztosítást stb.
@ GGMPC Nem azt mondtam, h onnan kell venni occsóér', hanem hogy ott így tudják kedvezőbben eladni. Meg amit mostanában látok és szerintem haláli, h vannak úgynevezett OEM kiszerelések, zacskós telefon egy töltővel és szevasz!
-
legenda
válasz tylerddd #7227 üzenetére
nem mondom, hogy letetlen, de szerintem nem jellemző, hogy a nagyon sok pontot összetelfonáló - vállalkozó - azért hoz ki telefont, hogy aztán beadja gsm üzletbe, ahol nem túl sokat adnak érte, mert nem azt nézik, hogy valaki vállalkozó...stb, hanem a készülék szolgáltatós mivoltát.
pláne igaz ez iphone 4s és 5 esetén, ami nem kifejezettn olcsó a szolgáltatóknál.
az a valószínűbb és jellemzőbb, hogy problémás a telefon tulajdonosa, vagy mókoltak valamit a készülékkel, és ezért nincs hozzá átadva a szolgáltatós jótállási jegy, hogy csak hozzájuk lehessen bevinni, ha probléma lenne a telefonnal, nehogy a szolgáltatzónál kiderüljön a hiba.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Zozzer888 #7229 üzenetére
attól még van hozzá szolgáltatós jótállási jegy, mivel azt a telefonhoz adják, és 6 hónapos készülék esetén, még 6 hónap jótállás illene hozzá.
mindig adom az általan a szolgáltatónál vásárolt, de még garanciális telefonjaimhoz a szolgáltatós jótállási jegyet, ha eladom a telefont. a jótállási jegy a telefonra szól, és mivel alapban az elég a garanciális ügyintézéshez, így minden okés.
a 4s mellé már nem adtam oda, mert azt 13 hónaposan adtam el, de garis telefon eldásakor, mindig adom tovább a telefonnal.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #7227 üzenetére
Hat en ilyeneket sosem vennek - akkor inkabb NOKIA 6310! (Nem mintha az ciki lenne)
Viszont tudom, hogy a ceges husipont bevaltast remegve varjak az ismerosok, baratok, rokonok - es akike a platina meg aranykartya - azok a kozelebe sem mennek ilyen fis-fos gsm boltoknak!
Vannak OEM zacsis keszulekek amiket szervizcserere adnak ilye csip-csup kiszerelesbe, de ez sem hazankra jellemzo mintahogyan az sem, hogy jo keszuleket sikerul kifognod - inkabb mazlinak neveznem a problemamentes keszulekvasarlast az ilyen es ehhez hasonlo (koruti) boltokban...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
legenda
válasz tylerddd #7231 üzenetére
csak pontokért nem olyan könnyű összehozni például egy 4s árát, mivel csak 2 év van rá, utána folyamatosan törlődnek a lejáró pontok, ha közben nincsenek levásárolva, szóval elég húzós számla, és nagy díjcsomagban történő vásárlás kell hozzá, és ilyenkor nem jellemző, hogy gsm üzletben adják el.
mondom, legyen úgy, nem kizárt, csak kevésbé jellemző, mint a problémásabb változata.Zozzer888; ja, akkor úgy 6 hónap gsm bolti garis, hogy már elmúlt 12 hónapos a 4s, tehát rendes szolgáltatós gari már nincs rá, de az üzlet ad rá még 6 hónapot. okés, csak abból, hogy használt, ez még nem jött le!
-
GGMPC
őstag
válasz kosztya2025 #7234 üzenetére
Nekem is van egy Motorola V8 es egy V9 zsiruj mindketto es azok is kib...tt jo telefonok!
-
legenda
válasz Zozzer888 #7236 üzenetére
a t-mobile listáját nézem, és a 4s 16gb esetén 24 hónap hűség az előfizetésre, és hozzá még 24 hónap a mozaik xxl vagy a next xl díjcsomagra (előbbi 20.890 ft, utóbbi 20.990 ft), még így is 19.900 ft a telefon ára!
20 e ft alatti csomagoknál - még egy 19.390 ft-os ikon 600 esetén is - meg már hiába írsz alá az előfizetésre és a díjcsomagra is 24 hónap hűséget, minimum 29.900 ft a fenti telefon ára.20.000 és pláne 30.000 pont összehozásához, még 2 év alatt is kell forgalmazni/fizetni jócskán.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Zozzer888 #7239 üzenetére
már amennyiben nem probléma az, hogy utána még ott a 24 hónap hűség, ami nem is annyira az előfizetés esetén gond, hanem a 24 * 21 e ft miatt, ami alá nem mehet havonta, bár ha amúgy is kihasználja adott előfizetést, akkor okés.
ilyen csomagokban már bőven 0 ft-ért illene adni a szolgáltatónak egy 4s telefont, hiszen nem is az a legújabb típus, de még az iphone 5 is beleférne, pedig az a legdrágább előfizetés mellett is minimum 29.900 ft.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zozzer888
addikt
Hát én mindig azt mondom hogy mindenki a csomaghoz válasszon telefont, ne fordítva Ha valaki 5 ezret beszél havonta, de bevalalja a 20ezrest mert ahhoz 30 a szifon, akkor az vessen magára
Mondjuk hogy havi 20ert mit tudnak adni, mikor 14ért ott a Red végtelen csomagja...jó kérdés
-
legenda
válasz Zozzer888 #7241 üzenetére
én inkább kifizettem 160 e ft-ot a 4s 16gb telefonért, mert sosem írok alá hűséget díjcsomagra!
a vodafone red nagyon okés, a t-mobile next csak megközelítőleg, de még mindig sokkal jobb, mint a telenor gyenge próbálkozása...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GGMPC
őstag
Az szep - amit a Voda ad 13900-ert az a T-nel 21000- - pfff vicc!
Ez a T halozaton belul duma szanalmas - majd csekkolgatom, hogy a 30-as szamok valoban T-s szamok!?.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
vannak azért eltérések, még negatívumok is a red esetén is, eltérő mennyiségű adatforgalom, nincs lte - bár ez az iphone 4s esetén nem fontos, de én például használom, mióta tudja a telefonom -, díjmentes extra a next csomagban, ezért nem is szeretem az ilyeneket hasonlítgatni, mind a két oldalon vannak előnyök és hátrányok, de csak az alapokat nézve, jobb a red.
-
Zozzer888
addikt
-
GGMPC
őstag
Hat igen...
Nekem mondjuk van iPad Mini-m LTE-s - tehat csak telefonos szemszogbol nezem a csomagokat.
Egyszer talan megerjuk azt is, hogy tenyleg korrekt tarifakkal es bujtatasok nelkul hasznaljuk mobilkeszulekeinket - mert ott meg abszolut nem tartunk - csak irjuk ala a "husegnyilatkozatot", fizessunk es pofa be!
-
legenda
válasz Zozzer888 #7246 üzenetére
nem, csak az iphone 5 tud lte funkciót, a 4s csak 14 megabit/sec 3g sebességet tud, még a 21-es háló sem okés rajta; link
az iphone 5 volt várós lte téren, a megjelenéskor nem tudta, de aztán kapott frissítést, és azóta okés lte hálón is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest