Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Egy ideig engem is elbűvöltek a "-ok és a full hd ,de most már én is hasonlóan látom a dolgokat....
[link]>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
matyi19
őstag
Miert nem ir semmit a hasznalatnal...
Pedig mar tobb mint 30 perce vettem le a toltorol.[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
-
tylerddd
veterán
válasz Danny750 #6351 üzenetére
Én pedig azt látom, h mióta az Apple egy lépéssel le van maradva a többi gyártó mögött hardvert illetően, azóta jönnek az ilyen "a telefonod nem a pöcsöd" jellegű írások, cikkek, elsősorban Apple-fan oldalakról, blogokról és a felhasználók részéről is. Ameddig partiban voltak a többiekkel, addig keményen nyomta az Apple is a számadatokat, ugye ilyen volt a 326-os ppi a kijelzőt illetően ill., h melyik készüléket nyomja le benchmark tesztben stb. Amióta lekörözték őket, a már meglévő iPhoneokhoz hasonlítják az újat: a leggyorsabb iPhone evör, a legvékonyabb iPhone evör ...
Tény, h szerintem is teljesen felesleges a full HD kijelző: ilyen kis méretben nem tudom mennyire érvényesül, ha mondjuk egy 1080p-s filmet néz rajta az ember (ugye egy full HD tévén pl. 640x480-as nyomi videó nagyon gányul néz ki, addig telón élesnek, szépnek hat). Én egyáltalán nem nézek rajta filmet, de a youtube videók is teljesen korrekten néznek ki a 4S-en. Amit viszont fontosabbnak tartok, az a menü kinézete: itt viszont már a 4S-en sem látom az ikonok pixeljeit, amik eddigi telefonjaimon zavartak, ergo megint feleslegesnek tartom. Tök felesleges a négy, hatalmas órajelen futó proci, amik csak lehúzzák az akksit és van kb egy tucat app (elsősorban játékok), amik ki is használják ezt. Ezért felesleges. Ezek nem innovatív fejlesztések, hanem a technikai fejlődés velejárói. Az utolsó innovatív, hasznos dolog a mobil világában az a vezeték nélküli töltés lehetősége volt. Ebben látok fantáziát: nem kell le-fel dugdosni töltőre otthon, főleg ha hívást kapsz, de például képzeljétek el azt, h egy étteremben majd valamikor az asztalba lesz beépítve a töltési lehetőség és ameddig tömöd a fejed, a telód töltődik. Ez szerintem baromi jó lenne, főleg a mai üzemidők mellett.
Tény viszont az is, amit fentebb írtam, hogy amióta vasban lemaradtak, azóta nem számít a vas. Azóta más számít. Korábban számított, de már nem, mert nem náluk van az előny. A Magyarósi linkelt cikkében 100%-ig az elvakult Apple-fanboy érződik, aki minden áron meg akarja magyarázni, h nekünk ez nem kell, még ha akár bugyuták is az érvek, amiket felhoz. Korábbi cikkeiben (nem tudom mióta követitek a blogját) azért ő is megjegyezte mindig, h ebben-abban az Apple a legerősebb ... Most meg jönnek a "nem is akar az lenni" írások ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Itt olvasgatom ezt az aksis dolgot, van egy sima i4-em, meg egy 4S-em is. Pár hónapja váltottam androidos telókról iPhone-ra, szóval nem vagyok olyan szaki (még) ezekben a témában. Szóval ha pl sima i4-en megakar csinálni ezt a lemerítős aksis dolgot akkor így kell csinálni pontosan:
1: Csontra lemerítem a telefont úgy hogy már be sem tudom kapcsolni
2: Rádugom a töltőre ebben a kikapcsolt állapotban, és kb ~8-12 órát töltöm
3: Majd lehúzom a töltőről és home+power gomb megnyomásával kapcsolom be (vagy nem kell levenni még a töltőtől, illetve elég csak a power-rel bekapcsolni )
4: És kész is....Ezt így kell, jól értelmeztem?
Amúgy jól bírja az aksim, csak gondoltam tovább is megy.... (ez sima i4-en volt egy rezgő motor csere után kicsit behülyült de természetesen egy újraindítás után már normális értékeket mutatott....)
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz B-L-A-C-K #6361 üzenetére
Toltore dugtam, amikor elkezdte tolteni, akkor kikapcsoltam...
Reggel bekapcs (tolton hagyva) es utana Home+Power ujrainditas...
Ha vonalak vannak a levetel utan a hasznalat ido helyen, akkor 1-2% utan tedd vissza a toltore es hagyd amig ratolti azt az 1-2%-ot - utana boldog user leszel!
Ui: Nem kizart, hogy az ujrainditas utan a 100% mar csak 98 vagy ilyesmi lesz - akkor is tedd vissza!
(Termeszetesen akkor mar bekapcsolva toltod)[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
tylerddd
veterán
válasz Zozzer888 #6355 üzenetére
A 4S 2011 októberében jelent meg, az akkori droid csúcs, a SGS2 pedig még májusban. Azzal teljesen egyenrangú versenyző volt, sőt! Hiába pörgött nagyobb órajellel a Samu, az iPhone-on minden sokkal fluidabb volt, alázta sebességben, kijelzőben meg pláne. Ha jól emlékszem a Sony még a fasorban se volt a két maggal, de a HTC-től se emlékszem erősebb gépre, náluk akkor az Incredible S volt a legerősebb, de az is egy maggal.
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #6369 üzenetére
Szerintem a Droid meg most kezd totalis kaossza valni - azzal hogy agyon bonyolitja magat!
Az IOS meg korrektul atlathato rendszer - amaz meg mar regen nem az...
Ez az en velemenyem es ugy, hogy 1 evvel ezelottol visszafele 3-4 evig Androidos voltam...
Az Apple-nek az sem gond ha igy marad a rendszere - csak a dizajnon kene valtoztatnia, mert kicsit unalmas!?.
Mondjuk ennel nagyobb gondom ne legyen vele soha!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Zozzer888
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Ha játszok a telefonnal pl Real Reacing 3-at mennyi körülbelül a normális aku idő ebben az esetben? Azaz XY %-ra hány perc/óra után reális a merülés. Kicsit hülyén fogalmaztam de remélem a lényeget értitek.
-
tylerddd
veterán
-
matyi19
őstag
Jó hogy a 4S-t, választottam, nem a HTC OneS-t...
18 ismert bug -
matyi19
őstag
válasz B-L-A-C-K #6385 üzenetére
Teljesen lemerítettem, míg kikapcsolt. Utána töltő, majd pár perc és magától bekapcsolt 3%-on volt az akku, utána kikapcsoltam (nem vettem le töltőről), pár perc elteltével újra bekapcsolt, az akku 4%-on volt, ezért kérdeztem,.... most újra kikapcsoltam, még eddig nem kapcsolt kapcsolt be.
-
Macccy
senior tag
válasz tylerddd #6354 üzenetére
Igen és nem. Lehet hogy van ilyen lemaradás miatti "savanyodik-a-szőlő" projekt, de ez a sanyika a cikkben nem erről beszélt, mint amit te írtál, olvasd el mégegyszer. Amit kiemeltél - és amit az Apple is kiemelt - mint menőzős fejlesztések ugye, az a pixelsűrűség 326 ppi-re fejlődése (retina) és a folyékony használat volt. Azért a retinásodás nem volt fingfűrészelés! A kijelző méretét SOHA nem változtatták egy millimétert sem! A kezdetektől 3.55 inch volt a képátló és nem azért nem növeltek mert nem tudtak (értsd nem voltak lemaradva) hanem mert az kényelmes. A srác is csak erről írt.
Most úgy látszik minden gyártó ebben a pda méretben látja a marketing értéket és tényleg kajálja a nép az Istenadta, szóval ha így nézzük, akkor az Apple lemaradt. Ha úgy nézzük, hogy a terjedő trend és a rengeteg reklám ellenére még mindig több iPhone-t vesznek, akkor viszont nekem az jön le, hogy a polgárnak jól szolgál a 4 coll és az Apple féle könnyen kezelhető ökoszisztéma és nem vágyta titkon a világ az 5 collos zsebtévéket!Asszem volt is valami statisztika, a fiatalok veszik leginkább ezeket a nagy tepsiket, nyilván nem felvágásból, hanem fontos business felhasználás és produktivitás okán ...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Beszereztem az ebayről egy Case-Mate Monsta tokot [link] Nagyon szuper. Megérte az árát, még ajándék kijelzővédő fólia is volt benne. 2K postával együtt./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Danny750
őstag
Ettől a Home+power gomb hosszan nyomásától ugye nem töröl semmit??
Csak egy sima restart ami kilövi a beragadt alkalmazásokat?
(kipróbálom én is ,bár most sincs semmi probléma ,de hátha még tovább fogja bírni)
Hopp nemrég őstag lettem![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
tomyka74
senior tag
szerintetek az ilyenek? már meg se kérdezem mennyire megbízható! annyi ilyen hirdítés van,hogy az ember alig bírja megállni ,hogy rögtön ne vegyen tőlük!
-
tylerddd
veterán
Akkor szaladj neki te is még egyszer a blognak és olvasd el újra. Az elején leírja, h bizony az Apple ráfutott a cicire teljesítmény téren. Ami utána jön az egy Apple-fan szőrszálhasogató okoskodása, aki ha másba nem is tud, belekötött a kijelző méretébe. Ha jobb volt neki a 3,55", akkor miért nem fog egy 4S-t és használja azt?! Kötelező neki i5-t használnia?! Mit fog mondani, ha az Apple valóban kijön egy nagyobb iPhone-val?! Az is sz** lesz, de azért használni fogja?! Itt bizony arról van szó, h ha az Apple jött volna ki ilyen jellegű újításokkal, akkor az fa**a lenne, de így nem az. Szinte érzem, mit is írt volna: "Az Apple zseniálisan felismerte, az új, szebb, jobb, 4x gyorsabb iPhone esetén azt, hogy a felhasználóknak nagyobb kijelzőre van szükségük, és, hogy az 5"-os készülékeknek igen is van létjogosultsága."
A cikk folytatásában az iPhone-t CSAK telefonná degradálja, miközben anno pont azzal a céllal jött létre, hogy többféle dolgot lehessen egy készülékkel megoldani. Korábban ez Magyarósinak is bejött, ma már csak telefonnak akarja használni. Egyszer leírja, h nem munkaeszköz, két mondattal később pikk-pakk megold vele mindent. Szóval én elég ellentmondásosnak tartom, amit ír.
Lényeg a lényeg: ő az a fajta Apple-felhasználó, akit nem tudsz meggyőzni arról, h bizony van, amiben a Droid a jobb. Persze vannak ugyanilyen Droidosok is, akik soha a büdös életben nem fogják elismerni azokat a tényezőket, amikben az iPhone a jobb.
-
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen szilikont akartam. Ez meg pont jó nekem. A kemény tok kidörzsölte felül egy picit az alumíniumot. Ez klasszikus dolog vagy csak egyedi eset?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ohhh. Nekem egy egyszerű uv zöld műanyag tokom volt, két hét után le is vettem mert nem akartam, hogy tovább csiszolja.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Háztartási gépek
- Kupon kunyeráló
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest