Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Ket ID-nk van, de a mac az kozos es onnan felmegy minden a kulon ID-s keszulekekre is!
Tehat nem kell lehurrogni, mert az en verziom is eletkepes es az Apple ugyfelszolgalat is ezt ajanlotta!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
Fuuu te - eppen errol beszelek! Nem fizetek 2x egy alkalmazasert se!
1x fizetek es tobb id-ra is ratettem mar!Cool, hogy mindent kikopizol amit irtam es ugy valaszolgatsz ra mint egy tanar aki kijavitotta a hulyegyerek dolgozatat!
Te csinald ugy ahogy eddig en meg csinalom igy - ennyi!
Aztan majd ha valami oknal fogva osszecsinalja magat a felho, akkor majd nezhet az egesz csalad!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
http://www.mobilport.hu/hirek/20130408/videon_az_ios_7_koncepcio/
Ez nagyon durva lesz!
-
PiE137
senior tag
Nyugi, nyugtával a napot....
Mennek itt a nagy koncepciózások a gyorskapcsolókról meg a widget-ekről, aztán nehogy pofára esés legyen a vége!
Ezek évről-évre ugyanazok az ötletek, az Apple meg eddig minden évben kb lesz@rta, hogy mit akarnak a userek, majd ők tudják! Csak sajnos ez a filozófia kezd sántítani, mióta nem a legjobbat "tudják"!
Gondoljunk csak arra, milyen sokáig tartott egy nyomorult NC bevezetése JB tweak-ek ötlete nyomán....[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Arra nincs valami módszer, hogy a kepéket videókat felmásoljam a számítógépre, de nem adatkábelen, hanem mondjuk WiFi-n...
-
Zozzer888
addikt
válasz matyi19 #6460 üzenetére
Erre van kitalálva, a Li-ion akksi amúgy is ezt szereti.Reggel leveszed a dokkolóról, beülsz a kocsiba, benyomod a dokkolóba, kiszállsz a meló helyen,majd ha mész haza megint dokkolod a kocsiba,hisz arról hallgatod a zenét/navi/stb.Aztán ha hazaérsz, benyomod a dokkolóba...
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
tylerddd
veterán
válasz matyi19 #6457 üzenetére
Nem értem, h ha már be van kapcsolva a gép, akkor miért tartana sokáig 15-20 képet feltenni rá kábellel?! Ez legalább egyszerűen megy Windows alatt is, hiszen felismeri, mint háttéreszközt és csak simán áthúzgálod, átmásolod. De ha nagyon wifizni akarsz, akkor pl. ebben van wifi transfer lehetőség, én ezt szeretem, igaz fizetős Photo Manager Pro
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
GGMPC
őstag
válasz Zozzer888 #6461 üzenetére
Aha - ezzel a lendulettel kb. fel ev utan aksit cserlhetsz a telefonodban!
Ez egy tevhiedelem, hogy a litium aksi szereti az allando toltore hajigalast!
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #6462 üzenetére
Ha egy wifi halozaton van a gep es a telefon, akkor az iTunes is attolja a dolgokat kabel nelkul - minek hozza program?!.
iPhoto meg szedi a kepeket...
-
Zozzer888
addikt
1)Nem tévhiedelem
2)A touchom 3 éves, mióta nálam van (2év) azóta így van használva Semmi baja, annyit bír mint régen.matyi19: Persze, azért mértékkel,általában este felrakom tölteni A kocsiba meg igen, dokkolom, mert azért van a szerencsétlen hogy erről szóljon a zene, meg a podcastA touch bírta, pedig már nem mai csirke
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
legenda
pedig a li-xx nagyon is jól bírja a sok kis rátöltögetést, sokkal jobban, mint amikor állandóan lemerítgeti és úgy feltölti az ember!
pont arra van kitalálva, hogy dokkolóban is használva legyen, nem megy a töltés, ha feltöltött állapotba került az akkumulátor, szóval nem ár vele![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
R a y
senior tag
Te vagy nagy tévhiedelemben. A Líthium aksiknál töltési ciklusok vannak..
Idézet az apple oldaláról, az aksikkal kapcsolatban:
A lítiumion-polimer akkumulátoroknak nagy a teljesítménysűrűségük, így könnyebbek, mégis hosszabb az üzemidejük. Emellett a lítiumion-polimer akkumulátorokat bármikor töltheted, amikor szeretnéd: nem kell megvárni, hogy lemerüljenek, és arra sincs szükség, hogy teljesen feltöltsd őket.
De ők biztos tévedésben és tévhiedelemben vannak, és az a jó ha csurig lemerítjuk mindig a telefont!
Egy töltési ciklus az akkumulátor teljes lemerítését foglalja magában, ugyanakkor nem feltétlenül jelent egyetlen feltöltést. Előfordulhat például, hogy az egyik nap néhány órán keresztül használod az iPod készülékedet, félig lemeríted a kapacitását, majd teljesen feltöltöd. Ha másnap ugyanezt megismétled, az egy, nem pedig két feltöltési ciklusnak számít, így egy teljes ciklus több napig is eltarthat. Minden egyes befejezett töltési ciklussal kis mértékben csökken az akkumulátor kapacitása, azonban laptopod, illetve iPod vagy iPhone készüléked akkumulátorával jó néhány töltési ciklust végrehajthatsz, mielőtt eljutna arra a pontra, hogy csak az eredeti kapacitás 80%-át képes tárolni. Más újratölthető akkumulátorokhoz hasonlóan idővel ezek az akkumulátorok is cserére szorulhatnak.
[ Szerkesztve ]
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
GGMPC
őstag
Ok. Jo pap holtaig tanul...
Android keszulekeknel az en aksim 2 evesen is annyit birt, mint ujkoraban es akik meg toltogettek orrba szajba azoknak 1 eves korara aktualis lett az akku csereje.
Lehet itt almaeknal nem ugy van, de amott ugy volt...
Es nem egy esetre helyezem ezt a tapasztalatot...
-
-
Macccy
senior tag
Vááááááá rákattantam a Cut The Rope játékra!! Marhajó gyerekek, brilliáns! Ajánlom!
-
GGMPC
őstag
Dobjuk ossze neki!
Mar csak azert is, hogy ne rongalja ezt a topicot 200 forintos elakadasokkal!?.
En meg alkalmazasokat is vettem boven - zenet meg inkabb meg sem merem emliteni...
Ami jatek meg jo - arra nem szabad sajnalni a penzt - foleg ha jar az ember ilyen szemet helyekre, mint egy OTP bankfiok - ahol egy varakozas alkalmaval siman letolsz 1-2 komplett palyat - olyankor nagyon is hasznos!
-
matyi19
őstag
Valoban nem draga, de akkor is...csak egy jatek. Igazabol nem is lenne kedvem ujra jatszani. Ez nem azt jelenti, hogy semmit sem fogok megvenni, de zenert biztos nem adok penzt, foleg amilyen arban vannak a store-ban (igen a vege Neked szolt GGMPC!!, azert ne essunk tulzasokba, ha Te megengedheted magadnak, hogy mindenert penzt adj ami megtetszik az csak a Te szerencsed...)
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz matyi19 #6488 üzenetére
Leginkább azt nem értik/értjük sokan, hogy van egy telefonod,( ami nem az alsó kategóriába sorolható, ebből azért következik, hogy nem az a legnagyobb gondod, hogy holnap mit egyél), és sokallod a 250 forintot egy játékért/alkalmazásért.
Gondolom számítógépen nem is játszol, mert arra ugye nem 250, hanem mondjuk 15000 forint egy játék. -
matyi19
őstag
megvettem a Plants vs. Zombies-t
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
Na szidjá(to)k sokan a T-Mobile -t ... Most olvasom a számlán, a márc 15-17 közötti hívásokat jóváírták a hóhelyzet okán mindenkinek. Pedig nem lenne kötelező nekik szerintem!
-
tylerddd
veterán
Nincs semmi bajom a T-vel (kopp-kopp), már 12. éve!
-
densoft
tag
Üdv mindenkinek !
Kb 1 hete a szoftver frissítés óta nagyon lecsökkent az akksi üzemideje, tapasztalt valaki hasonlót vagy egy ötlet mi lehet az oka? Gyári visszaállítás sem segített.
-
tylerddd
veterán
válasz densoft #6499 üzenetére
Ez előferdülhet, én is így jártam. Nekem az "1. jóóól lemerítem, 2. éjszaka végig töltöm, 3. home+power gombbal újraindítom" módszer segített valamelyest, de még mindig nem olyan jó, mint volt.
Egyáltalán van ilyen, h valamelyest javult?! Tehát én úgy érzem nem annyira gáz, mint rögtön frissítés után, de nem is az igazi. Lehet csak bebeszélem magamnak. A restore-t pedig azért nem akarom megpróbálni, mert lehet, h nem segít és pakolhatok minden újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest