Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Gondolom, milyen sokat nyertél azzal üzemidőben, h ios6-od van.
Jb-el sztem jobban merül, mint az ios5 alatt, én meg ezt tapasztalom.
Olvastam, h a viber nagyon meríti, mert állítólag állandó szerver kapcsolatot igényel...
Bezzeg a whatsapp... Most azt használom, ugyanúgy 2 napot bír a telóm kikapcsolt 3G-vel.
Egy csomó jb cucc szarul működik ios6-on, ezért tényleg megéri frissíteni! -
GGMPC
őstag
Ha "zsiros" a kepernyo, akkor elofordul - pucold le egy specko kendovel es ugy nezd meg!
Nekem csak akkor fordult elo! De igy mar androiddal es wp phone-nal is jartam igy!
Az viszont teny, hogy egy mostani frissites kifejezetten ezt a problemat is javitotta!
(csak azt nem tudom, hogy az 5-nel vagy ennel is!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Nescafé
őstag
Kint a 6.1.2
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
HawerKing
őstag
Akkor azt mondjatok toljam fel a 6.1.2 ot? mert nekem ilyen frissitest dob ki nagyon tetszik ios wp rol valtottam amit meg sajnalok most is
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Rovid storym: evekig droidos voltam, aztan par honapja jott a wps palyafutasom, igazan megszerettem a wp 7.8 at de a tudat hogy van wp8 amit az en telom nemfog megkapni (Lumia900) kicsit elvette a kedvem, nagyon jo rendszer, gyors letisztult szeretheto, aztan ma vettem ezt az uj i4S 64GB ot, emellett meg van egy par hetes Acer Cloudmobilom is amir nemsokara jon a JB frissites, tehat meg droidos is vagyok amitol nemakarok elszakadni. Most hasznalom iphonet s ha megszeretem megmarad ha nem akkor pedig beszerzek egy wp 8 as Lumiat
-
GGMPC
őstag
válasz HawerKing #5461 üzenetére
WP nagyon rendben van - nekem is volt es imadtam, de a MacBook gepemmel szinte egyutt lelegzik az iPhone telefon es azt nem tudja uberelni semmi!
De ha nem ezt hasznalnam, akkor tuti Lumia 820 vagy 920 lenne a befuto!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Zozzer888
addikt
Újabb láma kérdés,tessék vigyázni!
Adott az i4s, adott hozzá a mobilnet.Hogy tudom megosztani a netet, úgy hogy a laptopom is lássa?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
HawerKing
őstag
nem visszalepes a 6.1.2 az 5.1 hez? Felek szar lessz a 6.1.2 vel... Velemeny? Meg kb 15 percig 5.1 van fenn
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #5465 üzenetére
Barmit csinalok a telefonon pl. jegyzet stb. vagy bongeszobe elraktarozok valamit az azonnal ott van a gepemen is es forditva.
Es ami tetszik, hogy nem percekkel kesobb, hanem kb. azonnal.
Bongeszos jelszavakat nem kell bepotyognom, hanem leszedi a geprol automatikusan.
Szoval ezek egymasnak vannak teremtve!
Az mondjuk teny, hogy ez a Cook forma igencsak nagykepu es annyira nincs mire mostansag, de meg igy is koroket ravernek az Androidra es a WP-re is (még).
En mondjuk nem vagyok az a piros gomb - zold gomb user aki csak jatsza az eszet trendibol, hanem ki is hasznalom...
Remelem rendes valaszt adtam?
-
HawerKing
őstag
hm ez erdekes, letoltotte a 6.1.2 es softot aztan kiirta kibontas aztan valamit egyeztetest irt az Apple el s kiirt egy hibat s nemrakta fel a 6.1.2 ot... most ujra probaltam mar nemtolti le ujra mert gondolom lementette valahova...
Hm kb 3 perce ezt irja KIBONTAS....
.... Most ezt az Iphone frissites visszaellenoriztetese az Aplle valalattal .... s most jott a hiba megint nincs fennt[ Szerkesztve ]
-
bence0100
csendes tag
Sziasztok !
Ha 4s-t hozatok be USAból, mire figyeljek oda? Köszönöm előre is a válaszotokat. -
-
tylerddd
veterán
Jó a válasz, de ezt egy PC és iPhone között is meg lehet csinálni! Igaz egy iCloud vezérlőt és egy Safarit fel kell tenni, de egyébként ez a két dolog PC-vel is működik, és meglepően jól! Nem kötekedni akarok, csak ezt már arrogánsabb MacBook-os ismerős is mondta és leszarozta a PC-t, pedig ugyanazt meg lehet vele csinálni!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zozzer888
addikt
válasz tylerddd #5479 üzenetére
Én symbianról térek át fokozatosan almára (2éve van egy touch 3G-m) és épp ezen csodálkoztam, hogy olyan összhangba van a laptopommal (PC) mint a symbian sose volt.VLC irányítás?OK.iTunes irányítás szintén...gmail szinkronizálása...félperc...erről az icloud+PC dologról hol találok bővebb infot?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
HawerKing
őstag
No feltoltam a 6.1.2 ot
-
GGMPC
őstag
válasz bence0100 #5480 üzenetére
Hajaj! Arra van csak igazan esely! Es az aran sem kell sokaig gondolkodni, amihez igazitjak a vamolasi osszegedet!
Honnan rendeltel, mit es mennyiert?
Mert ha nem tul olcso, akkor tudok neked hivatalos csatornat ami rendes Apple garis es 1-2 nap alatt itt is van.
Viszont olcsobb mint itthoni hivatalos boltban...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest