- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7599 üzenetére
Érdelkes nekem a wifi tutira megy erős a jel stabil nem dobálja a hálozatott. Bt nem néztem mindjárt ki próbálom.
-
ubul23
senior tag
[Cm13 Mt6582] Nem tesztelt és nem portolt nem tudom most le tölteni. Reggel ránézek.
-
zsozsito87
aktív tag
Letöltöm és megnézem. Valahogy csak lehet portolni mivel Favio-nak sikerült csak mi még tudatlanok vagyunk etéren mert nemtudjuk a menetét.
Jelzek hogy mire jutottam vele.Izgatottan várom Favio ROM-ját. Ami igaz hogy tele lesz buggal. Amit linkeltél is elég dúrva így ahogy írtad de ezek még javíthatóak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #7611 üzenetére
Vezeték nélküli kapcsolatokkal, az erre készült/portolt ROM -oknák sok a gond.
Amúgy a GPS -t teszt programmal nézzétek, utána meg valamelyik offline navival. Én Here -vel vagy IGO Szülinappal szoktam. Google térkép nem mindig lesz jó, ha 1-2 fontosabb dolgot kipucolnak a ROM -ból.
Legalábbis én így szoktam. A MIUI v7 is jó példa volt erre. Bár ott sanszos utólag kerültek be a google cuccok, hiányosan.
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7611 üzenetére
Szerintem ugyan az az alap rom mindenhol, azt portolták több telefonra én is teszek egy próbát a boot img midoaitás és a fájlok bemásolása szerinted elég lehet ? Egyépként Ajitéknál is elérhető a rom.
[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7614 üzenetére
Még nincs fent azt írja hamarosan. Felraktam be bootol de nincs wifi nincs 3g wifi fix nem segített ja és nincs magyar nyelv egyenlőre felejtős aztán majd meglátjuk.
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7616 üzenetére
Gaapsot tettél fel? Én útólag raktam fel hibával leál a menü viszont mig nincs fent nem lehet semmit telepiteni.
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7618 üzenetére
Nem hibát ír ki és nem telepiti.
-
törölt tag
Ez a WP szerű alkalmazás menü borzalom...
-
zsozsito87
aktív tag
válasz zsozsito87 #7622 üzenetére
Feltettem egy gapps-ot (alap minimális pico MM gapp) 3g fixel regisztrált a hálózatra de a mobilnet nem megy hiába az APN beállítás. Valamint a builprop fileban át írtam az induló nyelvet így kb 30%-ban magyar.
Hiába bekapcsolom a mobilnetet nincs net élérés[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7625 üzenetére
Pár alkalmazást próbáltam csak chrome, titanium, f8le manager, de egyik sem települt.
-
darkghost80
csendes tag
Valaki tudna ajánlani egy 4.4 es romot amiben minden jó és nem zabál memóriát?
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #7625 üzenetére
Fake CM, nem 6.0. A custom ROM android verziója sosem magasabb annál, mint amire települ/épül.
[ Szerkesztve ]
-
zsozsito87
aktív tag
válasz darkghost80 #7627 üzenetére
A legstabilabb minden esetben a gyári ROM.
Ebből kifolyólag jelenleg a legstabilabb Custom Rom a gyári kipucolt változata. -
ubul23
senior tag
Fent van Ajit oldalán a rom és le van írva a portolás is.
-
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7631 üzenetére
Én viszont nem értem pontosan ki fejtenétek ,hogy most fake vagy nem?
-
zsozsito87
aktív tag
A jelenleg említett CM13 fake verzió. Rendben hogy a build prop-ba az sdk=23 de ettől még fake mert kitkat alapú rendszerre építették.
Szerk: Ajit utasítása szerint portoltad már a ROM-ot mert én nekifutok.
Valamint én már mimdent megcsináltam magamtól csak az uvented.rc filet nem másoltam még (erre nem gondoltam)
A filet a boot.img ből tudod kinyerni az Android Kitchen nevű programmal -
törölt tag
válasz zsozsito87 #7631 üzenetére
Ettől függetlenül amúgy bekavarhat. HA a build.prop -ban módosítasz néhány dolgot, már attól is lehet kompatibilitási probléma. Pontosabban úgy, hogy pl. nem lehet letölteni. Szoftver vagy telefonverzió átírás miatt is lehet ilyen.
Szerk.:
Valamilyen appot nem enged letölteni tabletre, akkor néhány sor átírással elérhetővé lehet tenni a programot.[ Szerkesztve ]
-
ubul23
senior tag
válasz zsozsito87 #7634 üzenetére
Nem portoltam még most nem is lessz rá időm iskolában vagyok. Majd este letöltöm és teszek egy próbát ha addig estleg te fel nem töltöd. :-)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsozsito87 #7636 üzenetére
Szerintem nem.
Akkor általában le sem lehet tölteni Play -ről, vagy nem indul el.
Azt nem tudom a fenti eset meddig jutott el.
-
snake1977
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy 7041X független telefon (vodás volt, előfizu lejárt, függetlenitve lett) nálam, rootolt volt a telefon és valami virust kapott, hiába csinálok rajta teljes hard resetet, a virus megmarad, már a bootnál szórakozik a telefon, totálisan használhatatlan így. Próbáltam porterocka féle leírásban a kínai szoftver eltávolító okosságot, ugyan sárga a négyzet nálam de az eltávolító menü inaktív, hard reset után eltünt a king user, és most a root geniussal rootolni sem tudom, mert leáll folyamatosan. Hogyan tudnék egyszerüen feltolni rám egy gyári romot? Téglásítani nem szeretném, nem saját készülék már....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
válasz #86973952 #7640 üzenetére
swipe bezáródik, valami alg is bezáródik, és egy "lock touch tips" nevü alkalmazás folyamatosan lezárja a kijelzőt, ez az ami hard reset után is megmaradt.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
-
snake1977
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest