Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kansas

    addikt

    válasz koko52 #1131 üzenetére

    Mesélj, milyen fedezete van bármelyik népszerű kriptopénznek?... addig megy fel az árfolyam, amíg a hype-ra ráizgult spekulánsok öntik a rendszerbe a valódi pénzt, mikor vásárolnak belőle - full pilótajáték az egész.

    "így értékteleítve el a megtakarításodat, fizetésedet" - mert az jobb, mikor a választott kriptopénzed árfolyama bezuhan, és egyik napról a másikra vesztesz sokkal többet az abban tartott vagyonodból...?

    Az lehet, hogy a hagyományos pénzt elinflálják(szerinted miért nincs nálunk még Euro?), de orbitális naivság azt hinni, hogy majd a kripto immunis lesz rá(legkésőbb mikor valódi pénzzé válik, már ha az valaha is bekövetkezik)... arról nem is szólva, hogy mit gondolsz, az államok majd nem teszik rá a kezüket a kriptopénzekre, vagy mi? Azt látod világszerte? Vagy az államokat is lecserélnéd? Mire, megavállalatokra? A pénz az pénz, a hatalom az hatalom, akármilyen formába is öntik, a demokrácia pedig a legszarabb államforma... az összes többit nem számítva.
    Bírom az ilyen forradalmi találmányokat, amik azt hiszik, hogy megváltják a világot, holott csak saját magukat hozzák helyzetbe mindenáron(és a kriptónak van ára bőven).
    Ha nem lehetne hagyományos pénzre váltani, az összes kriptopénz együtt nem érne többet egy marék meleg fingnál. Az NFT meg ennek a származtatott terméke, konkrétan a semmit adják el. Divatőrület az egész, törvényszerűen vagy le fog csengeni és valamilyen hagyományos-szerű struktúrában konszolidálódni vagy hirtelen kipukkanni.
    Ez a jövő, tetszik vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák