- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz #96302336 #350 üzenetére
Szerintem nem sikerült megértened amit írtam.
Én sem értem mikor makk egészséges emberek használják ezt a funkciót iPhoneon, mert halláskárosult embereknek van a funkció, nem is véletlen, hogy a kisegítő lehetőségek között lehet bekapcsolni.
Felőlem legyen LED mindenen, nekem akkor is felesleges, mert elég sokszor ránézek a telefonomra, és elég sokat velem van ahhoz hogy ne maradjak le dolgokról. Ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá, akkor is meg fogom nézni hogy történt-e valami, ha van ledes értesítés, ha nincs. Nem is értem azokat akik leteszik és fél napokon át hozzá sem nyúlnak, akkor meg minek? Erre elég egy Nokia 3310 is. Valamint a karomon van a Watch, így az rezeg, és biztos hogy észreveszem ha van valami action, akkor is ha nincs a közelemben az okostelefonom.
A halláskárosult emberünk, nem fogja Androidon az értesítő LED apró fénye és méretéből fakadóan észrevenni annak segítségével, hogy hívják, vagy üzenetet küldtek neki, UGYANERRE A FUNKCIÓRA ott is a hátsó segédfény villogtatása a megfelelőbb. Ez a funkció, nyilván akkor hasznos, ha folyamatosan kijelzővel lefele van a készülék, akkor pedig hiába az értesítő led, de legyen rajta az is, hátha lemaradt a fényjelzésről, és akkor még mindig láthatja azt, h elmulasztott valamit. Vagy akkor a vakut villogtassa a telefon ugyanúgy X időnként amire iOS alatt szintén van lehetőség üzeneteknél biztosan. Érthető?
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Csúúúúúsztatáááás!
Nem is warezolásról volt szó, hanem a lefejésről.
A vásárlás és az (indokolatlan) extraprofit közt óriási különbség van. Én is vettem már számos dolgot, ami megérte, de pl. a Beats még számos iPhone tulaj szerint is hatalmas lehúzás. Pláne a minőségéhez mérten. Vagy a kábelek ára... 500 Ft-os kábel 6-8-10 ezerért... No comment. -
törölt tag
válasz buvartacsko #351 üzenetére
Az értesítő led hiába egyszerű mint a faék, akinek van, az nagyon megérzi a hiányát. Akiknek nincs, azoknak fogalma sem lehet, hogy milyen hasznos. Már csak a színéből látom, hogy min kerestek, telefon, SMS, mail, FB, Viber hangout, stb stb. mindhez különféle színek tartoznak, vagy hozzárendelhetőek. Másodszor, mivel nem kapcsolom ki éjjel sem a készülékem, mert muszáj 24/7 elérhetőnek lenni, éjjel a vaku villódzásába beleőrülnék. Az értesítő led meg láthatatlan éjszaka, ha nem nézem meg, mi jött, akkor sem zavar.
És ha már példálózol a hallássérültekkel, azok még inkább hasznát veszik a lednek, a színes kijelzés miatt, sőt, ők inkább a rezgést favorizálják, mert a zsebükben aztán villoghat a vaku, vagy a led...
De neked akinek nincs, hiába magyarázom, nem használtad, így nem is érezheted hiányát. Viszont, aki használt már ilyent, és led nélküli készülékre váltott, az kivétel nélkül panaszkodott is, hogy milyen zavaró, hogy meg KELL nézni, jött-e valami. A vaku villogtatás pedig mindig zavaró, mert túl hivalkodó, elvonja mindenki figyelmét. Főleg, ha diszkréten szeretné a dolgát intézni, némított készülékkel. -
buvartacsko
addikt
válasz #96302336 #353 üzenetére
Te tényleg nem akarod megérteni amit írtam? Nem ellened vagy a LED értesítő ellen beszélek...
Továbbra sem akarod megérteni, hogy ez egy kisegítő lehetőség.
Én nem azért nézem meg a telefonom gyakran, mert meg kell, hanem mert meg akarom.
Este pedig nem hogy nem villog semmim se, de nem rezeg és hangot se ad ki. Este 11től ugyanis magától DND mód van reggel hatig. Ha valakinek ez be van kapcsolva, akkor nem is villog ha esetleg ilyen beállítása van, viszont szerinted egy süket ember mire fog felkelni? Arra hogy rezeg az asztalon a telefon, vagy ha valami erősen villog a szobában? Mert szerintem inkább az utóbbi. Vagy hova tegye a rezgő telefont ilyenkor az emberünk? A zsebébe éjszaka is?
-
törölt tag
válasz buvartacsko #354 üzenetére
Fordítva. Te nem akarod megérteni amit írtam. Az, hogy a te felhasználói szokásod milyen, attól még a többi pár millió ember nem fogja a te szokásaid követni.
A vaku villogtatást pedig az összes létező led villanóval szerelt telefon tudja. Amit akárki be tud kapcsolni. Nem is értem, hogy mit akarsz a led villogtatással kiemelni, mikor minden készülék tudja. És páran direkt be is állítjak, a Vaku(lj) paraszt módot...
A hallássérült nem fog felébredni egy telefon villogó vakujára, főleg ha mélyen alszik. Ahhoz sokkal több kell, mint egy picsányi vaku. Nem véletlenül vannak a szállodákban szobánként előírva a tűzjelző szirénák, még a hangnyomás is meg van határozva, mert alvó embert kell felkelteni. A hallássérültet egy módon fogod mély alvásból felébreszteni, fizikai kontaktussal. pl: [link] -
buvartacsko
addikt
válasz #96302336 #355 üzenetére
Én semmit nem akarok megváltoztatni, nekem ahogy most van az úgy jó. Ismét az van hogy jöttek a Droid felhasználók az Apple topicba megmagyarázni hogy miért vagyunk g*ci buták, így hülyék, úgy hülyék, meg amúgyis a értesítő LED, de amúgyis tényleg nagyon hülyék vagyunk.. 35 ezerért olyan Androidos telefont lehet venni ami kenterbe veri az Apple akármelyik készülékét minden tekintetben stb... úgy látom megint az van hogy mi csinálunk mindent rosszul, ti próbáljátok ismét elmondani hogy hogyan kéne jól, valahogy nem úgy tűnik, hogy én próbálom a ti szokásaitokat megváltoztatni.
Elmondtam hogy SZ-Á-M-O-M-R-A (értsd: ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, nem a világ!) mindenképpen felesleges a fentebb felsorolt okok miatt az értesítő led, nem használom, nekem a telefonom eleve folyamatosan mindig néma üzemmódban van, semmiféle jelzést nem ad. Egyedül a Watchom rezeg a karomon és ennyi. Ez akkor is jelez és észreveszem, ha az udvaron vagyok, a telefonom pedig a 2. emeleten a házban. Felőlem lehet az iPhoneon is értesítő LED (az más kérdés hogy akkor sem fogjátok megvenni, és valami akkor is szar lesz, de itt harcoltok érte nagyon ahelyett hogy elégedetten csendben használnátok a tökéletes értesítő ledes 35 ezres Android csodát, a megváltót) én akkor is kikapcsolnám a fenti okok miatt.
Ja és, többször történik meg, hogy hamarabb felkelek az éjjeli szekrényen Night Stand módban fekvő Watch egyre erősödő kijelző fényére, mint az utána következő csipogására... Szóval de, fel lehet kelni a fényre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz buvartacsko #356 üzenetére
Mit szívtál? Adhatnál belőle, jó anyag lehet.
-
buvartacsko
addikt
válasz #96302336 #357 üzenetére
Rendben, zárjuk le, sajnos nem lehet veled értelmes beszélgetést folytatni, nem bírod elfogadni mások igényeit, csak a sajátodét látod, és nem tudod felfogni azt amit más ír neked.
Mindenesetre még1x megnyugtatlak, ha lesz iPhoneon értesítő led, akkor sem fogod megvenni, akkor is szarozni fogod, akkor is hülyék lesznek szted az felhasználók, és majd találsz mást ami miatt kötekedhetsz itt, mert elégedetlen vagy a 35 ezres fosoddal és itt éled ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz buvartacsko #358 üzenetére
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy súgnak? Szidtam az iPhone-t? Nem. Kéne kicsit foglalkozni a szövegértelmezéseddel, mert funkcionális analfabetizmust vélek felfedezni a hangnemben, amit megengedsz itt magadnak.
Mások véleményét ballisztikus ívben vastagon leszarod, csakis te számítasz, még akkor is, ha másoknak igazuk van.
Vegyél be egy adag MangeB6-ot, mert túl nagy a nyomás rajtad, utáne egy twix-el csillapítsd, hogy jobb legyen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ja, mindenki mashogy hasznalja a cuccait. Emlekszem, jopar honapja megvolt a Galaxy S7-em, amikor tok veletlenul felhangositottam, es amikor megszolalt, akkor fogalmam se volt, hogy az en telefonom szol -- 3 honap alatt egyszer sem hallottam a csengohangjat, mert mindig rezgon vagy neman van. Szoval embere valogatja, hogy most pl. a LED az fontos-e vagy sem.
while (!sleep) sheep++;
-
.Szaki.
addikt
A fórumon legalább 10 olyan ember van a különböző iPhone-os topicokban, akik képtelenek megérteni, hogy ahány ember, annyi igény. Általában ezeket a hsz-eket figyelmen kívül is hagyják, mert akkor már nem lenne értelme a gyűlölködésüknek.
-
buvartacsko
addikt
Én is ezt mondtam, akinek fontos, az mindenképpen ilyen készüléket vegyen, felőlem legyen az iPhoneon is jól elrejtve, márpedig az Apple egyébként el tudná rejteni, de valszeg nem használnám, jobban idegesítene hogy villog, ÉN jobban szeretem, hogy akkor nézem meg amikor én akarom, és nem pedig mert már fél órája lillán/pirosan/kéken villog ott nekem
-
DrKapocs
őstag
válasz #96302336 #355 üzenetére
Nyugi, el fog jönni az az idő, amikor az iPhone-on is lesz LED. Csak ezt nehéz beadagolni még. Láttad, a ram mérete is nőtt az almában, pedig mennyire mondták, hogy felesleges bele több... és tessék. Hiába mondasz bármit is, túl nehéz megérteni, hogy tömegigényekről van szó. Nem egy ember (minek az, én nem használom) igényeiről. A többség igenis szeretné, ez tuti, ez nem vita tárgya szerintem.
De felesleges... szélmalomharc.
Az egész ellenérv ott bukik meg, hogy ha van LED, azt ki lehet kapcsolni... de ha nincs, akkor azt tuti nem lehet bekapcsolni, bármennyire is szeretné...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz DrKapocs #363 üzenetére
Pár dolog:
Az, hogy a többség szeretné, csak a te véleményed. Mondom ezt úgy, hogy nekem is hiányzik róla!
A másik, hogy nem hiszem hogy lesz, mert Ive levette a sleep és töltöttséget jelző ledet is a macbookról már pár éve, valamint a világító almát is. Teljhatalma van és ameddig így marad, addig tuti nem lesz. -
_cHAos_
aktív tag
válasz DrKapocs #363 üzenetére
A hozzászólásaid tele vannak érvelési hibákkal, olyan dolgokat állítasz be tényként (és vonsz velük párhuzamot), amik csak a te fejedben és pár hozzád hasonló nagytudású fejében léteznek:
"Nyugi, el fog jönni az az idő, amikor az iPhone-on is lesz LED. Csak ezt nehéz beadagolni még. Láttad, a ram mérete is nőtt az almában, pedig mennyire mondták, hogy felesleges bele több..."
A kiemelt részhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy esetleg arra gondoltál -e, hogy amikor "mondták", hogy feleslges bele több, akkor tényleg felesleges volt?
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Igen, igen, a nagy méretű ram elcseszett dolog, pokolra való... “640 kilobájtnak mindenkinek elégnek kell lennie”, ezt régóta tudjuk. Ha ki tudnám forrasztani, bizony én is kiszednék belőle úgy 1,5 gigát... Ne fárassz már, amikor belenyomták a nagyobb méretű ramot, mindenki egyből mondta, írta, hogy igen, ez kellett... anyám, vedd az almát, nincs több kérdésem, észrevételem.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
-
listi
tag
itt az ezer dolláros ájfon
link
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.