- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz proci985 #15603 üzenetére
Nekem Club3D van és 2* 9cm-es venti van rajta.Halk és hűs! Coolstream hütö van rajta.Ha ajánlani lehet akkor csak ajánlani tudom.Igaz itthin a 6970-es verziót egyre kevesebb helyen kapni! Én 2 hete vettem 91-ért,megérte....
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
asuspc96
őstag
válasz ricshard444 #15544 üzenetére
most 1,2V --> 940/1450Mhz ketyeg a két kis szörnyeteg
Hőfokok:
teszt alatt max: 70°C
BF3 (multi 64fő) max: 65-68°C (funcontrol-al)asuspc96
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #15652 üzenetére
BF3 alatt mekkora ventisebességgel pörög? (%, RPM)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
asuspc96
őstag
válasz - = Zk = - #15653 üzenetére
a legmagasabb amit láttam az 4300 a legalacsonyabb pedig 3200.
Nagy átlagba 3750rpm-el pörögasuspc96
-
asuspc96
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #15654 üzenetére
nálam 65-70fokos, és ~2,3k-val pereg max.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
asuspc96
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #15657 üzenetére
nem, MSI ref 6950
szerk: nem nincs. csak a shader van oldva.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Na...
2 dolgot csináltam:
- megigazítottam a GPU hűtését rögzítő csavarokat
- levettem a hátfedeletNem tudom,melyik csinálta, de így kb. 5-6 fokot nyertem.
Heaven benchmark és Alan Wake alatt sem megy így a GPU 86 °C fölé, VRM max. 55 °C.Ez így már barátibb,és úgy,hogy még a 12-es ventit is kiszedtem a VGA elöl. így legalább nincs az az 1800 RPM-es alapzaj.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Pietrosz #15661 üzenetére
[Itt azt írja.]
Vagy a Vreg nem ugyanaz,mint a VRM ?
Ez egy 10 perces Heaven után volt.[ Szerkesztve ]
-
-
prokxy
veterán
válasz Cybertrone #15676 üzenetére
Sajna akkor jegelve lesz a tema nem tok most 50e-t adni egy 850-esre...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SzlobiG
félisten
válasz ZozzHUN #15681 üzenetére
Ha furmarkozik akkor igen eszik annyit de játékok alatt sokkal kevesebbel is beéri. Tény hogy én se szórakoznék ekkora táppal, de ha nem furmarkozik meg tuningolja akkor játékok alatt elviszi.
Nekem a hx 620 elvitt egy 5970+5870-et kemény cpu oc mellett. Ezt csak azért írom mert ha akar cf-et akkor elviszi és később ha lesz rá pénze vesz egy nagyobb tápot.
-
asuspc96
őstag
válasz prokxy #15668 üzenetére
Kérlek szépen...egy Corsair TX-750-el szaladgáltatom őket!
Semmi gond nincs (6970CF) ez említett órajelek és V mellett...szerintem kevesebb is elég (V ügyben de táp esetében ne adj az alá amid van CF esetén) neki, bár én teszt alatt (vantage és 3dmark11) azt vettem ki, hogy ahogy emeltem a V-ot (+0,005V) szintekkel úgy emelkedett a pontszám isNekem ilyenem van nem tudom mennyire hatásos a hűtése, de amit Cybertrone koléga említett (ventillátor profil MSI-AB-ben) az szintén költséghatékony megoldás
üdvözlettel, asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
válasz SzlobiG #15682 üzenetére
Ne akarjunk már egy tápot PEAK teljesítményen járatni. Továbbá leírta már a másik topikban, hogy: "Az i5 2500k 4GHzig van huzva, a kartyak pedig 930/1450-en futnanak." Szóval esélytelen. Ha pedig már "ennyi" pénzt ölt az egész gépbe akkor, hadd furmarkozon már... Ne legyenek korlátok....
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Cybertrone
veterán
válasz Gery15 #15685 üzenetére
Nem járatná, de lehet hogy elmelegedne 1-1 nagyobb terhelésnél és lekapcsolna.... Meghalni nem fog, de oda erősebb kell véleményem szerint is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Gery15
addikt
válasz Cybertrone #15686 üzenetére
Ahogy írta a tápos topikba tuning eseten már tutira ott járna...
HyperX
-
Cybertrone
veterán
válasz Gery15 #15687 üzenetére
Hát ne tuningolja... kb ennyire egyszerű! Vagy vegyen tápot, és aztán még egy kártyát, és aztán tuningolhat.... Vagy ha nem tud ésszel goldolkozni, és tuningol, majd szépen kikapcsol és kész
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
prokxy
veterán
A valaszt tudomasul veszem, ha tetszik ha nem. Arra probaltam celozni, h a "csak" 650-es tapom eleg eros 12V szinten, persze nem csak ez szamit ezert is kertem ki a sracok velemenyet. Nem aksrok befurodni vele...ill. bocs, ih ide tettem fel a kerdest, de asus96-nal pont kapora jott ez a dolog.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Cybertrone #15688 üzenetére
Jogos, vmit vmiert...nem lehet 1xre mindent, ez ilyen.
Egyenlore megveszem a 2. 6970-et, hajtom alapon, azt el kene birnia ez elobbi hozzaszolasok alapjan. Majd ha huzni akarom es lesz ra 50-60em, akkor veszek egy erosebb tapot.
Koszi sracok az infokat!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mcwolf79
veterán
válasz prokxy #15690 üzenetére
Amúgy áruld már el,mi a búbánatnak akarsz 2 db 6970-et tuningolni?
Egy monitoron (adatlapod szerint annyi van) még extra felbontásban sem hiszem,hogy bármi megfogná. Egy VGA-nál még megérteném, mert ugyebár nyerhet vele az ember pár fps-t, de CFX_ben mi értelme,nem tudomXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
prokxy
veterán
válasz mcwolf79 #15691 üzenetére
Ilyeneket ne kerdezz... amiert a procit 4 GHz-re. Egyenlore nem akarom huzni, de majd a kesobbiekben igen.
Azert vettem FLEX editiont, h majd 3 dvi-s fullHD monitor lesz, az ala pedig kell a teljesitmeny...egyenlore a TV-n tolom...[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz prokxy #15692 üzenetére
A proci az más. Azt a 2 VGA-t ki kell szolgálni.
De szerintem 3 monitor esetén ahova nem elég az alap 6970 CFX, oda a húzott is kevés lesz.
SZERINTEM!!! Ha csak nem extrém tuningról lesz szó, bár gyanítom ott sem lesz más a helyzet. Az okosok kijavítanak ,ha tévedek[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz mcwolf79 #15693 üzenetére
Persze, igazad van, hülyeség is a tuning miatt másik tápot venni, ha alapon azt kiszolgálja...
Természetesen extreme tuningról szó sincs, mezei tuningember vagyok én is , mint sokan mások...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
stranger28
addikt
Látom megint előtört a régi nemleszelégatáp ösztön. Minőségi 750-850 és addig húzhatod, ameddig el nem ég. Alapon meg ott a TDP, ami úgyis megint sok, tehát elég lesz. Le kell mérni.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Cybertrone #15696 üzenetére
Tudom, ezert kell cserelni, ha tuningolni akarok. De nem fogok, amig a 650-es van...
Bar most hajlok arra, h eladom a 6970-et es veszek 7970-et /ha jo aron meg tom venni/, akkor nem kell tapcsere es a teljeditmeny is no. Mar csak az lesz a kerdes, h mennyivel erosebb a 6970cfx a 7970tol. De gugli a baratom.
-
Giii
senior tag
Videókártyát érdemes alaulfeszelni? kártyám Club3D 6970 2Gb Coolstream.Ha nem dolgozik a kártya akkor 0,900-ra veszi vissza a feszültséget.Érdmes lejebb szórítani? Vagy inkább ne kockáztassak?!... Ha igen akkor kb hány Wattot nyerhetek vele---- tudom buta kérdés és ezt csak konektorosan lehet megmondani jó kis terhelés alatt...de talán vannak tapasztalatok amit szívesen várok A gyártó 250W TDP-t adott meg. Olvastam a kártya tesztjét és volt hogy képes volt 350W-ot felvenni! Ez csak a ref kártyákra volt igaz? Mert ott 300W-ot adtak meg TDP-nek.Ha ehhez viszonyítok akkor full terhelés alatt az enyém elérheti a 300W-ot?
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Manli GeForce RTX 3080
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest