- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #3990 üzenetére
Nem, ahogy előttem is írták, annak semmi köze hozzá
-
TTomax
félisten
válasz Whit3Rav3n #3986 üzenetére
Tudom,mindig van aki előkerül azt bizonygatva hogy nála minden szuperül megy...csak hát ettől még nála nem fog...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Landon
őstag
válasz SzlobiG #4003 üzenetére
Már tegnap visszaraktam a 11.3-at, most úgyfest minden oké. Nincs felrakva afterburner, a VGA-k nincsenek húzva, alapon vannak. Most Heaven 2.5-öt futtatok már egy ideje de sztem totál feleslegesen... Csak tudod rettenetesen zavar, hogy mi a fnéért kapott többször is BSoD-t ill. ami mégjobban zavar az ez a "video driver stopped responding and had to be recovered......" dolog mert ilyet az én legjobb tudomásom szerint hw hiba szokott okozni és most eléggé parázok, hogy vmi nem oké a HW-val ezért is futtatok heaven-t. Bár mondom semmi nem történik minden működik ahogy kell... csak akkor is zavar a dolog, érted.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
ZozzHUN
addikt
Akinek gondja van ccc limittel, az hasznaljon msi afterburnert, oldja fel az overclockot, ha nem megy akkor linkelem hogyan kell! Power control 20% fontos ccc-bol attol még!
-
TTomax
félisten
A terhelés szimulátorokat felejtsd el... játssz,használd..kaphatod akár órajelkapuzásnál is,de azt nem tudod kiszűrni ha 3D-n terheled.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cybertrone
veterán
-
Landon
őstag
Értem, köszi. Órajel kapuzás alatt azt érted amikor órajelet vált? (Sry ha nagy hülyeséhet írtamm) Akkor elvileg az is driveres hiba és nem hw-s, nem?
SzlobiG: Köszi, ezt fogom tenni.
Cybertrone: Nézz meg még pár tesztet. A SB topicba volt link erről. x8/x8-nál marhára nincs 10FPS kül. Egyébként megnéztem pl. Metro-nál kicsivel jobb eredményt érek el mint a HD 6990 (alap) 2.0 x16-on.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
válasz Cybertrone #4013 üzenetére
Akkor ebben egyetértünk. Én is tudom mit mértem a saját gépemmel és mik voltak a tezstekben x16-on. Még annyit megjegyeznék, hogy ez a téma eléggé körbe lett járva többször is több oldal által és egyik se arra a konklúzióra jutott amire Te. De mindegy, ahogy írtad is, mindenki annak hisz amit lát és tapasztal.
-
Landon
őstag
válasz Cybertrone #4015 üzenetére
Köszi! Reméljük...
Egyébként mi az az órajel kapuzás? Az amit egy előző hsz-embe írtam?
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #4013 üzenetére
A fórumról már jó páran tesztelték ezt a kérdéskört , a megdöbbentő különbség a két kiépítés között(8+8, 16+16) kemény 1-3% volt , vagy még annyi se...
itt egy példa
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz DeathAdder #4018 üzenetére
Nem, elírás, az adott topicban a következő hozzászólásban jelezték is, az 8+8, az az érdekes, hogy a max meg az avg fps csökkent, a min meg felugrott 23-ról 31-re
-
kinghaxor
senior tag
Szerintem nézzétek meg ezt a tesztet x8-x8 vs. x16-x16 és P67 ügyben. Igaz nem CF hanem SLI, de azért érdekes. A teszt címe: ASRock P67 Motherboards vs X58 and Intel Core i7-950 Review A P67 Extreme 4-el gyorsabb x8-x8-ban az SLI mint a másik lappal x16-x16-ban.
[ Szerkesztve ]
-
XoZ
aktív tag
válasz kinghaxor #4020 üzenetére
Ez a teszt annyiban nem "korrekt", hogy ha minden igaz, akkor alapórajelen mentek a processzorok, és úgy a Sandy Bridge platform sebességelőnye a processzornak köszönhető. A legjobb lenne egy olyan teszt, ahol ugyanabban az alaplapban (2 db x16 slottal) és ugyanazzal a processzorral mérnek (az x8 sebességet pl. a csatlakozók leragasztásával lehetne elérni), de ilyet még nem sikerült találnom. A legtöbb tesztet az x8 és x16 összehasonlítását egy kártyával végzik, ezeknél általában minimális a x16 előnye. Az érthető is, mivel hiába van kétszeres sávszélessége az x16 slotnak, ha nincs szükség erre a legtöbb játéknál, mert nem mozgat meg nagy adatmennyiséget a videokártya felé. Tehát amíg belefér az adatmennyiség az adott sávszélességbe, addig ugyanolyan sebességű lesz a két slot. Nagy adatmennyiséget akkor kell átvinni, ha pl. sok textúraadat van, ami egyben magas VRAM igényt is jelent. Ilyen esetben tehát várható, hogy az x16 slot jobban fog teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
csatlakozom a még tegnapi kommentálókhoz!
Ez a Shift 2 tényleg egy rakás trágya
Nemtom,hogya francba lehet így elcseszni egyes NFS-ketA HotPursuit után főleg.. (nekem az tetszett)
DE EZ??
100 km/h-nél még öregapám 40 éves Asconája is irányítható, nem egy 100ezres Nissan Skyline -
Tökmindegy
senior tag
Uraim.
Ismerősök hosszas rábeszélésére,megvettem a 6950 est,amit pillanatok alatt átalakítottam.Feloldódtak a shaders-ek minden tökéletes. Remélem marad is.
Van e valami amit érdemes még állítgatni,lévén hosszú évek óta az első ATI AMD kártyám
Köszönöm előre is.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok
Érdemes lecserélnem GigabyteHD5850 -et egy MSI HD6950 -re?Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
ZozzHUN
addikt
válasz DeathAdder #4022 üzenetére
Az semmi, még xbox360on is ilyen az irányítás, ahol azért számítanak arra hogy mivel fogod irányítani az autókat ...
Akárhogy babráltam nem sikerült jól beállítani a sensitivity-t...
Ez egy kormány játék (nem olyan kormány xD )
-
ZozzHUN
addikt
válasz MikaVejneGI #4024 üzenetére
Szia
Ha bios kapcsolósra akkor mindenképpen!
-
tomic
addikt
válasz MikaVejneGI #4024 üzenetére
Ha moddolhatót veszel akkor igen.
Ellenkező esetben én nem cserélném. -
ZozzHUN
addikt
válasz Tökmindegy #4023 üzenetére
CCC-ben Power Control-t nyomd fel minimum 12%-ra, nehogy teljesítmény-visszafogás legyen belőle ha tuningolod
-
ZolikaE46
senior tag
válasz Tökmindegy #4023 üzenetére
Ha még egy kicsit akarod feszíteni állítsd 900\1400ra és csinálj egy venti vezérlést, hogy 75 fok fölé ne menjen! Ezt a TriXX vagy az Afterburner-el megcsinálhatod! és szvsz. nyugodtan nyomd fel a power controlt 20%-ra
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz ZolikaE46 #4029 üzenetére
Mennyi az alap 6950 max ill. ideális hőmérséklete? Mert nekem azért x időnyi Heaven után felment 80C-re. Bár nálam mindent a driver szabályoz, semmibe nem nyúltam bele.
Valaki el tudná nekem mondani mi a halál az a órajel kapuzás?! Kerestem google-be is, igen, de ott sem írnak sokat. Vagy csak egy angol megfelelőt mondjatok onnantól már rendben van... Kíváncsi vagyok.
-
Landon
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz Tökmindegy #4034 üzenetére
Afterburner megnyit -> Settings -> Fan -> Enable ....fan control -> Pipa be -> Testreszabod a grafikont -> Oké -> Afterburner főoldalán bekapcsolod, a ventit,hogy az általad megrajzolt grafikon szerint működjön (úgy,h a FAN SPEED rublikában rámész arra a fogaskerékre,majd az AUTO is legyen benyomva) -> Apply, ÉS GÓL
Ilyenkor a CCC-ben manualon lesz a fan speed és 50%-on,ezért ajánlatos mondjuk levenni 23%-ra,hogy amikor bekapcsolod a gépet ,akkor ne pörögjön 50%-on mint az állat, míg be nem kapcsolod az Afterburnert!
MOD: Vagy az alattam linkelttel talán mégegyszerűbb
[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
válasz Tökmindegy #4034 üzenetére
Ezt a beállítást másold le! Mármint a trixx-nek a vonalhúzását... csak a végét húzd ki 100%-ig, de a dőlés szög ez legyen. Szóval pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz ZolikaE46 #4037 üzenetére
Én elkúrtam 1x, ezzel a karival Cry2-t teszteltem,nemtom h nem vettem észre,hogy nem volt auto bepipálva AB-ben és 23%-on hűtött végig Cry alatt,és nemis vettem észre,hogy nincs hangja a coolernek, és még ki is írta az adatokat,de én idióta valahogy nem nem figyeltem oda.
Egyből felment 102 fokra,ahol megállt a kép.. (csak egy Restart segített rajta )
Bár anno a GTX480-nak nemsokat ártott a közel 100 fokos hőmérséklet -
ZolikaE46
senior tag
Semmi baja nem lesz, de azért figyeljetek oda!
-
ZozzHUN
addikt
válasz DeathAdder #4043 üzenetére
Es az kikeruli a powertunet?
-
Gh00st
tag
Hello
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Eladtam a VGAimat CF-ben voltak a masinában,most tervezek venni újat.Mindenem adott,3 monitorral hajtom és a kiszemelt karik a 6970es.
Az lenne a kérdés melyiket: Sapphire vagy ASUSTHX előre is
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Hali Mindenkinek!
Véleményt szeretnék kérni Sapphire 6950 2gb-ről ami valószínűleg rev2-es (nem ref hűtő van rajta)
Annyit olvastam róla hogy nem unlockolható. Ez nekem nem is gond mert olcsóbban jutok hozzá (azaz már megrendeltem) és hűtést sem kell cserélnem rajta.
Az lenne a kérdésem hogy egy 4850-hez képest mennyivel gyorsabb?
A corsair vx450 táp elég hozzá?
Mai játékokat képes lenne-e maximumon 2048x1556-ban futtatni (AA- 2x-4x/AF16x)?
Ha esetleg tuningolnám akkor mire számítsak (max fesz/órajelek)? -
mpierre
veterán
válasz MasterDeeJay #4048 üzenetére
Én is 4850-ről váltottam. Röviden, gyorsabb és a táp elég lesz (a csatlakozókra nem emlékszem már a vx450 esetében, de lehet kelleni fog átalakító). A felbontást passzolom, mert csak 1680×1050-es lcd-m van.
900/1400(1450) körül a többség elszaladgál. 1,17V-n, moddolva.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Roba
tag
Üdv!
A 3983#-ra és a 3988#-ra várok válaszokat.
Köszi.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest