- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kuplung1 #15421 üzenetére
Hát oké de egy normálisabb vga hűtő is egy kisebb vagyon, és nem muszáj egyben megvenni mindent. Elsőnek mondjuk csak ami nagyon szükséges, radi, csövek, tartály, pumpa, egy blokk mondjuk a procira. következő körben meg megveszed a blokkot a vga-ra is.
Mondjuk elég pénznyelő a vga-t vizezni, mert újonnan baromi drága a blokk, de eladni nehéz. Viszont pont ezért van hogy néha hihetetlen jó áron lehet hozzájutni itt a ph-n, egy-egy blokkhoz, de akár komplett vizes rendszerhez is.Szerk: Ja és ugye akkor a prociról nem is beszéltem, ahol egy normálisabb hűtő szinten 15K környéke.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz kuplung1 #15423 üzenetére
Hát nem egészen Up to date, de itt van. [link]
Illetve itt is van még össze vissza pár. [link]De azóta már Asrock lap van, kikerült a 9600 GT, az 5850-et váltotta a 6950, és az I7 920 + P6T Deluxe full vizet, egy 2600K + Asrock Z68 Fatal1ty Gen3, meg a ramok is kicserélődtek.
Nos ha így jól belegondolok akkor szinte a fél gép cserélődött#15425 ZozzHUN
Ugyan miért? Eleve aki nem házi kókány rendszert csinál, skoda, lada meg tököm tudja milyen radikból, az nem a 8-as csövezést fogja választani, hanem a HF-et.
Az meg bőven elég mindenre. Meg árban sincs túl nagy difi a 8-as és 10-es HF csövezés tartozékai között sem. Szóval ez most nem jó érv.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
- = Zk = -
félisten
válasz kuplung1 #15417 üzenetére
szííp, és hőfokokról mit tudunk?...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Giii
senior tag
válasz kuplung1 #15523 üzenetére
Köszi Raidmax Hurricane házban van.Elmondhatom hogy tényleg halk!Egy dolog ami érdekes,az az,hogy amikor ujraindítom a gépt akkor hirtelen felpörög 1-2 mp-ig.De utána olvasgattam és többen írták hogy ezek ilyenek! Üresjáratban vagy ha csak netezek(nincs video),akkor 28-30 Celsius.Játékok alatt még nem mértem,de mindenkéép kiváncsi vagyok mit mutat MW3,GTA4,BF3,Dirt3,Fifa 12 alatt. A kártya 92-be volt,ami sztem jó vételnek számít mert 3-4 hete volt ahol 100 és fölötte.... Úgy érzem jól választottam.Thuban 1055T-vel hajtom,igaz csak alapórajelen 2,8Ghz-en,mert a Turbo Core-t is kikapcsoltam...
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
DjDanee87
addikt
válasz kuplung1 #15531 üzenetére
Vannak érdekes venti megoldások. Én akkor lepődtem meg mikor öcsémnek a gépében lecseréltem a gyári AMD procihűtőt egy Xigmatek Gaia-ra. Azt hittem valamit elcsesztem, mert nem ment a ventillátora. Aztán utánajártam, és kiderült normális a jelenség. Addig nem indul be, amíg nem melegszik a proci
-
BPY-167
tag
válasz kuplung1 #15528 üzenetére
Csak egy 6-pin-es csati van rajta de azért vagyok rá kíváncsi mert mindenképpen HD 69X0-es kártyát akarok majd venni.Ráadásul egyik haverom egy 125W-os fogyasztású AMD procit és egy HD 6950-est üzemeltet gondnélkül ugyan ilyen táppal.Ezért érdekelne hogy beleférne egy HD6970-es is a táp kereteibe.
-
holodp
aktív tag
-
-
Bati0501
őstag
válasz kuplung1 #16473 üzenetére
Igen az! Még a BF3-at is viszi low-on...az már más kérdés,h mennyire játszhatóan. De a BC2-vel jól lehet vele játszani.
Miért a 6950-et választanád?Ha jóval olcsóbb lesz mondjuk nyárra-jó lenne,ha akkor meg tudnám venni az új gépet-6950-es akkor az lesz,de ha nem lesz nagy különbség,akkor a 7850,sztem.Bár lehet,h addig nem is lehet majd kapni a caymant...
Az újabb azért lenne jobb,mert újabb:kevesebbet eszik=nem kell annyira hűteni,és később a játékokat erre fogják jobban optimalizálni. -
Bati0501
őstag
válasz kuplung1 #16476 üzenetére
A fogyasztás különösen/átlagos módnál jobban nem érdekel,persze,jobb,ha minél alacsonyabb.
A teljesítményről meg...hát olvastam már minden félét:a ph-s tesztben a 7850 eredményei kevesebb,mint mondjuk a guru tesztjében.Meg a driverekkel még majd erősödni fog stb...
De az biztos,h most már a játékok optimalizálásánál elsődlegesen a 7xxx-eskre fognak figyelni,és nem a 6xxx,szvsz. -
-
prokxy
veterán
válasz kuplung1 #16865 üzenetére
Riva-t nem tudtam működésre bírni, a "server" része nem indult el win7 x64 alatt, ill. nem is tudta kiolvasni a kártyám adatait.
GPU temp-et megnézem.
MSI AB pedig a BFBC2 és BF3 miatt nem jó, kifagy, ha fut.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kuplung1 #16868 üzenetére
Hátha ez jó megoldás:
Battlefield 3 Game Freezing with Realtek HD Audio
There is a problem with system freezes for PC gamers playing Battlefield 3 using Realtek HD audio (High Definition Audio Device). When playing BF3 online in a Punkbuster server using an integrated Realtek HD audio device on their motherboard, users may experience a complete system freeze after 5-10 minutes into the game. I can confirm this is a software problem, and not a flaw in the hardware (I've got my drive cloned, and the older versions before driver updates work fine).I've seen systems with MSI Afterburner affected by this problem. Using the default "High Definition Audio Device" driver is also suggested, over Realtek's software.
Here is another possible solutions:
- Go into Control Panel, then Hardware & Sound, then choose Manage Audio Devices.
- Go into Speaker properties, then go to the Advanced tab
- Uncheck "Allow applications to take exclusive control of this device"
- Uncheck "Give exclusive mode applications priority"
- Go play Battlefield 3, and enjoy.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mpierre
veterán
válasz kuplung1 #17147 üzenetére
Mellik csataliszt van fent?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz kuplung1 #17150 üzenetére
Érdekes, mert a 11.12-ben az istennek nem lelem a power tune-t... Mintha azt írta volna vki, hogy kirámolták a csatalisztból, mert értelme nem sok van.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
fanti
addikt
válasz kuplung1 #17157 üzenetére
STALKER Call Of Pripyat-ot nyomtam rajta 1920x1080-ban DX11-el és mindent kimaxoltam.
Ja, rajta egy NATURE pack, amit Ultra beállításokkal tettem rá az alapjátékra.És így nyomtam kb. fél órát hibamentesen úgy, hogy a Trixx-el 880/1375-re belőttem a kártyát, majd a GPU-Z progival ellenőriztem hogy tényleg ennyin fut, majd hagytam a háttérben futni, hogy monitorozzam a dolgokat (pl. hőfokok).
Shader unlock NINCS!
Feszültséget NEM emeltem!
És a Power Tune-hoz sem nyúltam!
Nem is akarok feszt emelni, az már nem az én asztalom, illetve nem akarom a kártyát tuleröltetni.Ja, meg megnéztem egy kör Unigine Heaven 2.5 tesztet is és azzal is rendben volt.
Azért kérdezed ezt a feszemelést, mert nem jellemző hogy egy 6950-es kari vinné anélkül a 6970-es órajeleit?
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz kuplung1 #17184 üzenetére
Nekem ref 6970-esem van. A 6950 ref órajeleket 0,975v-on tudja és a 880/1375-öt pedig 1,1V-al. Magasabban nem igazán próbálkoztam, még nem jött meg az új hűtés.
sephi: Igen 1,175V az alapfesz!
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz kuplung1 #17251 üzenetére
hmm... lehet felheggesztem.
de fosok, hogy megnyekken nekem itt a kártya. bele is halnék most perpill ha ez elfeküdne" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz kuplung1 #17254 üzenetére
hmm...
ami az alap állásban van, aznem írható. az örök.
feltöltöm a linkeltet, és ha nem megy, akkor nem megy.? igaz? igaz...
ha megy, siker és tesztelni kell...ugye?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz kuplung1 #17265 üzenetére
évekig a Zalman volt a No.1 nálam. de ilyen árazással már nem igazán
oké, hogy ez használt, de..... hm." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
tomic
addikt
válasz kuplung1 #17281 üzenetére
Mar a megjelenésekor megvettem a karit. Akkor rá is ment a másik bios. Sokáig nem is foglalkoztam vele, csak kb 1 hónapja megnéztem a gpu-z és azt láttam nincs feloldva.
Lehet sérült tuning közben nem tudom. Sokat tesztelgettem anno.De lényeg,hogy sikerült újra.
Jelenleg 1.01v használom 70 es óra jelekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest