- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Arra vagyok kíváncsi, hogy 6970-elmost mennyire vagyok procilimites. Heavent kellene futtatnia köv beállításokkal:
ettingsettings
Render:direct3d11
Mode:1680x1050 fullscreen
Shaders:high
Textures:high
Filter:trilinear
Anisotropy:4x
Occlusion: enabled
Refraction: enabled
Volumetric:enabled
Tessellation:normalNekem ezek az eredmények jöttek ki:
880/1375@1.1V
FPS: 59.0
Scores:1486
Min FPS:27.4
Max FPS: 129.1
Fogyasztás max: 310W konnektorból
Ez az alapórajeles teszt, ha ebben lefuttatnátok páran némileg erősebb procival azt megköszönném.Két érdekesség:
0,975V! 800/1250 Max 256W a konnektorból, lehet így fogom használni és teljesen fölösleges a tápcsere.
FPS: 54.1
Scores: 1363
Min FPS: 27.4
Max FPS: 118.01.15V 900/1400 MAX 328W a konnektorból
FPS: 60.2
Scores:1515
Min FPS:26.1
Max FPS: 132.5Előre is köszi a segítséget.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
F e Z o
veterán
válasz csucsbicep #16505 üzenetére
Feltéve, ha 60-nál nagyobb frissítésű a monitorod.
H2O über alles!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ricshard444 #16507 üzenetére
Pedig a Metro inkább gpu limites.
-
ricshard444
veterán
válasz csucsbicep #16508 üzenetére
Tény,de itt a bizonyíték,hogy mégis van benne + erő
Vannak dolgok...
-
ZozzHUN
addikt
válasz ricshard444 #16509 üzenetére
Nem lehet, hogy azért mert nem 6 magra lett írva a Metro2033 és inkább a kevés de erős magokat szereti?
Példa: E8200@3600ról váltottam Q6600@3600-ra, ugyan annyi maradt az átlag FPS Metro2033ban, ott nagyon nem kéne számítania a CPU-nak. Jelen esetben pedig a kihasznált magjaid gyengék alacsony frekin úgy néz ki.
-
SkyS1gn
félisten
BF3 patch óta megint nem megy a monítorozás.... help!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
synthattik
aktív tag
válasz MZsoltee #16502 üzenetére
szntem nem nagyon van cpu limited ebben a tesztben megcsináltam én is tessék fullscreenben kb 20 ponttal volt több valszeg az mérési hiba ,próbáld meg 3d mark vantage--et ott mennyi pontod lesz performance-ban,ott azért ki tud jönni ahogy láttam a cpu limit 1280 ban,vagy nézd meg annyiban a unigine-t.
de ahogy nézem 1680 ban abszolute nincsen. -
F e Z o
veterán
válasz synthattik #16517 üzenetére
Ha 3DMark-ot futtattok, nagy felbontásban tegyétek, s elég a graphics score-t nézni. Anno megnéztük egy 5850-et húzva, mennyi különbség van akkor ha egy tuningolt PhII-t és egy 920-ast használunk a videókártya kipörgetésére. Minimális volt a különbség.
H2O über alles!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #16507 üzenetére
Metroval nálam CPUlimit volt q6600al 3.0án, de csak highon. very highon már GPU (meg játszhatatlanság). i5-760 már cpulimites volt, 2.83 és 3.52 között highon se volt különbség.
bár felmerül a kérdés, hogy akkor most épp milyen videokártyád is van, mert 6990 1080pben elképzelhetőnek tartok egy X6ossal cpulimitet.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Van egy kis problémám , de az a helyzet baromi nehéz szavakba önteni . MSI 6970 . A jelenség az lenne hogy filmeknél ( tv-n ) ill ha Heavent futtatom , amikor lassan úszik a kép jobbra vagy balra akkor látszik hogy ( és most jön a nem tudom hogy mondjam ) "akadozik" vagy laggol vagy szaggat , persze ez minimális dolog de valami nem stimmel mert az előző VGA-val nem csinált ilyet.
Csináltam két tesztet Heaven ( score:1786 ) 3DMark 11 szépen végig menetek hiba nélkül de a "jelenség" fen állt .
Én arra tippelek valami progi zavarja a kártyát, de mi ?? Vagy nem ??"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Sabre
őstag
sziasztok! valaki tudja hány cm hosszú a referencia 6950? sapphire oldalon nem találom
-
Boogie33
senior tag
válasz csucsbicep #16523 üzenetére
Igen próbáltam régebbiekkel kezdtem úgy kb 3-4 el , aztán eljutottam a legfrissebbig .
Próbáljam meg esetleg a gyári MSI drivert ? 2012 03 havi az is elég friss.
Az 3D teszt az jól néz ki ? Miért írja hogy core clock 250Mhz ?[ Szerkesztve ]
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
synthattik
aktív tag
válasz Boogie33 #16520 üzenetére
azt meg lehetne kérdezni,hogy ezt milyen felbontáson teszi?
Mert filmeknél érdekes ,de hasonló problémám nekem is volt régebben,mondjuk nekem játékoknál ,úgy röcögött ,vagy nem is tudom nem volt folyamatos,pedig az fps általában meg volt,de mintha úgy laggolt volna,35 fps nél mintha kockáról kockára menne a játék pl.gta 4-nél volt ilyen.
Még pár játéknál eljátszotta ezt,aztán meguntam ,eladtam a cuccaimat,jött 1 platform csere, nálam ez megoldott minden ilyen jellegű problémát, de inkább azt mondom ,ha tudod akkor próbáld meg a procit feljebb húzni ha lehet,bár akkor is fura ,hogy filmeknél is.
játékoknál is csinálja?nem szemetel a kártya vagy ilyenek? -
Boogie33
senior tag
válasz synthattik #16525 üzenetére
A tv-m az full HD a monitorom az meg 1200-as , de szerintem nem a felbontáshoz van köze valami más lesz a baj. Nekem a játékok teljesen homogének , folyamatosak.
Nekem csak film lejátszásnál lehet észre venni."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
F e Z o
veterán
válasz Boogie33 #16524 üzenetére
Nálam 11.12-es driver van már január óta, idáig nem volt gondom semelyik játékkal sem.
Azért 250MHz az órajel, mert ennyin megy a GPU energiatakarékos üzemmódban.(#16526) Boogie33 : Mivel játszod le a filmeket? Másik lejátszó progival is ezt csinálja?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Boogie33
senior tag
-
-
Boogie33
senior tag
válasz asuspc96 #16529 üzenetére
Én kérek elnézést , de sajnos nem tudom hogy kell videót csinálni egy filmről ami éppen megy a tv . És arra sincs garanci hogy te is látni fogod a videón a hibát.
De ha mondod hogy mit hogyan csináljak, megcsinálom.
A KMPlayer nem csíkoz Win 7 alatt ? Vagy az régen volt ? Kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
mclaren-d
aktív tag
Hello,Gondoltam írok egy kicsit most a napokba dobtam fel egy ARCTIC COOLING Accelero Xtreme 5870-et.Msi 6950-re,nagyon durva nyertem vele vagy 30 fokot
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
synthattik
aktív tag
válasz Boogie33 #16528 üzenetére
a legujjabb van a vlc-ből?minden filmnél csinálja vagy csak a fullhd-nál?mert nekem amíg nem a legujjabb volt addig,nem vitte jól a nagyobb méretű filmeket.
próbáld meg a splash pro nevű lejátszót,asszem ez ilyen 30 napig ingyenes,1 próbát megér ,hátha jobb lesz. -
Boogie33
senior tag
válasz synthattik #16532 üzenetére
Csinálja gyengébb videóknál is meg Heavent amikor futtattam ott is csinálta , a VLC-m 1.1.11
-
F e Z o
veterán
válasz Boogie33 #16530 üzenetére
KM Player nem csíkoz, én vagy 2-3 éve azt használom, visz mindent, ráadásul ingyenes. A 3DMark teszt lefuttatása után pikkpakk átvált energiatakarékos módba a kártya. MSI Afterburnerrel, vagy GPU-Z-vel tudsz monitorozni.
(#16531) mclaren-d : Gondolom gyári referencia hűtő volt előtte rajta.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
mclaren-d
aktív tag
Igen hopp azt ki hagytam
[ Szerkesztve ]
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
Boogie33
senior tag
-
Def26
félisten
2 napja vettem egy asus hd6950 2gb dcii videókártyát. Ma egy kicsit játszottam a battlefiled 3 -al, majd a kép elkezdett szétcsúszni. Újraindítás után, már csak egy teljes kék képernyő fogad. Próbáltam win újrarakás, driver frissítést. A helyzet a következő, addig a pillanatig megy a kártya amíg nem telepítem a drivert. Abban a pillanatban, ahogy fel van telepítve a driver és újraindul a gép, egyből csak egy fekete/kék képernyő fogad.
Ha a legújabb drivert dobom fel akkor kék képernyő, ha azt ami a drvier cd -n van akkor meg fekete képernyő fogad, windows betöltésekor.Eboltban vettem, gondolom nem lesz gond a garival.
Valakinek hasonló?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Boogie33
senior tag
Na, lekopogom , de úgy néz ki sikerült megoldani teljes takarítás az MSI oldaláról driver ill a VLC legújabb verziója . ui A KMPlayer nekem nagyon jött be )
-
mcwolf79
veterán
Én is ugyanígy jártam.
2 db 6950-es volt a gépben. Amíg nem volt fent driver semmi hiba. Azután játékindításnál fagy, kékhalál,stb. Az egyik defektes lett,mint kiderült utólag.Valszeg ezek alapján náluk is fogja produkálni a hibát, úgyhogy akkor kötelesek cserélni, vagy a pénzt visszaadni.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Def26
félisten
válasz synthattik #16542 üzenetére
Akkor ezek szerint simán csak vigyem be és kérjek másikat azzal a szöveggel, hogy ez rossz?
-
Cybertrone
veterán
Elvileg 3 nap letelte előtt nem kell indokolni...(persze neked van indokod, és ezt mondd is majd) Viszont ha egy mód van rá akkor refet adjanak... azoknak álltalában ilyen gondjuk nincsen...
mcwolf79:
Abban az esetben hogy ha cserére kerül a sor az nem úgy megy hogy levesznek egy másikat a polcról... sőt a pénz visszafizetése sem így megy... Sajnos garoztattam már nem kevés cuccot, ha tényleg hibás akkor cserélni fogják(mint mindennek ennek is átfutási ideje van 2-3 hét), ha nincs raktáron akkor le lehet vásárolni(pénzt eddig sosem kaptam vissza, sőt fel sem ajánlották)[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Def26
félisten
válasz Cybertrone #16545 üzenetére
Köszi. Nekem végül is nem pénz kell. Mindjárt megnézem van e esetleg nekik ref. kártya.
-
Cybertrone
veterán
Ha azt mondják hagyd bent a cuccot, mert tesztelik akkor mond azt hogy előtted tegyék... ne sunyizzanak a háttérben... ha szar akkor ott is dobni fogja a hibát, és akkor nincs miről beszélni
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
synthattik
aktív tag
konkrétan kötelesek cserélni 3 napon bellül ha beviszed,de addig nem tudnád vki másnál is megnézni?
mert ha ott is ezt produkálja akkor tuti a kari a hibás,mert nekem volt már olyan ,hogy nálam nem ment ez az visszavittem ott az üzletben meg hibátlanul,azt még pénzt is akartak tölem kérni emiatt, de az mondjuk nem vidkari volt, de ha esetleg lenne lehetőséged másnál is megnézni még ma vagy holnap,az lenne a legbiztosabb.
ha meg nem tudsz másnál tesztelni ,akkor meg csak visszaviszed elmondod mi a bibi,ha meg huzzák a szájjukat helyrerakod őket
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest