- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
őstag
válasz ricshard444 #16201 üzenetére
az internet bugyrai....nem hittem volna, hogy még hasznomra lesznek...
asuspc96
-
prokxy
veterán
válasz prokxy #16178 üzenetére
Bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen!
Nincs CF rendszerem /adatlap/, csak akarok, de így egy db Sapphire 6970-nel van 30-40 FPS!asuspc96!
Köszi a CSV-ket, az átlag 70, min 40, ez nagyon jó!Ez már játszható kategória!
Jelenleg High-on van + 4xAA, így sokkal jobb. Kb. 10 FPS-t nyertem vele. Ez persze még mehet fentebb 2xAA-val...
Krisz
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ZozzHUN
addikt
Ha jol latom mai nappal ugrottak az amd arak:
6970 70k korul van mar boltban
6950 2gb 60k. Tessek korbenezni sracok! -
ZozzHUN
addikt
válasz csucsbicep #16205 üzenetére
Hardverkerben a his 2gb 6950 60k lett
Users-ben a vtx3d 6970 72k. Eleg durva aresesek es csak kovetik majd a tobbiek
Ha jol latom egy 17%-os arcsokkentes tortent.
[ Szerkesztve ]
-
Jerzabiak
csendes tag
Sziasztok
Szerintettek egy Corsair TX450 elég egy HD6970 kihajtásához?
Illetve ha nem elég akkor ez okozhat játék közben kékhalált, valami DX11 file üzenettel? -
ZozzHUN
addikt
válasz Jerzabiak #16213 üzenetére
Új a kártya? Mert Core i7 965 3.75ghz-el 361W-ot eszik a Guru3D rendszere. A kártya 207W-ot eszik átlagban, szóval még van 190W szabad teljesítménye a tápodnak. És én is mértem a fogyasztásmérővel a játékok alatt, és bőven elégnek kéne lennie. Inkább valami szoftveres hibára gondolnék vagy pedig kártya haldoklik. Mivel egyágas a tápod, ezért a bekötés nem lehet gond. Amúgy van 6->8 pin átalakítód? Vagy csak bedugtál 2x6 pin-t?
-
Jerzabiak
csendes tag
válasz ZozzHUN #16217 üzenetére
És ha ezt megnézed, pont 1 Amper hiányzik.
Na nem minthe értenék hozzá..
http://forum-en.msi.com/faq/article/power-requirements-for-graphics-cards -
ZozzHUN
addikt
válasz Jerzabiak #16218 üzenetére
Jol van, te tudod. Q8400em volt nekem is. Cpu-d max 120at ehet ha linx-szel lestresszeled, szoval hasznalat kozben 60-80. Ehhez hozzaadsz 210et, meg mindig 110w van. Dvd es hdd 15-20at megeszik. Tuningra is van helyed. Ha vitatkozni akarsz akkor nem tudom mit gondolsz mi lesz... Megjavulni nem fog.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ZozzHUN #16204 üzenetére
remélem a 6990 árát is ledöfi....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
asuspc96
őstag
válasz - = Zk = - #16224 üzenetére
Forgatom is át 6990CF-be
asuspc96
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #16225 üzenetére
akkor bizony baaazd meeeg -.-
....nekem egy darab is elég lenne a 6990-ből...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
asuspc96
őstag
válasz - = Zk = - #16226 üzenetére
erős irónia szagot remélem érezted....bár megfontolandó...
Tényleg mekkora lenne az erőviszonya ?
6970CF > 6990 (ugye)
6990CF >,=,< 7970 (CF?)asuspc96
-
asuspc96
őstag
válasz ZetorGumi #16228 üzenetére
Hangsúlyozom még egyszer IRÓNIA
"Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία [eiróneia] az εἴρων [eirón] „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.
Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra."
Más:
6970CF vs. 7970 ?szerk.: nem kellene 4gpu...egyrészt az ára miatt másrészt felesleges harmadrészt csak így érné meg nekem (ezzel fejlesztek) ezalatt már nem....remélem egyetértünk...
asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz csucsbicep #16231 üzenetére
És ha a fogyasztás nem számít? Én akkor a 6970CF felé hajlanék ami a teljesítményt illeti Bár az új csodadriver elgondolkodtató +15% a 7970nek
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ricshard444 #16232 üzenetére
Meg a brutális tuningpotenciális is, ha játszik, ami a 7970-ekben van, akkor nem biztos számomra a 6970CF.
-
asuspc96
őstag
csucsbicep
"Szvsz 7970, tuningolva."ricshard444
"És ha a fogyasztás nem számít? Én akkor a 6970CF felé hajlanék ami a teljesítményt illeti"Egem mind a két vélemény érdekel...és gondolom ezzel nem csak én vagyok így...teszteket annyira még nem bújtam ezzel kapcsolatban...ma nekiugrok...
Szóval várom bővebben is...asuspc96
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #16227 üzenetére
éreztem hát...
azért egy 6990-et már nem heggesztenék CF-be... egy darab bőven elég lenne nekem szvsz. csak hát olyan a fogyasztása, besz.rsz...... bár minden csak nézőpont kérdése ...
-
ricshard444
veterán
válasz asuspc96 #16234 üzenetére
Jelenleg én sem tudom még mi legyen,én is egy 6990 VS 7970 között vacilálok. 6990 teljesítménye nagyon jó,de +15%(elméletileg) hozzácsapódott a 7970hez. És akkor még ott van a brutális tuningpotenciál ami a 7970 mellett van. DE: Minimum fps-ben nemtudom melyik a jobb, de tippem szerint a 6990,mert ahány 2 gpu-s kártyám volt és az utóda vagy következő generáció...ahogy tetszik hiába hozta átlag fps-ben azt a szintet mint a 2 magos kari, minimum fps-ben nagyon lemaradt és az nagyonnemjó
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
asuspc96
őstag
válasz - = Zk = - #16235 üzenetére
rá egy vizesblokk és áll is a zászló
ricshard444
a megoldás más néven....7990asuspc96
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz asuspc96 #16237 üzenetére
jaja..
csak mellé alaplap+ram is illő..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ricshard444
veterán
Miért ilyen fakó a szín hdmi-vel? Sehogy nembírom behozni normálisra...
Vannak dolgok...
-
prokxy
veterán
válasz asuspc96 #16237 üzenetére
Nálam a 7970 OC lenne a befutó, mégiscsak 1 kártya, kevesebbet eszik.
Szerintetek akkor kb. egy szinten van a 6970CF-fel?Ezért megint le leszek tolva, h ezt már a HD7900-as topicba kellene![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ZetorGumi
addikt
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz ricshard444 #16245 üzenetére
Nem érdekel a mod. Nekem így is elég gyors lesz egy darabig, sosem volt nagy elvárásom, csak hogy fusson relative szép grafon egy két adott game, annyi.
FC blokkok miatt kérdezem, mert szándékban van vízzel hűteni, ha sikerül hozzájutni (távolabbi tervek. )[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
mpierre
veterán
válasz ZetorGumi #16246 üzenetére
Akkor inkább rev 1.-t nézz, arra biztosabban van fc blokk. Vagy jó előre derítsd ki, hogy rá megy-e.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
ZetorGumi
addikt
válasz ricshard444 #16249 üzenetére
Hm?
Szerintem ezt nem nekem szántad, mivel hardveres dologban volt kérdésem.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest