Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Allbundy

    tag

    válasz HartgeH3-2.8 #5377 üzenetére

    Nem erről van szó!
    Az hogy valaki egy -más által készített vagy konvertált- pálya .gdb fájljába belenyúl, az lehet öncélú, mint ez esetben, mikor csak egy új kategóriába helyezi át.
    Lehet hasznos, például mikor a Hungaroringen felemeli a quali körszámot, mert tíz kevés lehet. Kiveszi a "rollingstart" szakaszt, ami két sor, és a hiánya esetén zökkenőmentesen zajlik minden, míg ha meg van, de rosszul, akkor lesznek a Salzburgring, és SuzukaEast pályákon tapasztalt hibák. Ebben lehet állítani a pit sebességeket, tapadást, gumikopást, verseny időpontját, stb.
    Bármelyik esetben egy új változat jön létre, amely NEM kompatibilis az előzővel. A második esetben elfogadható, mivel értelme van, előremutató. Az első esetben öncélú, haszontalan.
    A szerzői és szomszédos jogokról most ne beszéljünk, egyrészt bonyolult, másrészt is :)
    A szabad forrás egyébként nem jelenti a szabad "sajátomkénthirdetem" -et, csak szabad használatot.

    De a lényeg: mivel a NoGripen fentlévő, Piquet konverzió azt az egy értéket kivéve megegyezik az általad linkelttel, és mivel az már sok-sok embernek eleve meg van, ezért javaslom annak a használatát. Így aki például máshol is használná, nem kell ide-oda másolgatnia.

    Ezen kívül a SuzukaEast rajthibáját is meg tudtuk volna oldani, csak időben le kell tesztelni, javítani ha kell és utána közzétenni.

    Az, hogy valaki ellopja Roland és Zoli munkáját, engem nem jogosít fel rá, hogy ugyan ezt megtegyem!
    Bár jelen esetben azért nem erről van szó. Ellenben fontosnak tartom a felesleges dolgok üldözését ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák