- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
StevenJC
csendes tag
válasz Steady74 #5100 üzenetére
Nekem régről megvan a Race On, most a telepítgetős kavarás után (nekem se ment egy ideig a reinstall ahogy Hartge említette is) feltettem azt is, (az online változatot) gond nélkül felkúszott...
Arra tudok gondolni, hogy esetleg a frissítést/javítást nem minden user kapja meg egyszerre, hanem valami szisztéma szerint esetleg szakaszosan vezetik be.
Mondjuk gőzöm sincs hogy ennek mi értelme lenne, csak egy tipp... Néha vannak meglepő magyarázatok. -
HartgeH3-2.8
addikt
Allbundy és Gyuri kérem írjatok rám! Köszi
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
StevenJC
csendes tag
Létezhet hogy nem megy most egyik szerveretek sem? Elkerülte valami infó a figyelmem?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz StevenJC #5108 üzenetére
Igen úgy tudom restartolni kellett , de azóta annak már elméletben működnie kellene. Rákérdezek a "hosting" szakembereknél mi a helyzet
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
subaruwrc
félisten
ma egy teszt futam ?
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #5111 üzenetére
5-6 óra felé összejöhetnénk
-
subaruwrc
félisten
viszlát jövőhéten az éles versenyen
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelen állás szerint Safranek az éles szerver tehát ha ott összejöttök van futam ha nem akkor nincs
Én tartalék vagyok most.Elvileg. Gyakorlatba csinálhatok én is külön szerót, de lehet nem járna nagyobb sikerrel
Safranek féle gárda most el van foglalva más dolgokkal ezért nem tudtunk tesztelni velük. Ezzel kapcsolatban gratulálnék Safranek és Kommy kollégának a konkurenciánál lefutott betétfutamáhozHamarosan jövünk mi is! Azért ne vegyünk rá mérget, hogy addig nem lesz még egy teszt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Teszteljétek gazdagon a Safranek féle szervert hogy kiderüljenek a hibák amennyiben vannak! Köszönöm
Ha bármi gáz lenne tartalékba még ott leszek.
-
safi25
csendes tag
Köszönöm annak aki nézte a futamot,és a drukkolást.Remélem itt is lesznek csatákk .
-
fess
őstag
az online setup letöltés csak nálam nem megy?
-
Kommy
veterán
barihamper, Hunman0103, djsixty29
regisztráljatok sls-re mert addig nem tudom felrakni az Argentin futam eredményeit. -
GyávaNyúl
csendes tag
sajnos nálam sem működik az online setup letöltés csak kapcsolodásig jut
-
HartgeH3-2.8
addikt
Korábban volt valami megoldás az online setup problémára. Egy fáljt kellett letörölni és amint az lefrissítette saját magát steam-en keresztül ismét működött a set letöltés. Remélem nem lesz ezzel gond mert az azért nem árt ha van..
A hét közepén nem biztos, de pénteken minden valószínűség szerint főpróba lesz FP1/FP2-vel egybekötve.
Szervert lehetséges én csinálom majd.Addig jó gyakorlást / tesztelést. Remélem mindenkinek oké lesz a csomagja
A "várható" részvételi listának utána nézek mert Steady is szeretne jönni és ígértem neki, hogy nézünk autót. Ha van még szabad kocsi lehet jönni nyugodtan.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz BeriHampeR #5121 üzenetére
Köszönjünk
Nálam biztosan minden be lesz kapcsolva használhattok ami szükséges. A másik szerverre amennyiben megy, rákérdezek mi a helyzet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok! Holnap azaz PÉNTEKEN este 20h-tól kollektív teszt lesz azaz megtartjuk az FP1/FP2-t és fél távon teszt futamok is várhatóak (2-3) amiben rajt gyakorlat is lesz! Folyamatosan megy majd a szerver lehet jönni kicsit később is, de ha épp futam van nem férsz be.. Amennyiben a fő szerver nem üzemel akkor Race07Series PH WTCC RA néven én fogom megcsinálni, jelszó nem lesz! Aki tud jöjjön mert jó ha megnézitek minden rendben van e.. //Hartge//
Szombat: Délelőtt vagy kora délután még lehet esélyes egy gyors teszt az éles futam előtt.
Mintha összebeszéltünk volna Huffy-ék csapatával, pedig nem. Ők is jó eredményre számítanak..
Rob Huff számára a dobogó a minimális elvárás Sonomában. [link][ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hasznos infok a WTCC hétvégéhez
A sonomai hétvége időterve (magyar idő szerint), és, hogy mit hol lehet nyomon követni.
[link]Ha minden jól megy akkor ma 20h-tól teszt.
Race07Series PH WTCC FP néven
-
HartgeH3-2.8
addikt
Yaya ez ismerős egyszer én is produkáltam egy ilyesmit de én majd 1000-el mentem
Éles szerver megy: Race07Series PH WTCC FP
Jelszó az most nincs
Szerk: Nem az a jelszó, hogy az most nincs hanem most nincs jelszó.. Pontosabban be lehet lépni, úgy hogy "nincs jelszó" Tehát a fentebb említett nincs jelszó az nincs érvényben. Ebből adódóan lehet jönni szerverre. Elvileg
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszi a részvételt a tegnapi teszthez Subaru bement 1.15 alá ami nagyon csúnya volt.
Mai program! Az F1 után kb 15:30 környékén lesz még egy teszt szerver, hogy aki meg akarja nézni minden oké fel tudjon jönni.
Limitert nem fogjuk nézni, box kijáratot nagyon figyelni!
Box kivezetőn van egy pukli!17:00 - 18:00 (Gyülekező) Szabadon választott.
18:00 - 18:30 (Felkészülés az időmérőre, maradék súly kiosztása)
18:30 Időmérő (Chat stop)
19:00 - 19:10 SzünetFutam (Repülő) Gépi. (Chat Stop)
Második Futam (Álló) (Chat Stop)Szerver név: Race07Series PH WTCC RA
Jelszó: MonteiroSteady: Esetleg Pepe Oriola autójával tudnál jönni, Subarunak van is egy top setje hozzá
Ez biztosan szabad, de ha szeretnél másik autót megnézem gyorsan a listát.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sonoma USA /Drivers/ Elvileg így állunk.
All-Inkl Motorsport:
Huffy (Kommy)
Basseng (Mátyás)
Munnich (Hartge)ROAL Motorsport: (Patri és Beri ha tudtok dolgozzatok össze) set, qual egymás húzása, stb. (nem idegileg)
O'Young (Beri)
Coronel (Patrik)Proteam Racing:
(Bennani) MeszkarobiNika Racing:
NYKJAER (Subaru) (Titkos favorit)PB Racing:
Stefano D'Aste (Gergő) (Picit lehet csúszik)Bamboo Enginering:
Nash Nano
McDowall DafkeeRML:
Muller (Dominik)
Chilton (Goe)Zengő Motorsport:
Michelisz Norbert (Safranek)Tuenti Racing Team:
Oriola SZABADLiqui Moly Team Engstler:
Engstler (Roland)
Charles NG (Máté)Wiechers-Sport:
Barth: (Bence)Special Tuning Racing
Boardman (Human)Campos Racing:
Monje: (Choler)
Valente (DjSixty)Castrol Honda WCT Team
Tarquini (Gyuri)
Monteiro (Alldundy)Lada wtcc 2013 ON
Netán valaki nem jön akkor a szabad kártyás versenyzők a lista alapján választhatnak.
Ha bármi nem jó vagy kérés van szóljatok![ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #5128 üzenetére
remélem helytálló lesz a meglátásod
-
choler.
tag
Holnap nem tudok jönni,marad a legközelebb. Jó futamot mindenkinek!
-
safi25
csendes tag
Valakinek jo a steam? 3x probálom felrakni de csak 1.2.1.5-ös verziot rak fel,1.2.1.10 helyet.Semmilyen szerverre nem tudok felmenni.Inkorrekt játékverziot ir ki.Mindent töröltem de akkor se teszi fel rendesen,pedig steam -röl telepitek,mert 2 cd-s verziom van eredeti de a 2-ik lemeznél nem megy tovább nekem se.Pedig C-re akarom rakni.
-
Kommy
veterán
Sajnos a mai versenyt ki kell hagynom.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Utolsó teszt szerver elindult kb 30-60 percig. Most még utoljára meg lehet nézni minden rendben van e.
Race07Series PH WTC RA
Jelszó: MonteiroSteam eddig most rendben volt, nálam legalábbis. Dedi szerver is rendben elindult.
-
HartgeH3-2.8
addikt
WarmUp Winner: Hartge!
Éles szerver azonnal indul! Sok sikert mindenkinek!
17:00 - 18:00 (Gyülekező)
Szabadon választott.Race 07 Series PH WTCC RA
Jelszó: MonteiroAki esetleg csúszna, szóljon és meg tudjuk várni.
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #5135 üzenetére
17:45-kor ott vagyok
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nyugalom mindenkit megvárunk! Gyertek
Race07Series PH WTCC RA / Pass: Monteiro
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #5135 üzenetére
Nem csúszok, de nem tudok felmenni!
Volt valami változás? Pedig figyeltem..
Az utolsó Ladával mi a helyzet? Nem nyilatkoztál róla..
Safié jó.[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Allbundy #5140 üzenetére
Szia!
Bocsi, most szóltak szerveren. A Civic mellett a Lada van berakva (ugyan abból a WTCC2013 csomagból) mert úgy volt jön Ladás és ezért hagytam benne.
Gyakorlatilag ha a WTCC 2013 telepítős mod van fent amit használunk akkor mennie kell.
Ha esetleg ez okozza a gondot akkor kiveszem.
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #5141 üzenetére
Piil, próba
-
holodp
aktív tag
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #5146 üzenetére
Nem, minden bent volt.
Most beraktam újra, semmi változás. Jó játékot nektek.És csak egy megjegyzés: ha azt írjátok ki, hogy Safi szervere lesz az állandó szerver, akkor legyen már a másik, helyettesítő is olyan. Oda ugyanis fel tudtam menni a többiekkel együtt csütörtökön, meg is nyugodtam, hogy rendben van minden. Erre tessék ...
[ Szerkesztve ]
-
Allbundy
tag
NEM teszem újra, nem csak mert nincs rá idő, hanem mert nem is szeretném
NEM nálam van a probléma, Safi szervere jól megy, Hartge rakott be valami olyat ami nekem nincs. Vagy nálam van valamiből másik verzió, de az új mapparendszerben nyugodtan tudsz törölni gyári tartalmakat is, így inkább nem állok neki válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs