Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negro
őstag
válasz subaruwrc #5602 üzenetére
Nagyon jo a Honda anno Oroszon teszteltem meg!
En meg ezt az elso szektort emesztem most mert ott ment el a legjobb idom es elsosegem. Mikozben arra a kanyarra erkezve mas fekero eloszlast is allitok es meg igy is 3-4 tized. Sulyal meg ez 2x ennyi.
Kis szerencsevel azert a 40 kilo ellenere is talan elcsiphetem a 4. helyet majd idomeron.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
subaruwrc
félisten
teljesen könnyednek érződik a tank chevy után. jól választottak akik ezzel mennek.
súlyelosztásban lehet a válasz, a BMW a kigyorsításokon tud nagyon jól rátámaszkodni a hátsóira, ebben a kanyarban meg az fwd-sek egy jó setuppal és egyensúllyal be tudnak esni nagyobb tempóval mint te.
most a chevy is jól viselkedik és egész bátran be merek vele zuhanni de a honda még rátesz egy lapáttal ...[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Skin csomag 2.6 benne a frisitett Volvo es a Bamboo Chevik, illetve Honda/Volvo felni file-ok is opciokent egyben! Boncsad, tocsed!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszi szépen negro!
UPC-nél van valami karbantartással egybekötött hibaelhárítás szóval nagyon bízom benne, hogy hamarosan javítják. Ez annak lehet érdekes aki UPC előfizető.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
StevenJC
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #5606 üzenetére
Nálam is gond van a nettel, akkor valszeg emiatt. Remélem megoldódik délutánra.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #5609 üzenetére
Szar ez a digitalis 20Mbites ADSL ami nekem van a feltotes szempontjabol hisz az csak 1Mbit ugyankkor soha semmi gond nem szokott vele lenni pedig jo 6 eve ez van mar.
-
negro
őstag
válasz subaruwrc #5611 üzenetére
Ettol nektek nem lesz jobb tudom De pl nalam HD TV elofizetes az UPC de pont azert nem valtottam at a netet is mert regen is sok gond volt veluk aminek hire volt.
Nem neked ment ujkent akartam...
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én egyébként 14 éve vagyok UPC előfizető és két kezemen meg tudom számolni max, hogy mennyi hiba vagy karbantartás volt. Ezzel szemben a szembe szomszéd nagy vagányan ment át digibe vissza is jött. A szemközti házban a haver is átment, se modem semmi csak egy kábel, amikor előfizetett egyből kapcsolták a supportot amikor panasszal élt volna fél órákat is várt mire el tudta mondani.
Tehát ahány ház annyi szokás én pl UPC-vel összességében elégedett vagyok. Ez most elég szar egy helyzet az tény. Nem tudom a futammal mi lesz még pontosan. Ez olyan mint most a Geforce drivereknél lévő hullámvölgy , iszonyat jó a technika amit gyártanak. Most a meghajtóval van gond.
Kellemetlen.
-
negro
őstag
Server start mikor lenne akkor ma pontosan illetve maga az idomero mikortol indul?
-
Kommy
veterán
Sajnos nekem közbejött valami, nem tudok indulni a mai versenyen.
-
GyávaNyúl
csendes tag
Hello
Ha van szabad autó elindulhatok a versenyen?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok következő a helyzet. Ugye mindenki tudja a UPC problémát. Csinálok most egy upc cisco modem resetet. Szerintem még nincs teljesen rendben. Létrehozom a szervert úgy 10 perc múlva és megnézzük milyenek a pingek, ha nem jók és laggokat észlelünk akkor sajnos elmarad a futam! Ez van. Így nem tudjuk megtartani. Ha nagyon zavaró akkor semmiképp. //Hartge//
GyávaNyúl Persze! Akár Barth autóját is viheted vagy Kommy Seatját (Huff)
-
GyávaNyúl
csendes tag
Ha lehet Huff Seatját szeretném.
A hosszabb vagy a rövidebb pályán lesz a verseny.[ Szerkesztve ]
-
StevenJC
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #5619 üzenetére
Nálam úgy tűnik már rendben van a net. Azok az oldalak amikkel reggel még gond volt, már bejönnek. Persze ettől még lehet hogy nincs vége a szívásnak, de azért drukkolok hogy összejöjjön a futam!
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #5619 üzenetére
itt a ph forumon azt irtak megjavult mar ~1 orja kb.
-
JONAS77
aktív tag
Pont most esett ki az internetem, nem tudom mikor orvosolják, remélem a második versenyre ott leszek!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
negro
őstag
válasz JONAS77 #5623 üzenetére
Ha idomerore nem erkezel utana mar nem tudsz becsatlakozni Race-be.
Viszont mivel Te vinned a Volvot ez nagyon nem jo! Ha nem tudsz jonni akkor meg most at kell adni akar gyavnyulnak pl. Dolgoztunk vele es eleg lenyeges most kinaban, hogy ott a Volvo...
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerver ON: Race07Series PH WTCC RA (Jelszó: Volvo)
(Adjátok tovább akinek kell)Egészen QUAL-ig lehet csatlakozni utána már sajnos nem. (akit kell megvárunk csak szóljon)
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
En latom a szerot. 50-es pinget ir hozza, elvielg jo. Csak a passt meg kell neznem.
-
GyávaNyúl
csendes tag
Egy seat beállitást tudna valaki dobni?
-
holodp
aktív tag
Kérhetek egy jelszót?
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
Dave3345
újonc
Hartge 420-nál mit csinált??? (MARCI)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Gratulálok mindenkinek és köszönöm hogy végig maradtatok! Mátyás ha minden igaz bajnok, de még utána nézünk Aki tud küldjön nekem egy időmérős eredményt! Köszi!
Hálás köszönet az ilyen nagy létszámú részvételért!
-
GyávaNyúl
csendes tag
Gratulálok a GYŐZTESEKNEK és a helyezetteknek.
/Bálint legközelebb finomabban közlekedjél/ -
negro
őstag
Race1 nem volt rosz Subaruval csataztam jo par korig nem volt egyszeru tartani de szar volt az erzes, hogy a suly miatt esely nincs felzarkozni a top3-ra es nem tudok csatazni erdemben.
Race2 meg szivas volt. Ki nyomtak a palya szelere a nagy helyezkedes kozepette es kaptam egy figyelmeztetes aztan jott megint valahol a feher vonalon drasztikusan kivulre kerulese vegett igy Ston n Go, raadasul vki elkaszalt meg elotte a hossszu egyenes vegen ami verseny baleset volt semmi extre de ott is buktam par helyezest innentol kezdve vege is lett a versenyemnek. Nem gondoltam volna mindossze 10 pontal zarom ezt a versenyhetveget.
-
subaruwrc
félisten
race 1-be az elején a nagy tülekedésbe buktam egy helyet,kiszorultam egész a bukótérbe ahol nagyon el kellett vennem hogy ne vágjanak meg, utána valahol a csatázás közben fehér vonalra ért a jobb hátsó kerekem és kiforogtam +2 hely, utána megint visszazárkóztam Gergőre, aztán szélárnyékból kilépve pont takarta a 150-es táblát és nagyon csúnyán elfékeztem, megint +2 hely, utána megint visszazárkóztam Gergőre, megelőztem a célegyenesre fordítóba azután a hosszú jobbosba elúsztam, megint jöhettem fel, a legvégén meg egy stop n got is összeszedtem magamtól, azért lettem 4. helyett 8. a végén.
a második futam egyszerre volt borzalmas és fenomenális is, 9 vagy 10 körön át Mátyás tépte az idegeimet, hatalmasat küzdöttünk majd persze magunkra húztuk crg-t és Mátét is akik az utolsó körre rám este, crg egy ideig meg is előzött aztán az utolsó kanyarokban valami hihetetlen végjátékban éppencsak nyertem, az összefoglaló nagyon durva lesz !!!
-
negro
őstag
A suly az keseredes de tenyleg de majd a kov futamon a falak es korlatok kozt a legdurvabb palyan majd megtudjatok
Mate - 40kg
Subaru - 40kg
Crg417 - 35kg
Bence - 25kgEs oda nem fogok kerni szolidaritasbol meg 10 kilot se mint Suzukan
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
25:14 volt a verseny időm arra az egyre emlékszem
itt az én élménybeszámolóm, nézzétek el a részrehajlásomat.
a legvégére pedig álljon itt egy ultra szoros befutó !
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Jo kis futam volt. Volvot azert mutathattak volna tobbet is eloben fura volt, hogy kepernyon sincs. (Bar a mi Volvosunk se volt a palyan R1-ben) Elbasztak Bjork vendegszerepleset nagyon ezzel a buntetes sorozattal. Bemelegitest o nyerte szoval tudott volna menni ha hagyjak.
Norbi meg nem semmi milyet vedekezett. Amugy ha nem kapja az ivet Hufftol szerintem beerte volna a masik 2 Hondat mert toluk Norbi gyorsabb volt az egesz 7vege soran. Huff lehetett volna ilyen szempontbol okosabb, hogy hagyja Norbit igy egyutt felzarkozhattak volna... persze kintrol okos az ember.
-
subaruwrc
félisten
1 körös tempóban ígéretes volt, valószínű ők sem így tervezték a szereplést.
hallani most olyan hangokat hogy jövőre gyári alakulattal jönnek.07 vagy 10-es macau pályán megyünk majd ? gondolom sok különbség nincsen de azért jó lenne majd tisztázni hogy ne a másikon teszteljek 100 kört.
-
negro
őstag
Nem sokat de egy tucat kepet csinaltam azert most is mint regen. Aki kivancsi ra itt a csomag: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Annyi sok szép jelent volt, hogy sokat ki kellett törölnöm és a legtöbbet meg is kellett vágni!! Szuper jó volt mindenki, elismerésem! Igazi real cars real race hangulat! Jók vagyunk!!
Még egyszer mindenkinek grat! //Hartge//Race 07 Series PH WTCC - Shanghai HighLights
negro Szuper jó képek! Ki is teszem őket.
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #5648 üzenetére
Jo hosszu lett
Raneztem Macau -ra mar most mert en eddig ott sokat nem mentem es eleg brutal, Porto semmi ehez kepest es most csak 2 het lesz a szunet szoval nagyon hamar itt lesz a verseny. A lenyeg: Ha jol tudom akkor eloben a visszaforditonal (20-as kanyar, Melco Hairpin) allando sarga zaszlo van ervenyben, ergo ott elozni TILOS! Ezt szeretnem a ha mi is atvennenk mert ott ket auto nem fer el es nem kene eldugaszolni a palyat majd. Aminek egyebkent mashol is meg lesz a sansza!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
valóban jó lenne ha mindenki extra figyelemmel készülne és nem esne ki a fél mezőny az első nagyobb féktávon.
mandarin nagyon kemény 225-tel átzúzni rajta aztán 252-nél féktávot venni ..
a szűk beton falak és palánkok közötti rész ami utána jön meg kifejezetten ijesztő.
viszont meglepetésemre a +40kg nem tette kezelhetetlenné az autómat, sőt még majdhogynem jól is jött hátulra a plusz teher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest