Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz SamuraiKenji #1945 üzenetére

    Ez egy tok jo dolog, hogy itt a PH -en elindult ez a fun bajnoksag es en bar irtam csak nehany futamra megyek de igy hogy nincs serules el van rontva. Amivel sokan egyett ertenek tobbek kozt Te is.
    A masik az, hogy esetelg ezen a palyan nincs full zaszlos szabaly filgyelembe veve az elso sikant es ezt felhozva ellene ok, legyen de a tobbin mindkeppen azt is teljesre kene allitani.

    Azon nem kell gondolkodnom en barmit is bekapcsoljak mert nem egy ilyen pro (ami azt jelenti nem lehet segitseget bekapcsolni csak az automata kuplongot vagy meg azt se) severen az elso helyekert kuzdok es legjobb idoket futom. Ez azert rossz, hogy mas bekapcsolhatja, hogy igy nem tudja elkoptatni a gumit pl nem tud hibazni fektavon ergo nem blokkolja le mert ott az ABS. Kigyorsitasnal ha tul durvan teszi ezt nem all keresztbe ha bimmerel megy, elsokerekes nem daralja le a gumit szint ugy es stb.

    Ha vki mar ugyahogy tud vezetni de valamit ezek kozul azert bekapcsol az elony es tudd gyorsabb lenni plane versenyen meg ha tudasban meg sincs ott mint en! Ahogy Te is ha bekcsolnad teszem azt Valencian az abs-t gyorsabb lennel az adott palyan ne gondold hogy nem mert jo pelda erre az utolso celegyenesre rafordito lejtos kanyar ahol a legnehezebb jo fektavot venni. Szoval ezt a reszet rosszul latod nem azert hozom fel mert en nem tudok segitseg nelkul menni. :R

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák