- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz SamuraiKenji #2550 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
negro
őstag
A ringrol jut eszembe! Ki megy innen Ph-rol? Nekem mar kezemben a jegy es ha tobb ember is jonne esetleg ossze is lehetne futni eloben F2F a ket verseny kozt pl. lassa az ember ki ellen megy itt
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
fess
őstag
szerver on
-
HartgeH3-2.8
addikt
Bréking nyúúúz
Hűű emberek , Chris nem nyugszik amíg ebből komolyabb projekt nem lesz
Nézzétek mit találtam
[link]Persze majd át kell írni a közösség nevét
: Race 07 Series PH! WTCC - World Touring Car Championship (Prohardver Group)
Yess Yess!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
brady28
tag
Üdv!
Tudom hogy nem lesz saját skin a versenyen de ha esetleg valaki szeretne saját-egyedi-versenyautót magának annak nagyon szívesen segítek, megcsinálom a festést egyedi igények szerint Persze nem kell valami csodára gondolni, sajnos nem vagyok profi csak hobbiból elkeztem foglalkozni a Photoshoppal még anno két évvel ezelött-természetesen RACE07 miatt-és most ujra elővettem hátha még emlékszem hogyan kell.... Ugy néz ki hogy nem mindent felejtettem el, szóval akit érdekel az nyugodtan keressen meg ha lenne vmi különleges kivánsága megpróbálok mindenkinek segíteni, ahogy időm engedi!
Ezt pl. ma hoztam össze
ezt a múlt héten
Ezeket két éve:
Monster Mugen
Hungaricum Lacetti
Apex Accord
EWA Sonnet RACING
Duke of Hazard
SHARK PeugeotUI: Ja és szépen haladok, 1:18ról letornáztam 1:12re az időmet Slovakiaringen egy óra alatt de úgy érzem maradt még benne legalább 2 másodperc azt a futamig megpróbálom abszolválni
[ Szerkesztve ]
Rablótámadás! Kezeket fel! Jobb ha te mondod, a te hangod mélyebb!!! :)
-
brady28
tag
A CRUZ Innen letölthető Ha látni akarnátok a pályán is
-
hermanyi
addikt
válasz Motion_Blur #2562 üzenetére
én sem indulok akkor mert több kör lesz a hátrány a futam felére számomra
ha viszont elírás és az az 1 az netán tán 2 akkor lehet mégis indulok .
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Motion_Blur #2551 üzenetére
Versenytempó (állórajt , gumikopás ON, üzemanyag-fogyasztás ON)
1. 2.13.179
2. 2.10.411
3. 2.10.590
4 .2.10.747
5 2.11.037
6. 2.11.362
7. 2.12.348
8. 2.12.265
9. 2.12.034
10. 2.12.892Hát a 7. körbe nekem is sikerült belehibáztam akkorát drifteltem egyik kanyarba , hogy kb 1mp el is ment, úgy látszik azon valami átok van.
Amúgy kb 6. körig elég jók voltak a gumik , majd érezhetően 7.-től elkezdett fogyni az elejéről a tapadás, ez így kitartott a 9.-ig , a 10. körbe meg már elég ramatyok voltak gumik , be is szólt , ill. a bal oldali szett valóban el is fogyott.
Mondjuk még lehet tekergetni setupon, mert csak benzint öntöttem abba amit adtam, azért magasabb nyomások stb lehet jobbat is ki lehet hozni.
Ahogy nézem a tempónk kb azonos én az elejét nyomtam meg, de utána utolérsz szóval biztos lesz akinek jobb versenytempója lesz de mi legalább csatázhatunk@Brady
Küldtem Cruze setupot
(Kipróbáltam 5 kör erejéig , 2.10 közepe , de simán lehet avval is 2.09-et menni és akkor már BMW környékén jártam volna Szóval reális az a még két mp és jó vagy ....csak 1.10-et ne menj azért, nem szeretek bealázva lenni )http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
kovi831
aktív tag
Valaki be tudná nekem linkelni melyik az az oldal amelyiken látszik, hogy van-e szerver avagy nincs?
-
Motion_Blur
félisten
válasz SamuraiKenji #2564 üzenetére
Megnyugodtam, köszi
Jó a tempó!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
brady28
tag
válasz SamuraiKenji #2564 üzenetére
Na jó visszaveszek a tempóból egy percet, hogy másoknak is legyen esélye..
Yaka-köszönöm a setupot
-
Motion_Blur
félisten
Kínai pályát honnan lehet letölteni?
ezt találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #2572 üzenetére
Latom hajt a vered
F3000es versenyben benne lennek itt, de pl interlagos is halal jo meg bomossek is.
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Motion_Blur #2574 üzenetére
Hát ja végig lehet ezeken menni ilyen WTCC autókkal már amelyiken élvezetes is, de pl. az ilyen pályák (Tilke pályák nagy része) inkább vmi Formula vagy Gt autónak valók
Lehet leszedem én is megyek rajta 1-2 kört megnézem milyen....
[ Szerkesztve ]
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
fess
őstag
szerver on
-
hermanyi
addikt
Szlovákia ring ennyire eszi nektek is a gumit? 5 kör alatt leamortizáltam 80%-osra az elsőket a hátsó gumik meg ilyen 83-85%-osak
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #2578 üzenetére
XD progival pl.
vagy a játékban a beállításoknál.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
hermanyi
addikt
válasz Motion_Blur #2578 üzenetére
G27 nél és gondolom 25 nél is a 2 es gomb váltókonzol alsó sor balról jobbra 2. piros legalábbis nekem ez az alap beállítás
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerver ON 60 min
SK Ring - Free practice
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #2581 üzenetére
Biztos volt már és talán csak 2008 pack hiánya végett?
de a te szeródra nem tudok felmenni viszont fess szeróján az imént szaggattuk az aszfaltot -
HartgeH3-2.8
addikt
Miért nem tudsz feljönni?
Mindenki fel tudott eddig jönni a szerveremre, tehát azzal semmi probléma nincsen.
Jelenleg is vannak fent, én is most lépek be.WTCC'08 már nincs bent, de később vissza fogjuk tenni.
Egészen pontosan ezekkel kell feljönni a Race 07 Series PH! WTCC szerverére[link]
Lehetséges ez volt a probléma, de printeld le és megnézzük.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #2584 üzenetére
Nem mondtam hogy rossz vagy bármi csak hogy ezt írja:
"A játék nem érhető el. A host frissített vagy módosított játékot futtathat."Szerk: Frissítést feltettem.
de lehet hogy a pálya is változott. Mindjárt megnézem. Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz hermanyi #2580 üzenetére
Köszi, nálam nem működött ezzel a gombbal, de az XD az okés
fess: mutatja a progi a gumifogyást %-ban, legalábbis burn-out alatt csak a hátsó gumiknál nőtt az érték, az elsőknél szinte nem
-
fess
őstag
válasz Motion_Blur #2586 üzenetére
burn-out? azt nem tudom mi,de nálam csak kis sávok vannak amik jelzik a gumit
Viszont Beku módszere nálam megy -
Motion_Blur
félisten
Szándékosan égettem a hátsó gumikat
ezen a képen a 4,25 a 3,8 a hátsó gumiknál pedig a 2,56 és a 2,10 a gumikopást jelölt %-ban. Szerintem!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hupsz..
Elnézést kérek lehetséges az én hibám , múltkor még teszteltük a WTCC'08-at és bent maradt lehetséges. Most szólt nekem FESS.
Köszi!
-
fess
őstag
válasz Motion_Blur #2588 üzenetére
Nem tudom,azt sose tudtam mit jelent A motor nálad is lemegy néha 70-80%-ra?
-
Kommy
veterán
Ez az a pálya ahol a Seat nem kanyarodik, csak tolja az orrát és 2:16-nél nem tudok gyorsabban menni. (alap beállításokkal megyek mert nem értek hozzá)
-
HartgeH3-2.8
addikt
A futamhoz szükséges pálya és annak frissítése ismét:
-
HartgeH3-2.8
addikt
Race 07 Series PH! WTCC - Marrakech - Első Futam!
-
fess
őstag
szerver on
-
HartgeH3-2.8
addikt
Race 07 Series PH! WTCC - Marrakech - Második!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az első fecske!
Kérem tisztelettel, mostantól szabad a vásár! Roland volt az első fecske, gyönyörű munkát végzett mint látjátok! Törekedni fogunk az eredeti festésekre, és a közvetítésekben is már őket fogjátok látni! én nagyon gondolkozom Coronel-en!
Festés letöltése: [link]
Használata: Kicsomagol
Dokumentumok/Simbin/Race07/Custom Skin
Mappába bemásol (az egész könyvtárat) és Have Fun!Hajrá Honda"Roland" Michelisz Kocsi San!!!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #2596 üzenetére
Klassz lett Roland! Gratula!
Májusra van beharangozva 13-as skin pack, szerintem megvárom mert önerőből max Gábor #27 autójának új versenyzőjének azaz Jean-Philippe DAYRAUT jelen festését tudnám összehozni. (talán)
(#2597) HartgeH3-2.8
Jó lesz, úgy is minden versenyen más és más logók vannak más-más helyen.
[ Szerkesztve ]
-
kovi831
aktív tag
Valaki korábban már belinkelte a Kinai pálya letöltését.Vissza olvastam, de nem találom a linket.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azért ennyire nem tudunk naprakészek lenni, hogy minden versenyre az épp aktuálisat Gondolom drasztikus módon nem változik, tehát Coronel nem fog minden futamon vadonat új matricázást kapni
Hatalmas munka lenne így is összehozni az autókat, de amit tudunk slovákig összehozunk. A következő közvetítésben már az új festések lesznek benne. Ez hatalmas dolog lenne. Ha már csak a felét meg tudjuk csinálni már király. Sok autó adott a no grip oldalán, és van amihez hozzá sem kell lényegében nyúlni.
Eddig a Norbi Honda és Coronel BMW van meg, nemsokára jön Fredy Barth - Wiechers Sport - 73
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest