- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sajtó bejelentés
The Bmw Hartge - Engstler "Molly" team!
Mi ezzel tudatjuk készen állunk és remélhetőleg sokszor fogjátok ezt a képet látni, azaz "Molly" hátsóját
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1300 üzenetére
Az jó ötlet!
Majd írd ki mikor tervezed , aztán remélhetőleg lesznek jelentkezők , akár egy kis fun race-szel egybekötve. ,)
Ha leszek szívesen segítek /jövök.http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
Steady74
addikt
Makaó (így magyarosan ) 2:32:0XX, de még mindig van benne, az első szektorban legalább fél mp. Chevi Cruz, WTCC2010 pack, egyedi setup. Ma Monzát nézem meg.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1302 üzenetére
Számból vetted ki a virtuális szót
Pont detto ugyan ezt írtam új tagunknak JONAS77-nek. Üdv nálunk! Szeretnék majd tőletek helpet kérni, akár ma délután / este attól függ ki érne rá esetleg. Videóhoz kellene feljöjjetek dedi szerverre addig a vállalkozó szelleműek találjanak ki maguknak valami elmebeteg mozdulatot amit képesek lennének pár mp-ig egyhuzamban művelni (Az egy helyben pörgést, tegnap kihagytam még a felsorolásból)
Lenne akkor majd egy 5 körös quick race is Kapnátok súlyt is teszt jelleggel
Apropó súly: Teszteltem a 150kg-ot tényleg komoly, lehet vezetni de azért valóban kemény. Viszont.. ha most itt "dekázgatok" akkor értelme nem lesz mert az AI 25kg-al ugyan olyat sőt jobb időt tud futni mint súly nélkül. Nekem is a bömös jobban tapad egy kevés súly-al. Tehát most vagy rendesen csináljuk majd még ha ez kemény is lesz vagy nem 5-10-15 kg súlyokkal felesleges bohóckodni
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Server ON: Race07Seres PH! WTCC / Pass: Game2
Egy körös quick race-t állítottam be, elalszik a lámpa utána mindenki elkezd ökörködni. A korábban említett módokon. Várok egy darabig aztán max újra , addig kicsit gurulok max Két versenyt pipáltam be ha esetleg az első nem sikerülne úgy
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1306 üzenetére
Jó lesz az
Este majd lehet rakok fel egy kört , amúgy is adós vagyok egy körrel negro kollégának
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mínusz 2-3 tizeddel érkezem a parabolikába, tökéletesen megcsinálom és erre plussz 3 tized. Egyszerűen nem értem..
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #1305 üzenetére
Meglestem a szerót aztán rájöttem hogy nekem nincs meg ez a kiegészítő pack.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1310 üzenetére
Nekem még mindig van egy elfekvő Race Injection kódom (amibe benne van STCC2 , WTCC10 , meg még 1-2 kiegészítő) , kedvezményesen megválok tőle , ha valakit érdekel....
-
HartgeH3-2.8
addikt
Még kellene 3-4 ember
SamuraiKenji Lehetséges lesz is rá vevő
Szerk: Mindenki elment, nem lesz videó
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1312 üzenetére
Én mindjárt fel tudok menni....
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1313 üzenetére
Hívtam pár embert szóval van még remény! Server On!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Mentem kört Monzába , negro kollégának linkelném a körről készült videót:
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1315 üzenetére
Nagyon szép kör Egyben köszönném is a tegnapi segítséged súly tesztelés ügyben.
Súly bünti:
A dolog úgy néz ki,hogy 100 kiló alatt próbálkozni sem érdemes. SamuraiKenji kolléga iszonyat gyors volt tegnap, pakoltam én rá a súlyokat, de úgy ment mint a rakéta (pedig én se vagyok azért ennyire rossz)
Tehát az alap súlyotok megvan. Mivel felette már néhány kiló is számít, külön bünti lesz győzelemért és lehetséges qual-ért is! Ezt még ki kell dolgozni addig.[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Hat grat akkor eleg ugyes de ez az amit nem ertek. Nekem ilyen sikan "levagast" nem enged a gep amit mar te csinalsz es siman elveszi a korom. Ezt irtam. Ezert szar ilyen szempontbol ez es Imola! Ezert szeretem jobban akar barmelyik palyat mert ott nem ezen fog mulni 1-2 mp el a gyorsabb kor... Ugyan igy megyek rajta en is bar en sajat setupot hasznalok igy lehet ettol van jobb beallitas.
Tegnap mentem Retro Cool -ban pl ket versenyt (Brand hatch, Magny Cours [link]) ahol csak 02-es BMW-vel lehetett menni es osszefutottam ott egy masik magyarral aki x ligaban jatszik es rendre meg tudtam verni idomeron es a versenybe is azt mondta nem hiszi el mennyire gyors vagyok se azt nem vagyok semmi ligaban benne es nem jatszok komolyabban.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Kommy
veterán
Valaki játszik gamepaddal, ha igen milyennel, mert van egy Logitech chillstream-em és ha játszható vele a játék akkor nem adom el.
-
hermanyi
addikt
Szép karika minden elismerésem
A bmw -nél megszokott féktáv / visszaváltásnál nagyon szépen megfogod a hátulját . Ha jól vettem ki a videóból akkor visszaváltásoknál gázfröccs játszik közre ,hogy nem előz meg a hátulja .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz hermanyi #1319 üzenetére
Igen, gázfröccs nélkül megelőzne simán, főleg , hogy elég szoros difivel megyek , hogy lehessen féktávot venni Ha kicsit kevesebb gázt adok már akkor is blokkol lásd parabolica bejárata
@negro:
Igen, itt marhára kell tudni melyik rázón hol mehetsz át , mentem már pár kört , így már nagyjából tudom merre kell menni a pályán szabályosan. Valóban itt a síkánokba van sok tized, hogy mész át rajtuk...
Amúgy meg nincs benne vágás mindenhol két kerék a fehér vonalon belül van ami FIA és általában minden liga szabálynak megfelel.@Hartge:
Azt mondtam tegnap hogy kb 50kiló az egy bő mp , egy körön, de azért versenybe egy hiba nagy súllyal jobban megbosszulja magát. DE ez pálya karakterisztikától is függ mennyit számít , pl ha van egy kis emelkedő kigyorsitáson akkor nagyon sokat tud , vagy sok 1-esből kigyorsítás van több.... de kb ez az átlag hogy 35-50 kiló az mp, szerintem eszerint pakolj , ki mennyit érdemel.
Tudom én 100-at kapok kérdés nélkül[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia, én játszom igen, ezzel:
Abszolút megfelelő egy GamePad ehhez a játékhoz is, szerintem teszteld be nyugodtan. A beállításokat nagyon személyre lehet faragni és kormányzást szépen be lehet "finomítani" analógon.
Szerk: Tanúsíthatom SamuraiKenji teljesen szabályosan megy. Mögötte mentem Régebben nekem is volt szerencsém ilyen vezetési stílushoz, egy ligatársam tanította meg hogyan kell motorfékkel brutális féktávokat venni (akkor még volt momo racing-em) nem tudom az mennyit dob ilyen szempontból, mármint GamePad -al lehetne ilyet művelni vagy sem. Nagyon élvezetes ez a fajta vezetési stílus, de akkor sajnos nem tudtam tovább fejleszteni mert mehanikai meghibásodás ON volt és váltó motor kuplung ezt nem szereti, (legalábbis nálam nem szerette).
Brutális ahogy csinálja egyébként bejön a style Gondolom kormány, rutin, tapasztalat, miegymás
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
Mondjuk szerintem Magny se egy jó példa, mert ott a két nyújtott sikán is vágható mint az állat , mondjuk én amúgy e szeretem az a pályát
@Hartge
Hehehe kösz Mentem már egy keveset a játékba BMW-vel szépen lassan összeállt rutinú , hogy kéne menni...de jaja kormány , meg pedálok kell hozzá , szerintem pad-dal esélytelen, mondjuk én azon lepődtem meg milyen simán mész Pad-dal azt hittem az azért "szögletesebb"[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Lejártam: Egyébként visszatérve! A program olyat is vágásnak vesz ami egyébként szabályos, én is néha kicsit merészebben csippentek le bőven megvan a két kerék pályán és elveszi a körömet. Hivatalos FIA automobil-szövetség előírás szerint 4 kerék nem hagyhatja el a pályát tudomásom szerint. Az konkrétan pályalevágás és büntetés járna érte. Mi itt simán betartjuk az előírást ehhez képest csúnyán büntet. Pl világosabb zöldig teljesen jó sötétebb zöldig (ami még beleférne a két kerék aszfalton) már nem jó neki.
Sőt vannak pályák ahol ki kellett kapcsolnunk a levágást mert lehetetlen volt rendesen közlekedni.Túlzóan szigorú volt a gép. Febe se érti ezt
Szerk: Ya hát az évek és a rutin na meg a lustaság Nem volt kedvem kormányt szerelni. Nincs kicsi asztalom, de kellően nagy sem hogy elférjen. Porszívózni is ritkán szokott kedvem lenni és nem akartam hogy tele menjen piszokkal a pedálszett. Aztán mindig elpakoltam hogy védjem. Ebből meg elegem lett.
Analógon gyönyörűen be lehet kalibrálni szinte mintha kormány lenne. Egyedül a középre húzás lehet zavaró, tehát a kormánynál be lehet lőni mennyi legyen a Central Feedback azaz milyen erővel húzza vissza (vagy ne húzza), igen ez padnál fura mert elengeded és visszarántja, darabos lehet, de idővel szépen megtanulja az ember, hogy saját magam engedem vissza.
Kb mint a "nem" szervós autónál
Érzed, hogy zsigerből tolom a Central Feedback-et pedig utána se gugliztam
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ha már épp monza az aktualitás itt , a replayeim között találtam egy jó kis csatát egy kedves svéd ismerősömmel Csak úgy kedvcsinálónak
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1321 üzenetére
Mentem néhány kört most gamepaddal, hát azért kormánnyal jobb volt, csak azt eledatam (most egy kicsit bánom), de azért így is lehet játszani.
Curitiban mentem alap setup-al, benzin volt keveseb a kocsiban, 2010-es seat ( Norbié) 1:27.3 jött össze.
Meg az ahogy ez egyre javuló volt, a verseny vege felé, szernecsére végig javultam.Majd ha lehet akkor közbe közbe benéznék én is, sereg hajtónak.
-
hermanyi
addikt
válasz SamuraiKenji #1324 üzenetére
Gratula szép futam volt .
Na ezt hívják már idegesítőnek
a svéd gyereknek 3 km/h val nagyobb végáttétel van beállítva akkor elmegy ,szerintem akkora lehetett a feje a futam közben mint egy kosárlabdaAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
fess
őstag
Ejha,kanyarokban jól néz ki,hogy néha szinte érintőre veszitek egymást,de lökés akkor sincs. A rajtnál azért itt is volt aki fék nélkül akart továbbmenni...
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz hermanyi #1326 üzenetére
Hehe nem hiszem, hogy bosszús volt , jó pajtás , jót nevettünk a végén, azon is , hogy elváltotta a kigyorsitást a parabolicából kifelé utolsó körön, az ilyen korrekt kis futamok adnak örömöt az embernek.
Ja ha hosszabb a végáttétel biztos többször megevett volna , de féktávon nehéz lett volna mert ott én vertem meg....én is így jártam múltkor pont futamon evvel a végáttétellel , hogy végig szélárnyékoztam egy fél futamot egy TDi-n de célegyenesbe nem tudtam elmenni mert rövid volt 6.Hát public szerver már csak ilyen főleg Monza 1. kanyar, mi itt épp szerencsésen megúsztuk
-
negro
őstag
Nekem meg itt egy "[strapas]" versenyem a gonosz Hondak (mintha csak Chevis torpok lennenek) ellen az utolso negy korrel Brno -on! Ez ilyen vegyes vagott volt es 87-es WTCC autokkal is lehetett menni es picit szentsegtores nalam de Alfaval mentem. Bar ez meg rendes auto es hatul teker igy megbocsajthato, hogy nem Bimmerel megyek
-
HartgeH3-2.8
addikt
Rájöttem most valamire amikor egy havernak csináltam dedi szervert. Kolléga fent említette, hogy nem volt meg neki az a pack amivel tudott volna jönni. Én hülye hát simán be tudnám rakni a dedi szerverbe akár a 06, 07, 08, 10 WTCC szériát is, tehát lehet Hondásunk, Alfás, sőt az STCC-t is be tudnám rakni tehát jöhetne Volvo-s , Toyotás, Peugeot.
Elég széles lehetne a paletta. Nem is értem miért csak a WTCC'10 kategóriát állítottam be.
Tisztelettel, elnézést kérek a kolléga úrtól! [link]
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1330 üzenetére
De hiába állítod be , akkor se fogja beengedni a szerver , mert neki pl a wtcc10 nincs meg , azaz ha be is tudna lépni és vki más bent lenne autóval abból a packból rögtön ki is vágná , de alapból be se tud lépni ilyen esetben.
Szóval hiába állítod be, neki nem fog ez segíteni , de valóban beállithatod a 07 , 08 , stcc, satöbbit is úgy bővebb a paletta ..de akkor csak azt tud csatlakozni akinek mindegyik kiegészítő megvan@negro
Jó kis futam, hát igen honda törpök támadtak rendesen. Nincs baj avval az Alfával ..hátul hajt, turbós nagyon élvezetes , és mivel kezes az egyik legjobb autó arra , hogy megtanulja az ember a játékba rwd-t.Én nem nagyon szeretem az ilyen mix szervereket , mert agyvérzést kapott tőle folyton, mivel a 87-es autók gyorsabbak...ill ha WTCC autóval mész , agybajt kapok , h leelőzőm őket majd az egyenesbe erőből nyomnak le de ez az én véleményem, de 87 vs 87-es ellen jókat lehet csatázni
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #1331 üzenetére
Nem gyorsabbak azok szerintem. En kb ugyanolyan idoket tudok futni adott palyan E30-al(Alfaval) is mint E90-el. Egyedul a Volvo Turbo az ami nagyon tud menni viszont azt meg a legnehezebb vezetni itt ezen a serveren pl nem is volt engedelyezve pedig nagy kedvenc.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1331 üzenetére
Na erre nem gondoltam , pedig nagyon jó ötletnek tűnt
Köszi, hogy szóltál már előre örültem
-
hermanyi
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #1333 üzenetére
nekem mind
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hidd el nekem, hogy gyorsabbak.
pl Valenciába 87-es Alfával 1.40 .5 körül időt mentem, vagy Istambul 2.02-es idő ...majdnem 1mp-vel gyorsabbak a 87-es autók , mint WTCC-k , csak ki kell autózni.
Igen Volvo 240 az kilóg azok közül mert gyorsabb a többi 87-esnél ....mondjuk nehéz is vezetni@Hartge
Mind megvan.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Eddig jó Ugyan ez kellene 10-15 embernél is Nagyon király lenne Peugeot, vagy Astra OPC autókat látni a mezőnyben.. Nem beszélve a többiről. Egy STCC2 plusszban már elég lenne azzal én már boldog lennék.
Van olyan egyébként aki Hondás, Volvos, vagy netán Toyotás?
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1336 üzenetére
Nekem megvan minden kiegészítő.
-
fess
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1333 üzenetére
Nekem a 2008 nincs meg,de sztem attól be lehet lépni a szerverre,ha egy osztály nincs meg
-
HartgeH3-2.8
addikt
Király Lehet egyszerűbb lett volna úgy kérdeznem "kinek mi az ami nincs"
SamuraiKenji: Nekem ez magas. Szervernek megvan minden kieg ez eddig stimm. Elvileg nem úgy lenne a logikus, hogy ami valakinek nincs meg azzal nem tud becsatlakozni. Azzal csatlakozik ami van neki, vagy ezt így komplexen kezeli ilyenkor a szerver? Tehát mindened "kell" legyen, hogy tudjál jönni..?!
..hát ez bullshit.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azt kellene majd kiderítenünk ki az aki Márciusban indulna velünk a bajnokságba és aki ezen szándékát jelezné az írja is le milyen kiegészítőkkel tud jönni.
Ha ezt meg tudnátok majd tenni (akár privátban is) azt megköszönném. Pontrendszert is szerintem jó lenne csinálni, nem csak úgy a semmibe versenyezni
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1339 üzenetére
Ez úgy van.
Hogy te beteszed a szerverre mondjuk 06, 07 , stcc2 , wtcc10. Az tud belépni akinek mind megvan, más esetben ismeretlen class-t ír azt hiszem.
Mivel ha valaki belép mondjuk stcc2-ből az opellel és belépne egy olyan akinek nincs stcc2-je na itt akadna szét a rendszer , hogy akinek nincs meg ott mit rajzoljon ki a gép az opel helyett , mert neki olyan nincs , ez egy errort eredményez , de elvileg ilyen esetben be se tud lépni, pont ezért.
Mondjuk láttam már kivételt , pl a Simbin gyári kiegészitő autója Vectra , nekem sikerült olyan szerverre belépnem ahol bent volt nekem meg nem volt a gépemen, és ebben az esetben rajzolt nekem szép safety carokat a Vectra helyetthttp://oakleyparadise.tumblr.com/
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1341 üzenetére
Az igen
Akkor ezt rendesen meg kéne szűrni.. Megpróbáljuk összeírni kik jönnének a bajnokságra aztán abból kiderül melyik szériákat tehetem majd a szerverbe.
Ha nincs jobb ötleted
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1342 üzenetére
Hát lehet próbálkozni , hátha működik , de szerintem ha meg is lehet kerülni , utána csak a hibaüzenetek jönne
Nincs jobb ötletem, egy excelbe össze kell írni kinek mi van meg azok közül aki jön és ez alapján kitalálni , hogy mivel menjen a dolog ...szerintem a legjobb kombó: alapjáték (wtcc06-7) + STCC2 azért ebbe így van választék és nem kell olyan sok kiegészítő.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz SamuraiKenji #1343 üzenetére
WTCC '10 nélkül egy métert se megyek Nem vagyok hajlandó 5 sebességes bömössel menni
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1344 üzenetére
Milyen igények Amúgy én is jobban kedvelem a 6-ost
Az meg csak a ráadás , hogy STCC1 és STCC2-es packba is már benne van a 6 gangos BMW
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy kis Race 07 Series coming soon by Hartge [link]
Szerk: Bizony igények vannak ám Gratulálok a kvázi tag titulushoz
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #1330 üzenetére
Nem történt semmi.
Elvileg azóta sikerült aktiválnom a 2010-es packot és talán már nem ezen fog múlni a móka.(#1333)
2008 ill. STCC2 nincs meg ezek közül de ahogy olvasom a Wtcc10 lesz a nyerő.
Ami jobban érdekelne az a pálya csomag, mi kellhet az alap Race07 pályákon felül?(#1346)
Szép lap.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Loptam, másoltam, buggantottam, elcsentem de azért köszönöm
A hivatalos WTCC oldalon meg tudod nézni milyen pályákra számíthatsz ezek nagy része benne van a játékban de van amit külön be kell raknunk , pl: Hungaroring.
Szerk: Egy egyszerű jól kezelhető nagyon alap minimalista oldalt keresnék ahol a versenyzők nevét, esetleg pontjai állását tárolhatnánk..... Any help?
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1346 üzenetére
Tényleg jól néz ki ez az oldal , kezdésnek nem rossz
Ha nem szólsz észre se veszem, hogy változott a rangom , kösz
-
Steady74
addikt
válasz Steady74 #1303 üzenetére
Javítottam kicsit, már csak 6-7 tizedre van Vixen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest