Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz zoli8814 #10861 üzenetére

    Az attól is függ, hogy a 2 lemez 2 külön kötet, vagy valamilyen RAID tömbbe vannak szervezve.
    Ha nem tudod a választ, nyisd meg a "Tárhely és pillanatképek" programot. Azon belül pedig fotózd le az "Áttekintés"-t. Alul mutatni fogja, hogy mennyi és milyen kötet van létrehozva.

    Sajnos egyikre sincs ráírva mikor romlik el. Lehet egy hónap, lehet 10 év. Plusz tudni kellene a jelenlegi lemez pontos típusát. Pl. ha raid-be van kötve, nem mindegy hogy cmr vagy smr kialakítást hasznl.
    Ha az ára döntő, akkor WD40EFAX, amit ~40k-ért megkapsz. Ezt dedikáltan NAS-okba való lemez, ha ez sok lenne, akkor pl. egy mezei Toshiba P300 ami ~7k-val olcsóbb.
    Vagy vár meg valamelyik "fekete péntek"et a kedvenc boltodban. De ha nem riadsz vissza külföldi vásárlástól, a WD akciós ajánlatait is megnézheted. pl. most 2db 6TB-ost vásárolhatsz kedvezményes áron. (EU-n belülről küldik, a kifizetett áron felül nincs plusz rejtett költség)

    ricogsm
    Kezdetnek mutass egy fotót a Vezérlőpulton belül, a Megosztott mappákról. Ezen a fotón jelöld be, hogy melyik megosztásra mutat monitor ikonú mappalás, és melyik a papírlap ikonnal jelzett felcsatolt mappa.

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák