Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    válasz Elims #73840 üzenetére

    Annyi volt a lényeg, hogy az accountjaim ugyanahhoz a freemail-es fiókhoz kötöttek. A freemailesnek szerezte meg valahogy a jelszavát. Egy közepes erősségű jelszó volt, kisbetű-szám kombinációval, talán nem volt elég hosszú. Már nem emlékszem, hogy ugyanaz lehetett-e a fiókoknál beállítva, mint az email fiókhoz (a böngészőmben el vannak mentve, a bejelentkezésnél már maszkoltan ***-gal jön fel).

    Ebben a fiókban módosította a továbbítási beállításokat a "vova11@mail.ru" címre, majd kért jelszó emlékeztetőt az accountjaimra. Ezeket szépen megkapta az említett címre továbbítva. Majd módosította az accountokhoz tartozó email címet, profilnevet, stb.

    Szerencsére elég hamar észrevettem (biztonsági kód megerősítés üzenetű EA-s emailek), úgyhogy nem tudom mi volt a célja, de nem sokáig élvezte. Mind az EA (origin), mind a PS supportja kb negyed óra alatt rendberakta a dolgot. Sajnos nem jegyeztem meg milyen névre módosította az origines fiókot (valami 96 volt a végződés annyi megvan, illetve a születési dátumot, saját nevét átírta)

    A PSN-ben csak a saját nevét állította át. Bankkártya adatok nem voltak feltöltve.

    Sajnos tanulópénz, de mindaddig az ember meg sem gondolná, hogy ilyen előfordulhat, míg vele meg nem történik.

    Az originre tettem authentikatort, a PSN-re meg PIN-kódot, természetesen a mail fióknak ill. az acc. fiókoknak különböző kis-nagybetű-számkombinációjú új jelszót állítottam be.

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák