Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dino_m

    senior tag

    válasz #70869248 #3601 üzenetére

    Mondjuk én a lehetőségeimhez képest közreműködtem a játék elkészültében, de ez főleg a hibajelentésekben merült ki. Tényleg voltak időszakok a fejlesztés alatt, amikor jobbnak itéltük a játékot, mint ami kikerült 1.0-ként. Mondjuk biztos nem volt az se szándékos, hogy benne maradt egy csomó bug, hiba ilyesmi.
    Az ami nem került (még) bele a játékba az azért van, mert nem készült el vagy már eleve DLC-nek szánták.
    Megigérték, hogy a DLC-ken és a javításokon kívül még "ficsör" is jön. Vagyis azok a dolgok ami időhiány miatt maradt ki. Eddig minden igéretüket betartották. Legalábbis, ami valóban igéret volt.
    Nem igérték, hogy HC szim lesz, nem igérték, hogy bug és hibamentes lesz. Amit meg igértek és nincs ajátékban, azt pótolni fogják. Mondjuk manapság ha bekapcsolja az ember a gépét a Steam ezt egy pillanat alatt letölti, tehát nem fáj, nem kell utána rohangálni és fizetni se kell külön érte. Mondjuk azzal a játékkal az ember elnézőbb amelyik jobban tetszik, fekszik neki, ami nem, azt meg a sárba nyomja ugyanazokért. :)

    Ez a mekkora tábora van valaminek, egy kicsit túl van értékelve. Nem kell táborokba tömörülni. 725 ember játszik most az AC-val és 1500 a CARS-al. Felmész egy nyílt szeróra és játszhatsz. Piacgazdaság van. Ha van elég pénzed bármihez hozzájutsz. Bárki megveheti az AC-t, az iR-t vagy bármelyik HC szimet. Nincsenek kiváltságosak. Aki ezekben látja saját maga megvalósítását az úgy is kitör a casual gémerek közül és megtalálja magának azt a környezetet ahol érvényesülni akar.

    Biztos megérzik ha sokan nem adják oda a pénzüket, de a helyzet az, hogy az az 50 font valaol nem akkora tétel és ezen nem fog múlni. Ha jól számolom a tegnapi bejelentés óta ezer felé hajlik azok száma, akik odaadták már. Tehát nem hiszem hogy bojkottálni fogják a játékot. De gondolom az is valahol bele van kalkulálva, hogy elveszítenek néhány potenciális vevőt. Legalábbis egy időre, mert ha barátai, a környezete megveszi, akkor végül ő is meg fogja venni, mert nem akar lemaradni. :K

    [ Szerkesztve ]

    Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Új hozzászólás Aktív témák