Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dino_m

    senior tag

    válasz .LnB #3590 üzenetére

    A legelső tervek egy ingyenes játék, vásárolgatós tartalommal, voltak.
    Hangsúlyozom tervek, nem igéretek.
    Érdekes felfogás, hogyha valaki azért vág bele valamibe, hogy hasznot termeljen, az már pénzéhség. Tudod mi a haszon? Hogy több pénzt keresel, mint amennyit befektettél. Olyanról még nem igen halottam, hogy valaki veszteséget akart volna termelni. Na, az nem lenne pénzéhes az biztos. :N
    Gondolom te ingyen dolgozol, hogy nehogy pénzéhesnek tartsanak. :B
    Évekig bármi ami kikerült a fejlesztés alatt, azok sem voltak hivatalos igéretek vagy akármik, hanem a tagság "szivárogtatott". Olyan ez mintha te beszélnél róla, hogy mi történik a munkahelyeden, de ahhoz a tulajoknak vagy az igazgatóságnak semmi köze. Tavaly indult csak be a hivatalos sajtóhadjárat a szokásos módon. Vagyis a fejlesztő, gyártó akkor változtat a tervein, amikor akar. Ahhoz meg a mezei játékosnak semmi köze, hogy a fejlesztés alatt ez is meg az is benne volt a játékban. A dobozon vagy a leírásban nem szerepel, hogy ovál és egyéb dolgok is vannak a játékban, tehát senkitől semmi nem lett elvéve. Persze ez se jelenti azt, hogy egy DLC formájában nem kapjuk meg később. Who knows? :)

    "Konzolok miatt csúsznak?! Kérdem én ez kit érdekel?! Engem a legkevésbé sem. Olyan nincs, hogy legyek elnézőbb mert a konzolosok... Nem. Én pc-n játszom, és elvárom, hogy rendesen kiszolgáljanak!"

    Szerintem kimondatlanul, de valahogy ők is így lehetne ezzel.

    [ Szerkesztve ]

    Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Új hozzászólás Aktív témák