Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz SityiSXT #2648 üzenetére

    Nem tudom mi szerepel a hivatalos oldalon, de azt ha van kedvetek megírhatnátok nekik, hogy a váltást dolgozzák ki, mert pont az ilyen gagyiságok tesznek rosszat a játéknak.
    Az Escort-nál (mk1) nagyon hervasztó volt amikor szembetaláltam magam a 'régi idők váltásával', ami visszaváltásnál semmilyen problémát nem okoz (oké jól blippelek, de azt is látja/hallja az ember ha nem annyira sikerült...itt tökéletes mind amit én nem hiszek,...ellenben a felváltásnál az arcodba tolják hogy ez hű nem egyszerű...
    ..egy darabig teszteltem fordulatszámra, aztán rájöttem hogy semmit nem számol, prosztó kétszer kell megrántani a kart szevenciális váltónál (nekem csak az van (DFpro), nem érdekli a fordulat, sem az idő...kétszer rántod a kart és váltja a sebességet. Egy kuplung alatt hozzáteszem.
    Ha egyszer akarod elváltani akkor számít hogy mennyire esik le a fordulat, ha kétszer rángatod akkor teljesen mindegy...csak a gyorsaságodtól függ.
    Ez nagyon gáz érzetre, mert minden váltásnál lelombozza az embert.
    ..ezt nem sarazásként, hanem hogy javítsák, ha későbbi patch-ben már mellé kérik a dupla kuplungot és közé fordulat figyelést az nagyon rendben lenne, akkor olyat csinálnának ami nem sok szimben van.
    Ellenkező esetben inkább hagyni kellene és egyszerű késleltetést betenni..és nagyon fontos hogy az AI váltási ideje is se legyen rövidebb mint az átlag játékos képességei.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák